Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מאזדה 3 2006 ואני רוצה להתקין מצלמה מדגם ls 460 w, לפי מה שרשום המצלמה דורשת מתח של 5v, ובאופן סטנדרטי מתחברת למצת הרכב. ואני מעוניין לחבר אותה למתח קבוע רק כאשר יש סוויץ, עלה לי רעיון לרכוש מתאם זה , לחתוך את הקצה של חיבור המצת ולחבר אותו למתח של המערכת ברכב ולמקם אותו בתא הכפפות, האם זה יכול לעבוד?

האם יש דרך פשוטה יותר לחבר ?

תודה

פורסם

אני עשיתי פרוייקט דומה.

הזמנתי מצלמת דרך G1W עם כל הערכה, ומטען שקע מצת רגיל.

לקחתי את המטען ופתחתי את הראש שנכנס למצת, הלחמתי כבל פלוס עם פיוז, וכבל מינוס כדי שאוכל להשתמש בכבלי מתח ברכב.

קניתי WIRE TAPS בשביל שלא אצטרך לחתוך כבלים ברכב, ובאמצעות הTAPS התלבשתי על חוטי המתח של שקע המצת ברכב.

ככה כל פעם שאני מפעיל סוויץ' או מכבה אותו, המצלמה נדלקת או נכבית בהתאם.

המצלמה ממותקנת אצלי על הזרוע של המראה המרכזית עם מעמד מותאם.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...