Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש עכשיו פטריות ביערות? אם כן, לאן כדאי לנסוע לקטוף פטריות בצפון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מניח שיש עדיין, אבל אם אין - זה כי כולם אספו אותם כבר. בשישי הקודם ושישי הזה רכבתי באזור הכרמל, והיה מלא במחפשי פטריות. שבוע שעבר היו יותר מאשר השבוע למען האמת.

לדעתי הכי טוב לקטוף אותן מהמדף בסופר.. או בכלל לא. אבל זה רק הטעם שלי :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם (נערך)

~

נשארו רק פטריות ואגינליות, השאר נקטפו ע"י אשתו של פותח השרשור הקודם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550160

פטריות יכולות להיות ערסיות

הסוג הזה נפוץ בעיקר ביערות נתניה ובת ים. בהחלט כדאי להתרחק מהן, במיוחד אם יש'ך שקל.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
פטריות יכולות להיות ערסיות, לא מומלץ לאסוף אם לא מבינים בזה.

את הכובע נייק, ספוילר וקלטת צהובה עם שירים של יוסי עדן אני אשאיר בבית, תודה על העצה [emoji14]

בקיצור, מה שאני מבין, זה שעדיף לרדת מקטיף פטריות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מבחינת עדיף או לא - שיקול שלך, אני חושב שזה כיף לא נורמלי ובילדותי היינו עושים את זה כל שבת חורפית.

ספציפית עכישו כבר מאוחר מדי אחרי הגשם ואין פטריות, אלו שהיו גם נקטפות מהר... יש פה בערך מיליון רוסים תאבי פטריות.

http://gribisrael.narod.ru/Species_List/Spravochnik/Spravochnik_heb.htm

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היום וגם בשבוע שעבר במקרה ראיתי הרבה אורניות אבל באיזורים שדי קשה להגיע אליהם כי הגישה קשה.

הייתי עם אופני שטח וג׳יפ.

אבל בדרך פגשתי הרבה רוסים עם שקיות ככה שכבר אין הרבה סיכויים לראות פטריות כנראה...

פורסם
האם יש עכשיו פטריות ביערות? אם כן, לאן כדאי לנסוע לקטוף פטריות בצפון?

לאיזה פטריות אתה מתכוון...........

שבת שעברה פשטנו על הכל. עדיין נותר בשטח חפש בעיקר ביערות קק"ל למיניהם.

פורסם

היום חזרנו עם שלל של 4 שקיות, אבל אין הרבה ולקח לנו הרבה זמן לחפש..

בדרך ראינו עוד הרבה חבר'ה כמונו מפוזרים בכל מיני מקומות. היינו באיזור בית שמש..

פורסם

יצא לי להיות בבסיס פלמחים ליום עיון, וכל מקום עם דשא היה מפוצץ פטריות שכבר לא היה אפשר לעבור בלי לדרוך על כמה מהם :shock:

אני לא בקטע של פטריות אז עזבתי אותם לנפשם.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תוכן חדש...