Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי השבוע בסוכנות בחיפה.

יש לי 2 הצעות:

am5 + גאנטים, צבא מטאלי, חבילת מולטימדיה, איתורן ב89.900

מצד שני פולו קומפורטליין כוללת כל התוספות ב112 במקום 120.

2 החבילות זהות במפרט הפולו מרגישה לי כמה דורות קדימה למרות המנוע החלש יותר(90 כ"ס) האיבזור בפנים מזכיר את הגולף דולר קודם לעומת זאת הסיאט מגיעה ריקה וכל ההרכבה היא מקומית(אפילו ידיות ומראות מחליפים במוסך לצבע הרכב.

האם הפולו מצדיקה תוספת של 20 אלף שקלים? מי מהרכבים ישמור על הערך טוב יותר? ומה החבילה העדיפה לדעתכם.

תודה מראש.

פורסם

עדיף לחכות לאיביזה החדשה שתצא בשנה הקרובה

הפולו אחלה, אבל לדעתי לא שווה את הכסף (בדקתי)

בסכומים האלו עדיפה הקליאו 1.2 טורבו 120 כ"ס היפה, המאובזרת והמתקדמת ה-ר-ב-ה יותר !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כנראה הפולו

הקליאו עולה 106 ותוכל ללחוץ אותם פחות

יש גם קליאו 0.9 טורבו ידנית עם 90 כ"ס, מאד חסכונית ועולה 89 (מקבילה נגיד לפולו 90 כ"ס, אבל עולה 30 פחות !!!

לפני כחודש כמעט וקניתי את הקליאו החזקה, באמת רכב חביב, מפנק, חזק וכנראה גם חסכוני

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא זאת ולא זאת.

הפולו יקרה מדי והאיביזה אמנם נותנת תמורה טובה למחיר אבל שנתיים אחריות עם הגיר הנוכחי, לא עושה לי את זה.

בתקציב שלך הקליאו אפשרות מעולה כמו שהציעו פה.

ידני בא בחשבון?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אתה לא יכול להרשות לעצמך לפחד מסחירות ברגע שאתה מוציא רכב חדש מהסוכנות, במיוחד במצב העגום של רכבי יד שניה.

קח בחשבון מצב שכל רכב בעוד כמה שנים שתרצה למכור, יהיה שווה פחות ממה שאתה מעלה על הדעת.

שוק היד שניה מלא ברכבי ליסינג, יד ראשונה 0 ק"מ, רכבים חדשים זולים יחסית ועוד חמוצים.

אי אפשר לנבא סחירות בימינו אנו, זה לא סובארו של לפני 20 שנה ומי חשב לעצמו שסוזוקי יהיה רכב ששומר על ערכו?!

ההימור הכי בטוח זה הפולו, רק קח בחשבון שאתה משלם עליו עכשיו כמה אלפים יותר וגם הטיפולים/תיקונים עולים יותר, אם זה שווה את הסחירות בעתיד, זה כבר החלטה שלך.

דרך אגב, אם כבר בסוזוקי עסקינן, קח בחשבון גם סוזוקי סוויפט אוטו׳, הרכב שומר על הערך שלו וגם חסכוני בדלק עם אחזקה זולה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני אחדד את השאלה. עניין הסחירות חשוב לי בפן של שמירת ערך הרכב. החשש הגדול שלי שהסיאט רצה כמה שנים טובות וברגע שיצא דגם חדש ישבר לה המחיר בצורה מטורפת. בהנחה והמכוניות יהיו תקינות בעוד 3 שנים מה המחיר הצפוי של המכוניות(ברור לי שאף אחד לא מגלה עתידות אבל לאור נסיונכם)? (פולו 112 אלף חדשה, סיאט 89).

לגבי הקליאו הסוזוקי ויתר האלטרנטיבות לאחר נסיעות מבחן האופציה הגרמנית נבחרה פה אחד.

פורסם

מקפיץ, ההזמנה היום וגם הקליאו בתמונה. אשמח לחוות דעת מבעלי רכבים דומים.

איביזה ב90, קליאו 109, פולו 112

כולן מאובזרות די זהה.

פורסם

המחיר של האיביזה AM5 שאני קיבלתי לפני כחודש היה 81K, על מה העלו לך בעוד 8K ?

מבחינת המכלולים האיביזה והפולו זה אותו הרכב בעיצוב שונה ועם שינויים באבזור לדעתי לא משמעותיים.

מערכת המולטימדיה שתקבל היא קרוב לוודאי לא מערכת מקורית אלא התקנה מקומית של זבל סיני שפועל על מערכת הפעלה וינדוס CE כמו roadrover וכו.. שלא שווה להוסיף עליהן כסף ועדיף לך להתקין לבד מערכת של יצרן מוכר, עדיף שפועלת על אנדרואיד.

מה ההבדלים מבחינת הבטיחות ? באיביזה הבסיסית לדעתי יש פחות כריות אוויר מהפולו ומהקליאו.

והפולו נמכרת במחיר מופקע בהתחשב בעובדה שזה אותו הרכב כמו האיביזה והפאביה.

בדקת גם את הפיג'ו 208, פורד פיאסטה, יונדאי I20, קיה ריאו וסקודה פאביה? (בשביל לכסות את כל האפשרויות בקטגוריה).

פורסם

הפולו מרווחת יותר בצורה משמעותית ועם חומרים טובים יותר,אבל אישית בפנים ניראית כבר מיושנת מעט בטח לעומת מה שקורה בקליאו שהיא זולה יותר וללא היסטורית הDSG,וזאת הבחירה שלי,נסעתי עליה,זריזה,ניראית מעולה באדום לדעתי,מאחור אמנם פחות מרווחת מאשר הפולו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...