Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתה לי בעיה שהמצבר היה נגמר מהר מדי, הסתבר שהרדיודיסק (קיבלתי אותו פצוע, של סאונדטק) מחובר קבוע וצורך חשמל גם שהוא מכובה,

סידרו לי את זה חיברו אותו לסוויץ והוא עבד בסדר עד יום אחר כך שבאמצע נסיעה הוא נתקע והפסיק לעבוד.

כשהרכב היה מכובה האור האדום המהבהב שלו (פאנל נשלף - אני מדבר על החלק שמתחת לפאנל) פעל ושהסוויץ היה דלוק האור היה נכבה אבל הרדיו דיסק לא עבד.

עכשיו האור המהבהב נכבה לגמרי, ונדלקים אורות ב"הוצא דיסק" (שום דבר אחר לא עובד) רק כשכפתור הריסט לחוץ, שעוזבים אותו שוב הכל נכבה בחזרה וכלום לא עובד.

אחרי בדיקה המתחים תקינים וכל מה שקשור לרכב נראה עובד ובסדר.

מה דעתכם? הרדיודיסק עשה את שלו?

עוד משהו -

ראיתי שהדגמים PIONEER DEH-X2750UI ו PIONEER DEH-X2650UI עולים אותו מחיר, מה ההבדל ביניהם?

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

ה-2750 הוא דגם 2015, וה-2650 הוא דגם 2014.

יש הבדלים/שיפורים מינורים בדגם החדש יותר, אבל מאחר והמחיר זהה, אין דילמה ועדיף ללכת על החדש.

שים לב שבהשקעה מעט יותר גבוהה (כ-200 ש"ח יותר), אתה יכול ללכת על דגם ה-4750BT שכולל גם דיבורית BT ועוד כמה פונקציות אולי מעבר לסדרה 2.

פורסם

תודה.

אין לי צורך בBT מקסימום משתמש בAUX.

מה דעתך על הרדיודיסק הנוכחי שלי? הוא גמור?

הקטע שאני לא רוצה לקנות חדש ולגלות שמשהו אחר לא תקין, אבל מבחינת מתח וכל זה הכל נראה בסדר.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

גם אם הוא היה חדש מהקופסה הייתי מסתכל עליו בעין עקומה. :twisted:

קשה לדעת בהתכתבות בדיוק מה הבעיה בר"ד הנוכחי. האם בעיית מגעים בחיווט החיצוני, בחיבור שבין הפאנל לגוף המכשיר או משהו פנימי.

במידה ואתה מחליט לרכוש חדש, ובהתחשב בשרשור הקודם שלך עם תמונות החיווט, אני ממליץ בחום לגשת למתקין טוב שיסדיר את ענין החיווט (גם אם זה אומר להחליף את כולו).

פורסם

יגאל מ"כנופיית הטיפולים השוטפים" עזר לי עם זה הוא ווידא וסידר את כל המגעים בחיווט החיצוני ועטף את כל החוטים החשובים ומה שהיה לא בסדר והגענו למצב שלא ידענו לאן להמשיך הכל נראה תקין רק שהרדיודיסק פתאום לא נדלק.

זה גם לא הפאנל עצמו כי גם מתחת כלום לא עובד חוץ מהאור שנדלק רק ככפתור הריסט לחוץ.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אפשר להוציא אותו לגמרי, ולחבר אותו ישירות למקור מתח (בלי כל שאר החיבורים).

אם הוא עובד, אז משהו לא תקין בחיבורים באוטו. אם הוא לא עובד, אז כנראה שהוא אמר את מילתו האחרונה.

פורסם

הוא כבר בחוץ, איך אפשר לעשות את זה? שוב-אין לי ממש ידע בכל הנושא.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אם אין ידע אז עדיף לא להתעסק לבד.

צריך לזהות מה פלוס ומה המינוס שלו בצמה ולחבר אותם ישירות למקור 12V כמו המצבר.

אבל שוב, לדעתי האישית, לא שווה את ההתעסקות (מעבר לרמת הסקרנות/נסיינות/לימוד).

רכוש ר"ד חדש ונורמלי, ובצע התקנה מחודשת טובה.

פורסם (נערך)
אם אין ידע אז עדיף לא להתעסק לבד.

צריך לזהות מה פלוס ומה המינוס שלו בצמה ולחבר אותם ישירות למקור 12V כמו המצבר.

אבל שוב, לדעתי האישית, לא שווה את ההתעסקות (מעבר לרמת הסקרנות/נסיינות/לימוד).

רכוש ר"ד חדש ונורמלי, ובצע התקנה מחודשת טובה.

סבבה אז כמה דברים אחרונים לבנתיים -

ראיתי שבעל גלגלים ברחובות שכבר יש לי ניסיון איתם יש מחיר שנחשב טוב לpioneer 2750 הוא עולה שם 399 מכירים מקום אחר שעדיף לקנות ממנו?

דבר שני כמה בדר"כ לוקחים על התקנה שגם אם יש איזה תקלה יסדרו אותה?

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

באלכסנדר הוא נמכר בקצת פחות (385).

אגב, אולי תצליח לשכנע את מי מהמוכרים למכור את ה-2650 בפחות מהמחיר המוצג. בכל זאת כבר מכשיר "ענתיקה" :wink:.

לא בקיא מדי בתמחורים כיום, אבל מאמין שלהתקנה בסיסית סביב 75 ש"ח עד ל-150 או אפילו 200 להתקנה מקיפה (החלפת חיווט וכיוצב'). צריך לחפש מקומות מומלצים להתקין בהם באזורך ולברר ישר מולם. אולי יהיה ניתן לרכוש את המכשיר גם דרכם ולאחד עלויות.

פורסם

ההפרש על הדלק יהיה כבר גדול יותר.

תודה רבה על העזרה, אני כנראה מחר אתקשר ואקפוץ לעל גלגלים.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
דלק?!

מזמינים באינטרנט.

נראה ששתי החנויות מציעות משלוח חינם (ואולי אפשרות שדרוג לדואר שליחים בעלות קטנה).

אני מתכוון שכנראה אעשה אצלהם את ההתקנה, אני חושב שהם עושים את זה כי כבר התקנתי אצלהם בעבר קודן לרכב.

אני אתקשר מחר ואברר.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

התקשרתי אליהם, רצו על התקנה 100 שקל אז וויתרתי עליה אבל לא רציתי לחכות עד שיגיע המשלוח אז נסעתי וקניתי מהם ואחרי שהבנתי איך אמורים לחבר ומה עומד מאחורי כל זה, הצלחתי להתקין לבד.

החדש עובד כמו שצריך :).

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...