Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק הרגע יצאנו מהסוכנות של סיאט בנוגע לseat mii, מה דעתכם על הרכב?

משיטוט קצר באינטרנט הבנתי שצריכת הדלק האמיתית שלו לא רעה בכלל - 1:16 כמו המיצובישי, אבל כמו שאמרתם באמת גיר רובוטי.

מה דעתכם על הרובוטי? הוא בעייתי\סביר?

בעניין חברת פרי - מה זו החברה הזו בדיוק?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרובוט החד מצמדי בעיר לא נעים,העברת הילוכים לא תמיד חלקה ולפעמים יש משיכת הילוך גם כשלא צריך,מחוץ לעיר דווקא בסדר,מצד שני הוא חיסכוני.

מבחינת אמינות הוא חדש ואי אפשר לדעת עוד.

אבל תעשו נסיעת מבחן אולי תאהבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה אתה כותב סתם? אני אומר לך שביררתי, ויש בחברת פרי כמה כאלה. אולי לא היה ייבוא סדיר, אבל בדוק היה ייבוא ואתה יכול גם לקנות.

שקלתי לרכוש אחת כזו במידה ולא הייתי מצליח לרכוש לנצ'יה אפסילון.

מעניין. לא ראינו באף פירוט של נתוני המכירות ממשרד התחבורה שנמכרה כאן פנדה אוטומטית מהדור החדש. יש כאן מישהו שיכול לאשר?

:idea:
פורסם

אין גם במחירון כזה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זה משנה? הם מוכרים כאלה. תתקשר ותשאל, תראה בעצמך.

סוכן המכירות הסביר לי שהם זרוע האאוטלט של סמל"ת, ככה שאם רוצים דברים מיוחדים שסמל"ת הביאה לארץ, זה אצלם.

פורסם

אני חייב לציין שהמחירים באתר motori משמעותית זולים יותר מהסוכנויות השונות.

למישהו כאן יש נסיון ברכישה מהאתר? אני רואה שבסדר גודל מחירים שלי יש שם פיאט 500 רובוטי, הייתי היום בסוכנות והתרשמתי מהרכב לטובה רק שעבור דגם 2015 הוא עולה 13 אלף יותר ממה שמופיע באתר. זה הגיוני? מי היבואן באתר הזה ומול מי התקשורת מתבצעת?

פורסם

מורן, מוטורי מתווכים בינך לבין סוכנות ליסינג כלשהיא שמחזיקה מלאי של רכבים בבעלותה. מדובר ברכבים חדשים, אבל אתה תהייה היד השנייה.

אם אתה קונה רכב ל-3-4-5 שנים, זה טוב עבורך. אם לא, עדיף שתתמקח ותנסה להוציא הנחה גדולה יותר מהיבואן.

אני קיבלתי דרך האתר הפניה לסוכנות AVIS שנתנו את המחיר הטוב ביותר עבור קיה פיקנטו. במקום לשלם כמעט 80 אלף ש"ח בסוכנות קיה, אבא שלי שילם 69 אלף ש"ח ויצא עם רכב חדש באותו היום. אין המתנה, אתה בוחר צבע, משלם וחוזר הביתה עם האוטו.

פורסם
מורן, מוטורי מתווכים בינך לבין סוכנות ליסינג כלשהיא שמחזיקה מלאי של רכבים בבעלותה. מדובר ברכבים חדשים, אבל אתה תהייה היד השנייה.

אם אתה קונה רכב ל-3-4-5 שנים, זה טוב עבורך. אם לא, עדיף שתתמקח ותנסה להוציא הנחה גדולה יותר מהיבואן.

אני קיבלתי דרך האתר הפניה לסוכנות AVIS שנתנו את המחיר הטוב ביותר עבור קיה פיקנטו. במקום לשלם כמעט 80 אלף ש"ח בסוכנות קיה, אבא שלי שילם 69 אלף ש"ח ויצא עם רכב חדש באותו היום. אין המתנה, אתה בוחר צבע, משלם וחוזר הביתה עם האוטו.

לאחר שהתקשרנו למוטורי, הם הפנו אותנו לשלמה סיקסט בעניין הi20, דיברנו וקבענו פגישה. לפני כשעה יצאנו משם מבויישים, לא רק שהנציג לא היה מעוניין למכור כלום (מובן שאין קשר בין זה לפורום או למחיר), הוא גם לא ידע במה מדובר, לא הכיר את המחיר או את העניין שלו עם מוטורי. הציע ב82,500 במקום המחיר המוצע באתר, הבדל של כמה אלפי שקלים. בנוכחותנו גם התקשר לבכיר יותר בחברה (לטענתו הסמנכל) שגם לא הכיר במה מדובר ושלא קיים כזה מחיר בחברה. לידיעתכם.

