Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון אופל אדם S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אופל גרמניה פרסמה את מחיר האדם S, שמתחיל ב-€18,690, ואם תרצו להוסיף דוושות ומושבי BUCKET של ריקארו אז זה יעלה עוד €1,300.

לאלה שלא יודעים, מדובר באדם ספורטיבית, עם מנוע 1.4 טורבו, שמפיק 150 כ"ס, ומומנט של 22.43 (220 NM), וגיר ידני 6 הילוכים.

מ-0 ל-100 ב-8.5 שניות, ומ-80 ל-120 ב-7.9 שניות (משקל הרכב כ-1.2 טון). צריכת הדלק עומדת על 6.4 ליטר/ 100KM.

האדם S תתחיל להימכר בגרמניה בתחילת השנה הבאה, מעניין אם נראה אותה בישראל, ואם כן, אז אני מאוד מקווה שהמחיר שלה יהיה אטרקטיבי :roll:.

opel-adams-s-pricing-starts-at-18690-photo-gallery_3.jpg opel-adams-s-pricing-starts-at-18690-photo-gallery_2.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=cTS5CFxu9Uw

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם אדיבות היבואן והמיסים הנמוכים בארץ היא תעלה יותר מהאברת' :roll:

והאופל מדהימה, המתחרה (מבחינת היופי) הכי קשה של הפיאט 500 / אברת'

מבחינת ביצועים קצת פחות מהפיאט משום מה למרות כל הנתונים

Opel Adam S 2017

פורסם

לא התחברתי למראה - ה-500, הטווינגו החדשה ואפילו הC1 יותר יפות ממנה.

לגבי המחיר - אם מתבססים על זה שהמחיר לגרסת הבסיס גבוה בערך ב-20% מהפיאט 500, אז אני לא רוצה לחשוב מה יהיה המחיר של הגרסה הזו.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

עם התמחור של רכבי הנישה של אופל לאחרונה, אני לא מצפה למחיר הגיוני לקנייה בהתחלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

כמו שכתבתי בזמנו, המשקל שלה הזוי. רכב כזה, שכביכול אמור להתחרות ב-500 אבארט, שוקל 1.2 טון? לא פלא שעם נתונים כאלו (מבחינת כ"ס וקג"מ) הביצועים די מאכזבים.

הקורסה שוקלת כבר פחות. לא מובן לי.

מה שכן, אני מניח שיהיה אפשרי להקפיץ את ההספק בעוד 20-30 סוסים עם תוכנה/קופסא.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1.2 טון?? למה כ"כ הרבה? זה משקל של OPC, השאלה אם המימדים דומים כיוון שה OPC לעומתה מגיעה עם 190 כ"ס והשיפור בתאוצה הוא 0.7 שניות תיאורתית

Opel Adam S 2017

פורסם

צריך לשאול את אופל למה כלכך הרבה. ונכון שאין נתון רשמי, אבל אם האדם הרגילה (1.4 ידנית) שוקלת סביב ה-1.1 טון, זה הגיוני שה-S תשקול 1.2. מקווה שאתבדה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הרכב "ספורט" האחרון שתומחר בצורה כזאת היתה הסיטרואן C2 VTS - אבל עברו מאז 10 שנים והשוק השתנה.

מאוד כיף שיש רכב במחיר כזה, רק נשאר לקוות שזה ייתן תמריץ לעוד ייבואנים לייבא דגמים כאלה (סויפט ספורט...)

אגב, הקורסה opc עולה 155,000 שקלים - מחיר אטרקטיבי, אם זה היה המחיר לפני שנתיים - מאז פולקסוואגן, פיג'ו, סיאט ואלפא רומיאו הורידו את המחירים של המתחרות.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הרכב "ספורט" האחרון שתומחר בצורה כזאת היתה הסיטרואן C2 VTS - אבל עברו מאז 10 שנים והשוק השתנה.

מאוד כיף שיש רכב במחיר כזה, רק נשאר לקוות שזה ייתן תמריץ לעוד ייבואנים לייבא דגמים כאלה (סויפט ספורט...)

אגב, הקורסה opc עולה 155,000 שקלים - מחיר אטרקטיבי, אם זה היה המחיר לפני שנתיים - מאז פולקסוואגן, פיג'ו, סיאט ואלפא רומיאו הורידו את המחירים של המתחרות.

זה עוד סביר,8) תוספת לדפרנציאל מוגבל החלקה 30.000 שקל

פורסם

פרפורמנס-פאק = דיפ' מוגבל החלקה, בולמים וקפיצים קשיחים יותר, חישוקי 18" במקום 17", בלמים קדמיים 330mm במקום 308mm.

ה-OPC הבסיסית מתומחרת ב-155K.

ה-OPC עם הפרפורמנס-פאק + חלון שמש מתומחרת ב-185K.

פורסם

ממה שקראתי על הקורסה OPC עם הפרפורמנס-פק, מדובר ברכב קשיח מ-א-ו-ד עד לרמה של ממש לא נעים לנהיגה יום יומית.

155K ש"ח זה כ"כ מחיר של לפני שנתיים שלוש, היום, זה יקר ביותר מ 10K ש"ח מהמחירון של הפולו GTI ושל ה208GTI ולא בטוח שימצא בקלות מי שיסכים לקנות את הקורסה במחיר הזה.

120K לאדם S זה אחלה תימחור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...