Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נעים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מזג אוויר מעצבן השבוע, חמים ועם גשמים, ככל הנראה גשמים מאובקים ביותר לפי איך שהרכב שלי נראה.

חוצמזה - בשביל מה מיישמים הגנה אם לא בשביל גשם? :p

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נמאס לי, כל האוטו מלא בוץ וג'יפה של עצים. לא אכפת לי אפילו אם ירד גשם באמצע השטיפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הקטע שאני שוטף בשישי שבת.

לפי תוכנת מזג האוויר בסלולר יירד גשם ביום שבת, אין טעם לשטוף מבחינתי.

מחכה שהפלסטלינה תגיע ואז אני אעשה טיפול לאוטו, אתמול הגיע לי פתק בדואר לקחת את המגב UBER שהזמנתי. :D

סוף סוף יהיה נוח לנגב את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מתכונן לשטיפה הראשונה עם ONR ירוק.. :-D , שתי שאלות.. הדילול שלו זהה ל ONR הרגיל (כ QD ולשטיפה וכו')? ויש לו ריח של אבטיח או שזה רק אני? :shock:

פורסם
מתכונן לשטיפה הראשונה עם ONR ירוק.. :-D , שתי שאלות.. הדילול שלו זהה ל ONR הרגיל (כ QD ולשטיפה וכו')? ויש לו ריח של אבטיח או שזה רק אני? :shock:

היית אומר לי, אתמול שטפתי בזריז.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
נמאס לי, כל האוטו מלא בוץ וג'יפה של עצים. לא אכפת לי אפילו אם ירד גשם באמצע השטיפה.

גם לי כבר נמאס, הכנתי הכל לשטיפה היום, היה כל כך מעונן שאפי' כשאמרו שלא ירד גשם, עצרתי את עצמי. באסהה

פורסם
הקטע שאני שוטף בשישי שבת.

לפי תוכנת מזג האוויר בסלולר יירד גשם ביום שבת, אין טעם לשטוף מבחינתי.

מחכה שהפלסטלינה תגיע ואז אני אעשה טיפול לאוטו, אתמול הגיע לי פתק בדואר לקחת את המגב UBER שהזמנתי. :D

סוף סוף יהיה נוח לנגב את הרכב.

אפשר קישור לקנייה של הUBER , אני כבר די הרבה זמן חושב על לקנות אותה.

דרך אגב איזה גודל כדאי לקנות? (אני אשתמש בה ל2 רכבים ,מאזדה 6 ו206).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סיפור מצחיק.

נוסע לי באיזור בקעת אונו אתמול בלילה (לילה!).

מקבל הודעה בוואטסאפ ממספר שלא שמור בזיכרון שבו רשום כך "איך נפלו גיבורים!".

מי זה?

מזה?

מסתבר שזה חבר פורום עתיק (שכבר לא פעיל), זיהה את הרכב שלי ולא האמין כמה שהוא מטונף :)

אני חושב שעבר חודש וחצי, אולי יותר, מאז הפעם האחרונה שהוא נשטף כמו שצריך.

נכון לעכשיו הוא חצי שחור, חצי אפור, מט.

שלושה/ארבעה ימים יבשים, ואז יום קליל של טפטוף, פשוט מבאסים לי את ההשקעה ומעדיף לחכות לתקופה יבשה לחלוטין (או לפחות חמישה/שה ימים כאלה).

אני היחיד?

"יאללה בירי".

פורסם

תקופה מדכאת לשטיפה ,לא שטפתי חודש++ אבל בכל גשם הרכב מתנקה דיי טוב אז זה לא כזה נורא.

הסופש תכננתי אבל שוב אני רואה שיש גשם.

Miata ND2

• תוכן חדש...