Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מעוניין להתקין לדים לאזור הרגליים, הבנתי שאני צריך להוציא חוט מהפיוז של האור סלון, ומינוס לשלדה.

השאלה זה איך מחברים חוט לפיוז בדרך הנכונה ? ואיפה לחבר את המינוס ?

תודה רבה מראש, מקווה שזה הפורום הנכון.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

לא כל כך מומלץ לחבר לפיוז,זה קצת חאפרי אבל ראיתי בעיניים שלי רק פעם אחת שחיבור כזה באמת גרם לנזק (התכה של הפיוז).

בכל מקרה אם אתה כבר מחבר לפיוז אז אתה צריך לחבר לרגל שמקבלת את הזרם ולא זאת שנותנת. כשאתה מוציא את הפיוז תדחוף את החוט של ה+ של הלדים לאחד החורים של הפיוז ותראה באיזה אחד הלדים לא ידלקו,לרגל שתיכנס לחור הזה אתה צריך לחבר את הלדים.

את המינוס תחבר לכל בורג זמין.

אגב לא נראה לי שאתה תקבל את התוצאה שאתה רוצה (כנראה הדלקה של הלדים בפתיחת דלת וכיבויים בסגירתה) כי בפיוז יהיה מתח קבוע בלי קשר לכך אם הדלת פתוחה או לא (ככה לפחות בקיה שלי).

אם זה לא עובד אז צריך לחבר ללחצן של הדלת (החיישן פתיחה/סגירה) או לנורת התקרה.

בהצלחה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...