Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני תכף מגיע ל-10 אלף ק"מ. מס' שאלות.

א. איזה מוסך מומלץ באזור פ"ת?

ב. איך התהליך עובד? אני לא רוצה לפספס יום עבודה או לאחר לעבודה בגלל זה.

ג. הספר טיפולים של הרכב במוסך של שלמה סיקסט איך אני מעביר אותו ממוסך למוסך ? או שרק צריך להקליד מספר רכב במחשב וזה מוריד נתונים לבד?

ומה בדיוק עושים בטיפול 10?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

א. בפתח תקווה יש לך את מוסך אקספרס שהוא מורשה של דייהטסו או את המוסך הירוק שהוא מוסך כללי שמתמחה ברכבים יפאניים.

ב. בדרך כלל נהוג להגיע בבוקר, להשאיר את הרכב למוסך כדי שיבצע את הטיפול ואז לאסוף את הרכב בסוף יום העבודה. לרוב המוסך פותח מוקדם בבוקר אז אין בעיה להשאיר לו את הרכב לפני תחילת העבודה ואז לצאת קצת קודם כדי לקחת את הרכב. אם אתה רוצה אפשר לנסות לתאם גם טיפול ליום שישי, ואז אין בעיה של עבודה.

ג. מתקשרים לשירות לקוחות של שלמה סיקסט ומבקשים שישלחו לך (או למוסך) את ספר הטיפולים של הרכב.

אין דבר כזה טיפול 10 בדייהטסו סיריון. יש כמה סוגים של טיפולים בהתאם לקילומטראז' הנוכחי של הרכב ובהתאם למה שהוחלף (או לא הוחלף) בעבר. ציין בבקשה כמה קילומטרים יש לרכב שלך ונגיד לך מה יש להחליף על פי הוראות היצרן בטיפול הנוכחי. כמו כן ציין את שנתון הרכב.

• תוכן חדש...