Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי חבר שרוצה גם הוא (בעיקבותיי) להחליף לסטיישן. אנחנו יודעים שנקודת המוצא די קשה עקב מצב הסטיישנים בארץ. בעוד אני מהלל בשבחי הקסארה שלי, הוא שם עין על פיאט סטיישן אשר רשום על אחוריה Weekend. שאלותיי: האם לא קיימים 2 סוגים שפיאט ייבאו ארצה בתצורת סטיישן? השאלה השניה והבלתי נמנעת: מי אכן עדיף? האם יש פיאט כזה עם גיר אוטומטי? איזה גיר הוא זה? האם לרכבים האלה אביזרי בטיחות (ABS, כריות וכו')? כול פיסת ידע או ביאור יעזרו. בתודה מראש!

פורסם

עכשיו מכרנו את הפיאט מריאה סטיישן שלנו... הוא היה אוטו חמוד מאוד... מנוע 1600 עם 105 כוח אוטומטי

הוא רכב נחמד מאוד עם ABS והוא דיי בטוח יש לו רעש של פרארי F50 והוא סבבה לגמריי... אוטו סבבה באמת

פורסם
יש לו רעש של פרארי F50

Are you for Real? :-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
שלום לכולם. יש לי חבר שרוצה גם הוא (בעיקבותיי) להחליף לסטיישן. אנחנו יודעים שנקודת המוצא די קשה עקב מצב הסטיישנים בארץ. בעוד אני מהלל בשבחי הקסארה שלי, הוא שם עין על פיאט סטיישן אשר רשום על אחוריה Weekend. שאלותיי: האם לא קיימים 2 סוגים שפיאט ייבאו ארצה בתצורת סטיישן? השאלה השניה והבלתי נמנעת: מי אכן עדיף? האם יש פיאט כזה עם גיר אוטומטי? איזה גיר הוא זה? האם לרכבים האלה אביזרי בטיחות (ABS, כריות וכו')? כול פיסת ידע או ביאור יעזרו. בתודה מראש!

חדשות או משומשות ?

מה התקציב ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עד כמה שאני יודע, כל המריאה סטיישן נקראו (לפחות בארץ) weekend.

הייתרון הגדול שלה על פני הקסארה הוא שטח הטענה מאד נוח מאחור משום שהחלק התחתון של דלת תא המטען נפתח כלפי מטה (דלת כפולה), ויכול בנוסף לשמש גם כספסל בפיקניקים וכו'.

פורסם
עד כמה שאני יודע, כל המריאה סטיישן נקראו (לפחות בארץ) weekend.

הייתרון הגדול שלה על פני הקסארה הוא שטח הטענה מאד נוח מאחור משום שהחלק התחתון של דלת תא המטען נפתח כלפי מטה (דלת כפולה), ויכול בנוסף לשמש גם כספסל בפיקניקים וכו'.

מה זה השטות הזאת? אני מכיר שני אנשים עם כזאת מכונית וזה פשוט (סליחה על המילה) בול שיט.

בכל מקרה נסעתי בו, מספק תסחורה.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
מה זה השטות הזאת? אני מכיר שני אנשים עם כזאת מכונית וזה פשוט (סליחה על המילה) בול שיט.

בכל מקרה נסעתי בו, מספק תסחורה.

אם הוא צריך את הסטיישן משום שהוא מעמיס כל יומיים דברים מאחור אז זה + גדול מאד.

אם הפעמים היחידות שהוא יפתח את הבגאז' זה בבדיקות בקניונים, זה באמת לא משנה.

פורסם

weekend הוא כבר שנים הכינוי של פיאט למכוניות סטיישן שלה (פיאט אונו בתצורת סטיישן למשל...).

המריאה סטיישן היא יופי של מכונית ואחת היפות בתצורה הזאת בארץ לטעמי (הכי יפה היא הוולבו 855 טורבו :inlove: )

עדיין, לעצמי הייתי לקוח את הקסארה סטיישן+ השתלה של MI16+ הנמכה והקשחה+ ג'נט 16" של 206CC 2.0 :twisted:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הפיאט מריאה (וונדמה לי שגם הפיאט טמפרה) שווקו בגרסת סטיישן שנקראה Weekend.

המריאה מגיעה גם כאוטומטית עם אבזור בטיחותי מלא.

אפציות קיימות נוספות:

יונדאי לנטרה סטיישן

פיג'ו 307 סטיישן (יקר יחסית)

דייהו נובירה סטיישן (לא ממש מומלץ...)

סובארו איפרזה סטיישן (נדיר יחסית)

מאזדה 626 סטיישן (יקרה וגדולה)

אופציות קרובות להיות סטיישן...

רנו סניק

סיטרואן פיקאסו (יקר)

מאזדה פרמסי

חלופות סטיישן (גיר רגיל מנוע דיזל)

סיטרואן ברלינגו

פיג'ו פרטנר

רנו קנגו (יש גירסת בנזין אוטומטית מ-2004)

פיאט דובלו

פורד קונקט

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות. כמובן שמדובר במכונית משומשת שהוא מעונין לרכוש. ובכול זאת, מבחינה תקציבית וגם מבחינת מה שהוא מצא: מה עדיף - הקסארה או הפיאט (שכרגע הן המועמדות)? הפיאט באמת יפה והאיבזור מלא, אולם כך גם בסיטרואן. ומה מבחינת האמינות? מי עדיפה?

פורסם
תודה על התגובות. כמובן שמדובר במכונית משומשת שהוא מעונין לרכוש. ובכול זאת, מבחינה תקציבית וגם מבחינת מה שהוא מצא: מה עדיף - הקסארה או הפיאט (שכרגע הן המועמדות)? הפיאט באמת יפה והאיבזור מלא, אולם כך גם בסיטרואן. ומה מבחינת האמינות? מי עדיפה?

תראה, אם הפיאט והסיטרואן הן האופציות אז ההבדל ביניהן הוא לא ענק. שתיהן מאובזרות יחסית, רמת אמינות סבירה ודומה בשתיהן.

בגלל ששתי המכוניות דומות ונדירות יחסית בשוק המקומי, מה שצריך להנחות את חברך בבחירת הרכב הוא מצבם הספציפי של האקזמפלרים שיוצעו למכירה.

כלומר, לא להחליט פיאט או סיטרואן, פשוט ללכת לראות את כולן ואת זו שמצבהטוב יותר/נתונים טובים יותר לקחת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
weekend עדיין,

לעצמי הייתי לקוח את הקסארה סטיישן+ השתלה של MI16+ הנמכה והקשחה+ ג'נט 16" של 206CC 2.0 :twisted:

זה מותר? MI16 בקסארה?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
זה מותר? MI16 בקסארה?

זה מותר כמו ש-MI "מותר" בוולקן/205/306 ושאר צפרדעיות חמות....

• תוכן חדש...