Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני טכנאי מחשבים,

עובד עבודה רגילה שבאים בבוקר בשעה 8:00 ועובדים יום עבודה רגיל.

מבחינת ותק, ידע מקצועי ושכר אני נמצא כבר הרבה זמן בתחום, זה רלוונטי להמשך השאלה.

מכל מיני סיבות הייתי מעוניין לעבוד במשמרות. כלומר עבודה שיש בה משמרות ערב, לילה, לא רק עבודת בוקר.

לא הצלחתי למצוא עבודות כאלה שהן רציניות ולא מיועדות לסטודנטים, ואנשים בתחילת הדרך.

מה דעתכם?

יש עבודות רציניות לטכנאים שהן בערב או מסביב לשעון?

ולא תמיכה טלפונית ללקוחות בחו"ל. אני לא מעוניין בעבודה שהעיקר בה הוא תמיכה טלפונית.

אפשרות נוספת זה להתמקצע באיזשהו תת תחום או משהו קצת אחר מטכנאי שבו יש אפשרות כזו.

(אם אפשר גם לשלב קידום בעסק זה בכלל יהיה אליפות).

פורסם

לדעתי תצטרך למצוא מפעל שפועל 24\7 שדורש מענה טכני למקרה של תקלות.

למשל אני חושב שבחרבת טבע הם עובדים ככה, השאלה אם יש להם טכנאי צמוד זה שיקול החברה אם זה כדאי.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

זה שלסטודנטים נוח לעבוד במשרה הזו בגלל המשמרות זה לא אומר שזו לא משרה עם ״בשר״.

למיטב ידעתי המשכורת ההתחלתית שם היא באיזור ה 9000₪ + שעות נוספות.

פורסם

פות"ש,

עבודה של איש IT "רגיל" במשמרות ערב, אולי יש. בלילה, כמעט ואין. מספיק כונן. גם במפעלים שעובדים 24\7 עדיין אפשר להסתדר עם צוות IT שעובד רגיל ועם תורנים לשאר הזמן. תחשוב אתה באיזה מצב חברה צריכה איוש 24\7 של IT בהיקף עבודה מלא.

כמו שאתה יודע, הרבה דברים נפתרים היום בשליטה מרחוק על עמדות קצה, אבל בסופו של דבר זה עדיין עבודה שהבסיס שלה היא זמינות בטלפון\צ'אט. תכל'ס זאת תמיכה טכנית, אבל זה נחשב היום מושג "מעליב" לא יודע למה. כמו שאסור לקרוא לעוזרת אישית או עוזרת אדמיניסטרטיבית "פקידה".

זה מעניין לראות מישהו עם נסיון וותק מחפש עבודת משמרות. החבר'ה שאני מכיר במשמרות, בעלי תארים אקדמייים ותעודות מקצועיות מתקדמות, ורק חולמים על היום שיוכלו לעבור ליומיות, כמו איש הIT.

אם אתה מדבר על התמקצעות, יש לך מסלולי הכשרה של תקשורת רשתות, שמאפשרים לך לעבוד במח' תשתית\הנדסה של חברות בינ"ל שמאפשרות עבודה מהבית, או אצל חברות ישראליות שמשרתות לקוחות חו"ל. פשות תגיע למח' שמתאימה לך ולא למח' תמיכה הטכנית שאתה לא מעוניין בה.

כל האמור נכתב מנסיון עבר והווה. שים לב לשעה שאני שולח את ההודעה הזאת :wink:

בהצלחה

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני מבין שאתה רומז שההודעה נכתבת בזמן העבודה...

ולגבי התמיכה מרחוק - אין כוונה להיכנס לדיון על זה, לי אישית לא מתאים לשבת 8 רצוף שעות ולדבר בטלפון.

לגבי משרות NOC - עד היום ששלחתי למשרות כאלו קורות חיים של טכנאי לא חזרו אליי אף פעם.

(בדרך רוצים נסיון של עבודה מול מחשבים גדולים - מיין פריים, AS400 וכד'

פורסם

לא בזמן העבודה אבל בדיוק סיימתי משמרת. לילות אני כבר לא עושה.

8 שעות רצוף לדבר בטלפון? עזוב, אנחנו באמת לא באותו כיוון. כנראה שאתה חושב על נציגי שירות טכני של אפ"ס שמרוויחים מינימום ויש להם סטופר להפסקות שירותים.

תוציא תעודות מקצועיות של סיסקו, במיוחד CCNP service provider מה שהיה פעם CCIP, זה רלוונטי למשרות NOC.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תחפש בחברות אכסון או אפילו בחוות של ספקי האינטרנט ואפילו אפילו בהוט (יש לי חבר שעובד שם משמרות בתור IT במרכז הDATA {ממה שהבנתי ממנו} והוא התקדם שם יפה מאוד {תפקיד, שכר, תנאים})

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעולם הפיננסי\פרסומי (בעיקר בצד ה-DSP או ה-exchange) יש דרישה לזמינות קבועה של ops, ולא כוננים שעושים אסקלציה אלא אנשים שמוסמכים לגעת במערכת מעבר ללקרוא לוגים.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...