Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב איטי לאחרונה- מה עושים?

shlomi6280
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים,

לפני כ- 4 שנים רכשתי מחשב מסוג Dell inspiron N5010.

בגדול אני מאוד מרוצה מהמחשב, השימוש בו הוא 90% אינטרנט, אין בו משחקים למעט שני משחקים

נורא ישנים.

יש לציין שקיבולת ה-הארד דיסק שלו הוא 500 ג'יגה בייט וניצלתי סה''כ פחות מ- 120.

אין יותר מדי עומס על המחשב חוץ משימושי אינטרנט בלבד.

לאחרונה המחשב הפך דיי איטי, בייחוד בשימוש בפייסבוק.

מה עושים במצב כזה? יש פיתרון בכלל?

יש לציין שלאחר סריקה לא נמצאו ווירוסים במחשב, המחשב עובר איחוי וניקוי דיסק אחת לשבוע,

ואין יותר מדי תוכנות על המחשב.

אשמח לעזרה מהירה, דיי נואש.

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא פעם גם אני נתקלתי בתופעה דומה במחשב הנייח. מחשב זוחל בטירוף גם סתם בגלישה באינטרנט והמחשב עצמו לא חלש בכלל. כמובן שגם לא נמצאו וירוסים כאלו ואחרים

לבסוף התברר שמעלות המעבד היו גבוהות מאד ולאחר ניקוי יסודי של המאוורר של המעבד התחוללו להם פלאים.

אני מציע שתתחיל לבדוק מעלות בעזרת speedfun.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיבה בד"כ היא או דיסק קשיח עייף או מאוורר עייף שגורם להתחממות של המעבד. שני הדברים ניתנים לתיקון בנקל תמורת מאות שקלים בודדים.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...