Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יפנית ספורטיבית ב35K ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי כרגע 35 אלף שקל בדיוק , אני מחפש רכב ספורטיבי - ספורטיבי לייט , בינתיים עלו לי כמה שמות.

יאריס TS - אין שמורה קילומטרז נמוך קשה מאוד למצוא .

איביזה 20VT טורבו - קרועות ידיים גבוהות ואני חושב שגם הטיפולים של גרמניות .

פולו GTI - אותם בעיות , קרועות ידיים גבוהות אין שמורות .

בקיצור , יש דבר כזה ? שלא יטחן לי את הכיס עם בעיות? היה לי לאנטיסF 1800 , אני מחפש משהו קצת יותר חזק מזה .

תודה .

פורסם

106 ראלי דור שני

יותר זולה

ויישאר לך ליישור קו ויותר

יש כמה ביד 2

ממליץ על זה מרחובות...

--------------------

מינימום גודל מקסימום הנאה

ראלי 16v

פורסם

יפניות ספורטיביות זה בעיה. הן גם נהנות מהמנטרה של "יפני זה הכי טוב" הישראלית וגם מעצם היותן מכוניות עם ביצועים ואבזור יותר טוב מהמקבילות השגרתיות שלהן. אם סיוויק האצ'בק מפורקת שנת 2000 עולה 25 אש"ח, אתה לא יכול לצפות שטייפ R שנת 2003-4 תעלה 30 ואפילו לא 35 (סתם לצורך העניין). הפתרון שלך הוא מכוניות אירופאיות בכלל וצרפתיות בפרט (למעט איביזה-לאון-פולו-גולף שנהנות מססטוס של אלילים מוטוריים משום מה), ש"נהנות" מסטיגמות ה'כל שני וחמישי במוסך' שמורידות להן את מחירי המחירון ועקב כך גם את מחירי השוק.

אני במקומך הייתי מתמקד בקליאו ספורט, סיטרואן C2 VTS, פיאט פונטו HGT (שקצת פחות ספורטיבית מהקליאו אבל קצת יותר מהסיטרואן). הייתי גם בודק אולי את האופל אסטרה GSI עם מנוע 2.2 (יש אוטומט וידני ובגרסאות 3 או 5 דלתות). יש את הפיג'ו 307 XSI שהיא לא ממש ספורטיבית אלא משפחתית חזקה למדי ומגיעה גם בדגם 3 דלתות.

אלה הדגמים שעולים לי לראש, תעשה קצת מחקר ותחזור עם מסקנות שנדע לאן לכוון אותך הלאה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה רבה , פיאט פונטו די ירדה כי כל מה שיש ביד 2 זה קרועות או בצפון , סיטרואן וקליאו אני אבדוק , GSI אין , תודה :) עוד הצעות .:)

פורסם

דווקא לגבי ה-GSI בדקתי כי לא זכרתי את השם המדויק של הדגם, יש נכון לעכשיו ביד2 ארבע כאלה למכירה. תעשה חיפוש מתקדם ותבחר את כל ה-GSIים חוץ מ-2.0 שהיא ישנה יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

מה אתה מצפה? לקנות רכב שמור שישב במוזיאון וחיכה רק לך?.

רכבי ספורט בניגוד למשפחתיות/סופרמיני/מנהלים מבוקשות הרבה יותר במיוחד אם הן במצב מכאני טוב והן נמכרות מעל המחירון אם הן במצב טוב מהסיבה הפשוטה של היצע-ביקוש.

יש ביקוש גדול לרכבים כאלה לעומת ההיצע בשוק. גם יפאנית שעברה התעללות לא תהיה אמינה. צא מהבועה של שנות ה 80'. חוץ מיזה אין דבר כזה רכב ספורט זול לאחזקה לא משנה אם הוא אפילו יפני שייצר אותו ראש ממשלת יפן בעצמו.

אני מציע לך לחפש בסבלנות עד שתמצא רכב שמור ואל תהיה מקובע על יפאניות דווקא.

השאלה מה בדיוק אתה מחפש? ביצועים? התנהגות כביש?.

