Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי עכשיו צבע ייסוד, צבע שחור, לכה, וממיר חלודה.

איך מומלץ לנקות את הגאנט לפני שאני מתחיל בתהליך הצביעה? (אני לא מוריד את הגלגלים מהרכב אני צובע ככה כשאני מכסה מה שמאחורה)

תודה.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

שכחתי מעניין הנייר שיוף מים, מחר בבוקר אלך לקנות אותו אתחיל את הצביעה.

ובקשר לחלודה, יש חלודה קלה על חלק מהגאנטים, לעבור על כל זה עם הממיר חלודה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

כן מומלץ מאוד לעבור על כל החלק של החלודה עם שכבה של ממיר חלודה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)
כן מומלץ מאוד לעבור על כל החלק של החלודה עם שכבה של ממיר חלודה.

אוקיי, ובקשר לזמנים -

ניקיון עם מים וסבון, נייר שיוף מים, ואז כמה זמן אחרי היישום של הממיר חלודה אפשר להתחיל את כל תהליך הצביעה (אחרי עוד מעבר עם נייר שיוף מים) ?

צבע יסוד - 2 שכבות - 10 דקות התייבשות אחרי כל שכבה

צבע שחור - 2 שכבות -10 דקות אחרי כל שכבה

ולכה אותו דבר 2 שכבות - 10 דקות התייבשות אחרי כל שכבה?

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לגבי זמנים בין שכבה לשכבה לדעתי 10 דק' זה מעט מידי וכדי לחכות לפחות 30-35 בין כל שכבה.

לדוג' בפרוייט האחרון שמפורסם כאן (תיקון חורים בטמבון עם חומר מילוי וצבע) חיכיתי שעה עגולה בין כל שכבה.

לגבי ממיר חלודה יש לחכות עד שזה משחיר לחלוטין, זה לוקח בין 20 דק' לשעתיים תלוי בטמפרטורת הסביבה.

*חשוב לא להכניס את המכחול למיכל המקורי, מומלץ מאוד להעביר את הכמות הדרושה לכלי אחר אחרת כל החומר שבקופסא יפגע.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
לגבי זמנים בין שכבה לשכבה לדעתי 10 דק' זה מעט מידי וכדי לחכות לפחות 30-35 בין כל שכבה.

לדוג' בפרוייט האחרון שמפורסם כאן (תיקון חורים בטמבון עם חומר מילוי וצבע) חיכיתי שעה עגולה בין כל שכבה.

לגבי ממיר חלודה יש לחכות עד שזה משחיר לחלוטין, זה לוקח בין 20 דק' לשעתיים תלוי בטמפרטורת הסביבה.

*חשוב לא להכניס את המכחול למיכל המקורי, מומלץ מאוד להעביר את הכמות הדרושה לכלי אחר אחרת כל החומר שבקופסא יפגע.

30-35 דקות בין כל שכבה גם בייסוד, גם בצבע וגם בלכה?

הממיר חלודה אמור להפוך את החלודה לצבע כחול לפי מה שהבנתי לא?

לגבי המשפט האחרון אני יודע המוכר הסביר לי את זה.

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

לפני כמה שנים עשיתי משהו דומה כמוך, אבל הג'נטים לא היו על הרכב.

השלבים:

1) הג'נט היה ממש מלוכלך אצלי, הניקוי עם מים וסבון לא היה עושה את העבודה. לכן ניקיתי אותם קודם בעזרת מסיר שומנים חזק שנקרה סנט מורץ, אם יש צמיגים על הג'נט, אז אתה חייב לוודא שהחומר לא יגע בצמיג, ותלבש כפפות גומי אם אתה משתמש בו. לפי דעתי זה אחד השלבים הכי חשובים כדי שהצביעה תתצליח לטווח ארוך. (חזרתי על השלב הזה פעמיים)

2) ניקוי בעזרת סבון ומים.

3) שיוף עם מים, להכנת המשטח + הורדת נקודות חלודה קטנות (לא היה הרבה).

4) פריימר 3 שכבות.

5) צבע 3 שכבות

בקשר לזמנים, כל מוצר שונה, לכן עדיף קודם לקרוא מה ההוראות הכתובות על הפחית.

כשעשיתי את העבודה הזאת מזמן, ריססתי צבע על הפריימיר לאחר שעבר X דקות מריסוס השכבה האחרונה של פריימיר. מאז צפיתי בהרבה סרטונים "ופרויקטים", ואני רואה שיש אנשים שנותנים לפריימיר להתייבש, ואז משייפים אותו כדי להחליק את המשטח עד כמה שניתן, וכנראה אז תקבל תוצאה יותר טובה. אני אישית לא ניסיתי את זה.

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

תודה.

התחלתי עם ממיר חלודה כי היה די הרבה חלודה חלשה ושטוחה כזאת שלא ירדה עם הנייר שיוף לגמרי.

עכשיו צריך לחכות 3 שעות ולא שמתי לב וכבר יתחיל להיות לי חושך..

כנראה אמשיך את הכל מחר.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...