Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw e28 m535i, bmw 635I or Mercedes 190 2.3 16?

ezl280
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פערי המיסוי אינם גדולים, ובכל מקרה מכוניות אספנות בארה"ב זולות בהרבה.

החיסרון - פגושים פדרליים מכוערים ומנועים חלשים מה גירסאות האירופאיות המקבילות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פערי המיסים, 4 % למיטב זכרוני...

המחירים בגרמניה מטורפים, נקודה. בארה"ב יש הרבה euro modelds וזה סיפור בפני עצמו כי מסתבר שהרבה אמריקאים ששירתו בחול בשנות ה 80 התאהבו בבימרים והביאו אותם איתם הביתה. כך לפחות הסיפור, בכל מקרה הוזהרתי להתרחק מהאמריקאים ובפרט מה 633.

מעבר לזה יש מקומות מענינים אחרים עם מחירים נמוכים. אפילו בייון מצאתי מכוניות מעניניות. בגרמניה זה על סף הבלתי אפשרי.

פורסם

שוק טוב וזול ל סידרה 6 על שלל דגמיה נמצא בהולנד.

הבעיה היחידה שההולנדים הקמצנים האלה (והתנצלותי אם איזה הולנדי קורא פה ונעלב ממני שאני מגלה את האמת), קנו מכוניות פאר פצצתיות לתקופתן עם מינימום תוספות. כמעט אתה לא רואה סידרה 6 עם ריפודי עור, כולן עם ריפודי קטיפה כחלחלים ומכוערים (לטעמי).

מצד שני, במסגרת החיסכון התמידי, רובן ידניות! :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ה-6 היא איננה עגלה בשום צורה, אך אכן היא ההגדרה של טורינג.

היא לא רכב ספורט הארדקור, אבל בקלות אפשר לכייף איתה.

ה- 535 הרגילה פחות רגישה מהמנועים ה"אקזוטיים" של M.

קח בחשבון שמנועי ה-M88/3 וה-S38 יקרים לתחזוקה יותר מה-M30 באופן יחסי.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

תודה על הטיפ! אני דווקא אוהב ריפוד קטיפה וזה גם הרבה פחות חם ברגליים בקייץ:-) יש לך קישור ליד 2 הולנדי?

אגב, אתמול מצאתי בצרפת 2.3 16 בצבע כסף ועם ריפודי עור ושחמט, בדיוק הקומבינציה שאני מחפש, ב 2800 יורו. אבל אין לה מזגן...:evil:

פורסם

שאלת האם יש לי בסיס השוואה בין 633 לבין 535M ובכן, אין לי מניסיון אישי אומר לך רק שלדגמי ה- 5, לפי נסיוני (הייתה לי מיבוא אישי 518I שנת 72 מקורית מגרמניה) היה קשה להשיג חלקי חילוף לרוב פריטי המרכב, למעט למנוע - בעבורו היה שפע של פריטים ובמיוחד המנוע בעל ה -6 בוכנות שבעבורו אין בעיית חלפים.

ה- 6 כפי שציינתי עדיף מנוע גדול 3.5 לפחות חובה עם הילוכים ידניים, מזגן ניתן לשים בארץ.

ה- 535M מכונית משפחתית ספורטיבית כייפית ומהנה טובה לכל השימושים, הן לתנועה יומית והן לפאן.

בהצלחה

מצא משה

• תוכן חדש...