פורסם (נערך)

שלמה סיקסטי בפי גלילות הציעו לי i20 אפס קילומטר ב 82,000 לפני כמה שבועות ואח"כ כששאלתי בסניף אחר שלהם דרשו ממני 85,000 ולא היו מוכנים לרדת. אז או שיש רגישות לזמן הפניה או שכל סניף וכל מוכרן עושה מה שמתחשק לו. בכל מקרה ההתנהגות של המוכרנים בשלמה סיקסטי פי גלילות היתה חסרת סבלנות ובלתי נעימה.

יש בוודאות שתי חברות ליסינג אחרות שהציעו i20 במחיר 79000 לא כולל אגרה.

עריכה אחרונה על ידי עמית
חשד לפרסום סמוי
פורסם
שלמה סיקסטי בפי גלילות הציעו לי i20 אפס קילומטר ב 82,000 לפני כמה שבועות ואח"כ כששאלתי בסניף אחר שלהם דרשו ממני 85,000 ולא היו מוכנים לרדת. אז או שיש רגישות לזמן הפניה או שכל סניף וכל מוכרן עושה מה שמתחשק לו. בכל מקרה ההתנהגות של המוכרנים בשלמה סיקסטי פי גלילות היתה חסרת סבלנות ובלתי נעימה.

אם אתה באזור המרכז צור איתי קשר בפרטי, אפנה אותך. (לפחות זה היה המצב לפני שבוע).

אני באזור הצפון בעקרון, בכל מקרה אשמח לשמוע ואבדוק עצמאית האם יש סניף בצפון

פורסם
לאחר שהתקשרנו למוטורי, הם הפנו אותנו לשלמה סיקסט בעניין הi20, דיברנו וקבענו פגישה. לפני כשעה יצאנו משם מבויישים, לא רק שהנציג לא היה מעוניין למכור כלום (מובן שאין קשר בין זה לפורום או למחיר), הוא גם לא ידע במה מדובר, לא הכיר את המחיר או את העניין שלו עם מוטורי. הציע ב82,500 במקום המחיר המוצע באתר, הבדל של כמה אלפי שקלים. בנוכחותנו גם התקשר לבכיר יותר בחברה (לטענתו הסמנכל) שגם לא הכיר במה מדובר ושלא קיים כזה מחיר בחברה. לידיעתכם.

אם אתה באזור המרכז צור איתי קשר בפרטי, אפנה אותך. (לפחות זה היה המצב לפני שבוע).

אתם לא מחדשים הרבה לגבי מוטורי וחברת שלמה סיקסט, יש שם חוסר תיאום או זלזול מוחלט בלקוחות בצורה בוטה ומגעילה!

אתם מוזמנים לקרוא את החוויה שלי בנושא, ותבינו שעברנו בדיוק את אותו הדבר ואותו התרגיל!

בסוף מרוב עצבים נסעתי ישירות לסוכנות יבואן, שילמתי 10K יותר על ספייס סטאר, אבל יצאתי בהרגשה טובה עם רכב חדש (המאובזר יותר, דרך שלמה מדובר בגרסה הפחות מאובזרת, הכי נורא בלי בקרת שיוט שזה משמעותי לחלק).

פורסם

היי מורן,

קודם כל חבל שלא התקשרת לנציג שלנו שטיפל בך ברגע שהתגלתה לך איזו שהיא בעיה בסניף של שלמה סיקסט.

בכל מקרה חשוב לי להדגיש - המחיר שמצוין באתר הוא מחיר מיוחד ללקוחות שמגיעים דרכנו ולקוח שמגיע באופן עצמאי לסניף של שלמה סיקסט לא יקבל את המחיר הזה. במקרה שלכם, מי שדיברו איתנו במוקד היו כנראה קרובי משפחה שלך ולא אתה, מה שכנראה גרם לבעיות האלו.

בדקנו את הנושא שוב מול שלמה סיקסט ואפשר לקבל את המחיר שהובטח לך. אם הם לא מוכנים - אנא ענה בבקשה לטלפון, הנציגים שלנו מנסים להשיג אותך כבר כמה וכמה פעמים היום, נפנה אותך למקום אחר שכן יוכל לתת לך את המחיר הנ"ל.

פורסם

אני דווקא רוצה לציין את האתר מוטורי לחיוב. התקשרו, תאמו אתי מה אני רוצה והעבירו את הבקשה שלי לחברת הליסינג. משם כבר יצרו אתי קשר. לא עלה בדעתי אפילו להגיע אל חברת הליסינג באופן עצמאי.

מה שכן, המחירים בעסקאות מן הסוג הזה משתנים בתדירות די גבוהה לעיתים. בדיוק כאשר באתי לקחת את הרכב אמרו לי בסוכנות שהתמזל מזלי כי המחיר לאותו הרכב עלה ב 2000 ש"ח. בדקתי שהמחיר במוטורי ובמוטודיל לא התעדכן באופן מיידי אז יכול להיות מצב שמישהו נפל בדיוק בתפר.

• תוכן חדש...