מה עם קורס נהיגה מתקדמת? האם עברת כזה? אם לא, מומלץ לפני קניה של רכב ספורט להשקיע קצת ולעבור קורס כזה כדי לדעת לנצל את היכולות של הרכב באמת ולשלוט בו כדי לא להרוס אותו ובאמת ליהנות ממנו.

אגב, האם בדקת מחירי ביטוח? ה 35 שאתה מציין כוללים כסף ליישור קו לאחר הקנייה ולבלתמים?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
מה אתה מצפה? לקנות רכב שמור שישב במוזיאון וחיכה רק לך?.

רכבי ספורט בניגוד למשפחתיות/סופרמיני/מנהלים מבוקשות הרבה יותר במיוחד אם הן במצב מכאני טוב והן נמכרות מעל המחירון אם הן במצב טוב מהסיבה הפשוטה של היצע-ביקוש.

יש ביקוש גדול לרכבים כאלה לעומת ההיצע בשוק. גם יפאנית שעברה התעללות לא תהיה אמינה. צא מהבועה של שנות ה 80'. חוץ מיזה אין דבר כזה רכב ספורט זול לאחזקה לא משנה אם הוא אפילו יפני שייצר אותו ראש ממשלת יפן בעצמו.

אני מציע לך לחפש בסבלנות עד שתמצא רכב שמור ואל תהיה מקובע על יפאניות דווקא.

השאלה מה בדיוק אתה מחפש? ביצועים? התנהגות כביש?.

מה עם קורס נהיגה מתקדמת? האם עברת כזה? אם לא, מומלץ לפני קניה של רכב ספורט להשקיע קצת ולעבור קורס כזה כדי לדעת לנצל את היכולות של הרכב באמת ולשלוט בו כדי לא להרוס אותו ובאמת ליהנות ממנו.

אגב, האם בדקת מחירי ביטוח? ה 35 שאתה מציין כוללים כסף ליישור קו לאחר הקנייה ולבלתמים?.

פחות ביצועים , רק שתהיה יותר חזקה לפחות מהלאנטיס הישנה שלי ,שיהיה כיף לנהוג בה , בגלל זה אני גם קונה ידני, אני רוצה רכב נחמד + , לא נעול לע יפניות , פשוט מעדיף .

ולא 35 לא כולל הביטוח והכל .

פורסם

כשאתה מחפש רכב יחסית נדיר, אתה צריך לחפש "רכב טוב" ולא "רכב קרוב". כדאי לך לקחת בחשבון שתצטרך להרחיב את רדיוס החיפוש ולהתרחק מהבית, גם להיות מוכן נפשית וכלכלית לכמה אכזבות אחרי הבדיקות שתעשה לפני קניה (בגדול, זה נכון לגבי חיפוש של כל רכב משומש קצת ישן).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

2 רכבים שעולים לי לראש ויכולים להיות נחמדים (כמובן בתנאי שטופלו כראוי): הונדה סיויק 2001-2006 ידנית (היא די זריזה עם גיר אוטומט ובידני על הנייר אמורה לספק ביצועים טובים יותר.

אופציה נוספת היא סיאט לאון ידנית מנוע 1800 ללא טורבו עם 125 כ"ס.

אני הייתי הולך לכיוון של הלאון בגלל המראה ובגלל האהבה ללאון אבל אני קצת משוחד כי אני בעלים לשעבר של לאון 1.6 ‎ידנית ‎;)‎.

יצאתי מהמסגרת של "רכב ספורט" לקטגוריה של משפחתית עם ביצועים מה שיכול להרחיב את אפשרויות החיפוש ואולי יעזור במציאת רכב שמור יחסית מרכבי ספורט.

אם תמתין בסבלנות עם הרכישה ותחסוך עוד, אני יוכל להכניס לרשימה גם יונדאי i20 ידנית עם מנוע 1600 שהיא גם זריזה, בטיחותית, משנתון מתקדם ומאובזרת מאוד.

בכל מקרה ההמלצה שלי לקורס נהיגה מתקדמת עדיין תקפה, לכל רכב שתקנה.

• תוכן חדש...