Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלואנס דיזל - חוות דעתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכת סולר 1/18~20 היא צריכה אמיתית שאתה מקבל? זה בבין עירוני או משולב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
צריכת סולר 1/18~20 היא צריכה אמיתית שאתה מקבל? זה בבין עירוני או משולב?

אמיתית.

הגעתי ל- 1:20 עם נסיעה שמרביתה הייתה בינעירונית. כדאי לציין שאני לא לוחץ חזק על הדוושה כך שבעליות הרכב יורד לאזור ה-80 קמ"ש.

פורסם

בבעלותי כ3 חודשים פלואנס דיזל אוטומטית בגרסה המאובזרת. גמאתי איתה עד היום כ8 א' ק"מ .

לגבי ביצועי המנוע- אין מחסר בכח. נהפוך הוא, המנוע חזק מאוד. בעליות לירושלים אני שומר על קצב תנועה מהיר ללא מאמץ מיוחד ועם הילוך גבוה.

הרכב מאובזר בכל טוב והסלון הבהיר משדרג מאוד את הרכב.

לגבי צריכת הדלק- אני מגיע לצריכת דלק של כ15-16 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת 50% עירוני ,50% בינערוני.

2 נקודות שמפריעות לי: 1. תפיקוד הגיר בנסיעה איטית - הגיר רועד לפעמים בתחילת נסיעה ומעבר ההילוכים מורגש בנסיעה איטית / פקקים.

2. תפקוד הרדיו- יש לי את המערכת המקורית (ללא מולטימדיה בהתקנה מקומית). קורה מדי פעם שאין קליטה טובה של הרדיו וכשמעבירים תחנות הרדיו נשאר על התחנה הקודמת .עוד מישהו נתקל בבעיה דומה?

פורסם
בבעלותי כ3 חודשים פלואנס דיזל אוטומטית בגרסה המאובזרת. גמאתי איתה עד היום כ8 א' ק"מ .

לגבי ביצועי המנוע- אין מחסר בכח. נהפוך הוא, המנוע חזק מאוד. בעליות לירושלים אני שומר על קצב תנועה מהיר ללא מאמץ מיוחד ועם הילוך גבוה.

הרכב מאובזר בכל טוב והסלון הבהיר משדרג מאוד את הרכב.

לגבי צריכת הדלק- אני מגיע לצריכת דלק של כ15-16 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת 50% עירוני ,50% בינערוני.

2 נקודות שמפריעות לי: 1. תפיקוד הגיר בנסיעה איטית - הגיר רועד לפעמים בתחילת נסיעה ומעבר ההילוכים מורגש בנסיעה איטית / פקקים.

2. תפקוד הרדיו- יש לי את המערכת המקורית (ללא מולטימדיה בהתקנה מקומית). קורה מדי פעם שאין קליטה טובה של הרדיו וכשמעבירים תחנות הרדיו נשאר על התחנה הקודמת .עוד מישהו נתקל בבעיה דומה?

אני חושב שאתה מגיע ל-1:15-16 בגלל העליות הקשות לירושלים ומהירות לא חסכונית.

לגבי הקפיצות בנסיעה איטית שציינת. אז גם אצלי יש אותם מדי פעם אבל לא הייתי מגדיר זאת כמשהו שמפריע לנוחות הנסיעה.

לגבי הרדיו אז אצלי לעיתים רחוקות קורה שהרדיו מתנתק מאפיק אחד אבל לא עובר לאפיק האחר. בעיה שאני מכיר מה-C4

פורסם

בעלים של פלואנס טורבו דיזל. לפני זה איביזה TSI 1.2 ולפני זה I30CW.

התמהיל בכל הרכבים זהה: 90% בין עירוני לבד ברכב עם מזגן.

הפלואנס צורך 1 ל18. האחרות 1 ל13.5

בהפרש גדול הרכב המוצלח מה3.

לחובתו רק מזגן גרוע

פורסם

לי יש מגאן דיזל מהעבודה וזה רכב הליסינג שאני הכי מתחבר אליו עד היום (אוואו, אקסנט, מגאן בנזין, אלפא מיטו). צריכת הדלק שלי עומדת על 1:15.5 בנסיעות שברובן בין עירוניות משולבות בפקקים כבדים של כביש החוף. לכן נתון של 1:18 הוא הגיוני ביותר למי שנוהג רגוע יותר. ולי איון תלונות לגבי המזגן, קצת אולי לגבי מרווח הפנים.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטרף לשבחים על האוטו. היה בבעלותי כמה חודשים. כרכב למשפחה מדובר ברכב מצויין.

המנוע חזק, הרכב לא מהיר.

צריכת הדלק יכולה להגיע ל-1 ל 20 אם מתאמצים לנהוג יפה. כשאני לא התאמצתי זה היה 1 ל 15 16 .

איכות חומרים טובה מאוד בתא הנוסעים, נוחות סבירה בעירוני, הרבה יותר טובה בבין עירוני.

סה"כ, אחלה אוטו.

פורסם
בעלים של פלואנס טורבו דיזל. לפני זה איביזה TSI 1.2 ולפני זה I30CW.

התמהיל בכל הרכבים זהה: 90% בין עירוני לבד ברכב עם מזגן.

הפלואנס צורך 1 ל18. האחרות 1 ל13.5

בהפרש גדול הרכב המוצלח מה3.

לחובתו רק מזגן גרוע

צודק לגבי המזגן. באמת זה לא היה ברור לי למה באמצע שיא החום של אוגוסוט המזגן מוריד את עוצמת הקור.

פורסם
זאת לא הגירסה המאובזרת.

הדבר היחיד שאני יכול לציין כיתרון בנוחות זה הקפיצים שמרפדים את המפגש עם הבורות. בכול השאר ה-C4 הייתה נוחה יותר.

מבחינת הרכב אני מרגיש שהוא בהחלט נועד לנסיעות ארוכות. כביש מפותל זה לא משהונשאני נתקל בו ביום יום

לי יש את המאובזרת בנזין 2 ליטר. אני יודע שיש הבדל במושבים אבל לא יודע כמה הוא משמעותי. יש לי גם C4 של אשתי ואין מה להשוות ביניהן בנוחו לטובת הפלואנס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...