Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע סיוויק 97 שהמצב המכאני שלה מעולה, עברה 176000 ק"מ עם המנוע המקורי, ברמת העיקרון אין לי בעיה למשוך איתה עד שתלך לגריטה, אבל מעדיף להתקדם לרכב חדש יותר.

התקציב שיש לי להוסיף הוא 15-18 אלף. מחפש רכב חסכוני ואמין, פחות משנה אם משפחתית או מיני.

כרגע קצת אבוד כי כל הרכבים שמצאתי עם ליסינג או ק"מ מטורף..

אשמח להמלצות

פורסם (נערך)

מה הדרישות מהרכב? חייב משפחתי? מיני/סופר מיני? בטיחות? חסכון בדלק? כמה ק"מ אתה נוסע בשנה? ידני/אוטומט?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
/
פורסם

אוטומט, ממוצע כזה סביבות ה20, הרוב בתוך העיר.

4 נוסעים במקסימום פחות אכפת לי הקטגוריה כל עוד זה חסכוני.

הדגש הוא על חסכוני ואמין, לגבי בטיחות כמובן שיותר טוב בטיחותי.

פורסם

הבעיה שהשדרוג בתקציב הזה לא יהיה משמעותי 18K+ עוד כמה אלפים שתקבל על ההונדה...אם תוכל להגדיל את התקציב לאזור ה 35K תוכל לרכוש פונטו גראנדה או יונדאי I20 משנתון מתקדם.

פורסם

מה אומרים לגבי פיאט פנדה אוטומט? שנת 2008 עם 140,000 יד שניה כשיד אחת הייתה ליסינג.

יש לה בעיות ידועות בגיר\מנוע וכו..?

פורסם

אם אתה נסעת על הונדה סיוויק והיא גמעה 176k ואתה אוהב את הונדה סיוויק, אולי כדאי לקחת סיוויק משנתון מתקדם יותר?, לנו בבית יש סיוויק שנת 2001 ללא תקלות שגמעה 200k ללא בעיות. חוץ מזה לדעתי הדגם של שנים 2001-2005 הוא הכי יפה שיש לסיוויק.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

על כלי רכב כמו שלך מקבלים בטרייד אין זיכוי של אפס עגול (או קרוב לזה).

תמכור את הרכב שלך לבד, ותרכוש רכב במזומן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן חשבתי על זה, הבעיה שהסיוויק זה רכב שקורעים אותו ועושים ממנו רכב פוזה, ק"מ גבוהה ובלאי מואץ. קשה למצוא רכב באמת שמור.

כמה לדעתם שווה הסיוויק שלי? מחיר ריאלי של מכירה.. עם התחשבות בק"מ והיד.

פורסם

לסיביקים יש מחירון מונפץ ומנותק מהמציאות, לא מן הנמנע שאם היא במצב טוב ויהיה איזה צעיר מתלהב שירכוש אותה, הוא ירכוש אותה גם בפי 2 מהמחיר שנקבת כאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחד שיש לו סובארו DL שנת 89 שפורסמה לא מזמן ביד 2 במחיר מבוקש של 6500 ש"ח. היא הרבה יותר ישנה מאותה סיויק.

לרכבים כאלה בד"כ אין ממש מחירון ודווקא בגלל שקשה למצוא רכב שמור בתקציב נמוך אז מי שיש לו אחד כזה בדרך כלל יש לו יתרון.

• תוכן חדש...