Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה:

גיסי מחזיק ברשותו מיצובישי לנסר אקזקיוטיב שנת 2007.

הצופר ברכב התקלקל אז הוא נכנס לחשמלאי רכב כדי לברר מהות התקלה. החשמלאי אמר שצריך לפרק את כל כרית האוויר כדי לתקן את הצופר וקיבל הצעת מחיר של 1600 שקל.

מעבר לעלות המטורפת, הגיוני שכדי לתקן צופר פשוט צריך לפרק כרית אוויר?

לזכותו של חשמלאי הרכב יאמר שהוא העדיף שלא לטפל והציע לגשת למוסך מורשה.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

לא מכיר את הרכב המדובר אם אם זה סכום הגיוני או לא, אני רק אעיר משהו בקשר לחשמלאי.

בתור בעל מקצוע, אם ממש לא בא לי על עבודה מסויימת (זה יכול להיות עבודה מפרכת או לקוח מסויים שלא נוח לי לעבוד איתו), השיטה היא לתקוע מחיר ביחד עם המלצה על מקום אחר לטיפול בתקלה.

פורסם

שאלה טפשית ובכל זאת: האם בדקו פיוזים ווידאו שבטעות זה של הצופר אינו שרוף ?

זה ההבדל בין תיקון של כמה עשרות בודדות של ש"ח לבין תקלה משמעותית של הצופר בגלל סלילי כרית אוויר/כרית אוויר עצמה (שאם אכן זו התקלה אז המחיר שאמר לך החשמלאי עוד עידין לעומת הפי 2 שתחטוף במורשה).

ממליץ לקבל עוד שתי חוות דעת מחשמלאים שונים ומומלצים בפורום לפני שתגיע למורשה ותישאר עם כיסים מרוקנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

מאחורי כרית האוויר שעל ההגה יש סליל שתפקידו לאפשר לצופר ולכרית אוויר לעבוד גם כשהגגה מסתובב.

אם נורית כרית האוויר ברכב אינה דולקת אז יתכן שחשמלאי רכב יוכל לפתור את הבעיה בעלות נמוכה משמעותית.

מהיכן גיסך בארץ?

פורסם

תודה על המענה, גיסי מקרית גת

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

• תוכן חדש...