Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש ג'יפים קשישים - חורף 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מפגש הקשישים ייערך בשבת 3.1.2015. המפגש יכלול מסלול נסיעה קצר וארוחה משותפת (זמן לשבת, לפטפט, להרים מכסה מנוע, לאכול ולפגוש חברים וותיקים וחדשים), כמיטב המסורת הקשישית. במפגש החורף בשנה הקודמת היינו 32 ג'יפים, מה שהופך את מפגש החורף לארוע הג'יפאי הגדול ביותר בארץ. המפגש מיועד לכל רכבי וויליס / ג'יפ שהינם בני 30 פלוס. תזכורת מהמפגש האחרון

עריכה אחרונה על ידי זיו שחר
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

התאריך מתקרב

הג'יפ מוכן ,הבשר במקפיא, הבירות במקרר.

סופר את הדקות לאחור עד שבת הבאה, מפגש מותג ג'יפ אספנות הגדול ביותר במדינה....התרגשות.

קשה לי להאמין שיש מישהו שמחזיק ג'יפ קשיש בחניה ולא יהיה שם

שבוע טוב

ניר

עריכה אחרונה על ידי jeepeto
פורסם

האם כבר הוחלט לעניין הטיול בשבת?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממתין ומצפה בקוצר רוח כבר לשבת.

מזג אוויר מושלם המוני ג'יפים שאישרו הגעה.....חגיגה.

כל מי שיש לו ג'יפ קשיש חייב להיות שם .

כל רכבי מותג ג'יפ יהיו ביום אחד במקום אחד ויפרגנו לאבות המייסדים.. לג'יפים הישנים והמשופצים של " מועדון הקשישים"

פורסם

הייתי שמח להסבר כיצד להגיע.

האם יוצאת שיירה מהמרכז?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אמנם איני בעל ג'יפ קשיש אבל הוזמנתי ליטול חלק באירוע ע"ג ג'יפ 42 של דורון סגל.

המסלול האתגרי שנבחר ובו גם נסענו היה ממש אתגרי (לפחות בשבילי) אמנם קצר ולא ארוך, אבל היה כייף לא רגיל

מזג האוויר הקייצי באמצע החורף והמסלול שעבר באזור שופע ירוק בעיניים היה תפאורה מושלמת לאירוע.

כשלעמי, דורון שם את ג'יפו בכפו ונתן לי לנהוג בג'יפ בקטע האתגרי, לבחור היה אומץ לב ואיני יודע מהיכן לקח את הבטחון להותיר לי את ההגה לרכב כה נדיר - נהגתי ופעמיים ליבי נפל בקרבי כשראיתי בפני איזה מכשול אני עומד להעביר את הג'יפ אבל הייתי אומר שב 80 אחוז מהמסלול הצלחתי בגדול להעביר את הרכב מעל לבולדרים הגבוהים (כל נסיון העבר שלי הוא נהיגה בשבילי הנגב ומדבר יהודה ללא כל מעברי מכשולים כפי שהמסלול בשבת הציג בפני).

לדורון תודה על החוויה

מצא משה

• תוכן חדש...