Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2009 סוגי גיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מעבר על כל הדיונים שהיו פה :) כולל שאלות שלי החלטתי(ובאמת סופי) לקנות רנו מגאן 2 בנזין 2009

כמובן שזה עונה להגדרה שלי רכב עד 40K משפחתי, אמינות סבירה אכילת דלק סבירה(ידוע לי שהדיזל הרבה יותר חסכוני אבל מדובר על סכומים אחרים ועולם אחר)

בדקתי רכבים בצפון ביד 2 וראיתי שיש אוטומטי\ חצי אוטומטי \ טיפטרוניק

רציתי לדעת מי יותר אמין מבניהם? ומי יותר חסכוני בדלק?

יאללה היום מתחיל טיול לראות רכבים :)

נ.ב.

אם מכירים משהוא שמכיר מישהוא שיש לו רכב כזה או ממליצים זה יכול להיות נחמד :)

פורסם

אין למגאן כמה דגמים בגיר האוטומטי, רק AL4/DP0, שהאמינות שלו באופן כללי השתפרה מ2008.

הגיר הוא אוטומטי טיפטרוניק, הוא לא חצי אוטומטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בזמן מסוימם גם שקלתי לקנות אותה,הגיר אולי לא שיא אמינות וגם פעולה לפעמים מעט מעצבנת,אבל הרכב מאוד מאוד נוח,אין מה להשוות את המזדה 3 והקורולה.

בטיחות טובה,לא הייתי פוסל אם הייתי מוצא שמורה אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...