Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני שוקל למכור את הרכב, כרגע הגג ניראה בצורה נוראית וכולו מקולף ודהוי, אני בדילמה האם לטפל בזה או להישאר במצב הנוכחי.

אמרו לי שצביעה מורידה את הערך של הרכב מאידך ניראה לי שמי שיבוא לראות אותו יתעניין פחות אחרי שיראה את הגג (לפחות במקרה שלי).

אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לעשות, כמה להשקיע ואם להשקיע? כי בכל זאת זה רכב ישן.

תודה רבה מראש.

IMG_7653.jpgIMG_7654.jpgIMG_7655.jpg

פורסם

מצד שני צביעת גג תיראה חשודה,הרכב לא חדש,תשאיר אותו ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה לי פאביה 2002 מתקלפת כולה.

99% מהאנשים שבאו לראות את הרכב: "אני אהיה חייב לצבוע, תוריד במחיר".

תתכונן להתגמש במחיר אם אתה מוכר, במיוחד אם הרכב לא בדיוק טיפ טופ.

אם הרכב כן טיפ טופ אז תמיד יהיה את ה-1% השפוי שיעדיף מצב מכני מקוסמטי.

פורסם

צביעת גג תיראה מחשידה במכירת הרכב אבל בכל אופן האוטו עוד מעט בן 11, הוא לא רכב חדש מהחברה ברור שיהיו בו פאקים מסוימים, תשאיר את זה כמו שזה.

אם האוטו שמור ומטופל כמו שצריך מי שבאמת רציני יקנה את האוטו כמו שהוא.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

קבל הצעת מחיר בכתב לצביעה. במכירה תציג את זה.

אתה אמור להוריד כמובן יותר. מכונית צבועה שווה פחות בד"כ.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בחיי שלא מבין את הקטע של רכב צבוע מחדש שווה פחות, הרי הרכב עבר טיפול צביעה מחדש והפגמים שעלולים לגרום גם לחלודה יעלמו.

אני הייתי מעדיף רכב שנצבע מחדש מאשר רכב עם קילופי צבע וקדם חלודה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מוזר, הייתי בטוח שדווקא רק היפניות והקוריאניות של פעם היו רגישות מאוד בצבע בארץ...

לצבוע גג זה לא עולה כזה הרבה, אבל יש לזה השלכות אולי כמו שאמרו פה , מה גם שאני כמעט בטוח שיהיו הבדלי צבע .

פורסם
מצד שני צביעת גג תיראה חשודה,הרכב לא חדש,תשאיר אותו ככה.

בוחן במכון בדיקה שיראה גג צבוע, יבדוק את המשקופים, את הדלתות, את השמשות ויראה שהכל במצב מקורי.

יציין שבוצע תיקון צבע בגג אבל לא מעבר לכך. אפשר גם לצלם את הגג "לפני" ו"אחרי" וגם תוך כדי עבודה, להראות לקונה את התמונות, מה שיסיר כל ספק.

כמובן יכול להיות שבדיוק נפל על האוטו עציץ ממרפסת של קומה 17, ואז היה צריך לתקן את הגג בלי כל היתר, אבל בוא נגיד שזה מצב מאוד מאוד נדיר.

מי שבא לקנות רכב, קודם כל מתרשם מהמראה החיצוני. רכב מוזנח חיצונית עם צבע במצב כמו בתמונות כאן ישר "מורוד את החשק" לקנות את הרכב הזה.

הרבה אנשים חושבים שאם הרכב מוזנח חיצונית הוא גם מוזנח מכאנית, מה שבחלק לא קטן מהמקרים מתברר כנכון.

בשורה תחתונה, לדעתי כדאי לתקן. הביעה היא שכמו שכבר ציינו כאן יהיו הבדלי צבע בין הגג לבין שאר חלקי הרכב, אך לדעתי עדיין זה יהיה עדיף על המצב הקיים.

פורסם

זה גם נכון מה שאתה אומר,לפני 3 שנים אבא שלי קנה קרייזלר נאון 96 עם צבע במצב גרוע,כול הרכב קילופים,אבל היסטוריה מלאה מ96,ספר אחריות חתום מ96.

אני אומר שצריך להיסתכל על המצב המכני ברכב בן 10.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...