Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רוצה לטפל בפוליש בצורה ידנית נקודתית ואחריי זה ליישם ווקס

זה הסדר הנכון ?(לפי הבנתי פוליש מוריד שכבה ואילו ווקס ממלא )

השריטה מאוד קטנה ולא נראית לעין רק אם מתמקדים,משער שזה יימלא את זה ויחזור לקדמותו

לגבי יישום,לשים לחכות מעט ולהוריד עם מטלית ?

האם זה יעזור גם לסרווילים ?

אשמח לקישור לפוליש מומלץ

עריכה אחרונה על ידי בנצי23
פורסם (נערך)
ווקס נותן שכבת הגנה

ידני זה אותו רעיון

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-Meguiar-s-Ultimate-Compound.html

תודה רבה

יש את המוצר באוטודיפו ?

אני צריך פד מיוחד ? ספוג הפלא יהיה טוב ?

לאחר הפוליש לשים שכבה של ווקס ?

מבצע בצורה נקודתית

שוב תודה רבהה

עריכה אחרונה על ידי בנצי23
פורסם (נערך)

^

כן אני קניתי מאוטודיפו, השתמשתי בפד צהוב רגיל מאיביי.

ביצעתי את הפוליש באופן ידני, שים לב שתחזיק את הפד בלי להפעיל לחץ גדול באצבעות בנקודה מסויימת על הפד.

ברכב שעבדתי עליו נאלצתי לבצע הרבה הרבה איטירציות עם הפד עד שהצבע חזר להיות רענן ומלא ברק, למעשה, כשעשיתי מספר קטן של איטירציות, הצבע נראה כאילו התקלקל ונהיה עוד יותר דהוי מאיך שהיה.

מומלץ מאוד לבצע אחר כך ווקס, כדי לשמור על שכבת הצבע החדשה שנחשפה אחרי הפוליש.

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם
^

כן אני קניתי מאוטודיפו, השתמשתי בפד צהוב רגיל מאיביי.

ביצעתי את הפוליש באופן ידני, שים לב שתחזיק את הפד בלי להפעיל לחץ גדול באצבעות בנקודה מסויימת על הפד.

מומלץ מאוד לבצע אחר כך ווקס, כדי לשמור על שכבת הצבע החדשה שנחשפה אחרי הפוליש.

תודה רבה

מקווה שזה יימלא את השריטה הקטנה גם ברכב וגם בלב[emoji6]

דרך אגב אם אני רוצה לעשות פוליש וווקס לכל האוטו ככל הנראה אצטרך יותר מבקבוק אחד ?

פורסם (נערך)
תודה רבה

מקווה שזה יימלא את השריטה הקטנה גם ברכב וגם בלב[emoji6]

דרך אגב אם אני רוצה לעשות פוליש וווקס לכל האוטו ככל הנראה אצטרך יותר מבקבוק אחד ?

לא נראה לי, אני חושב שבקבוק אחד יספיק.

אם אתה מתכוון לעשות פוליש לכל הרכב, אז מומלץ לנסות קודם על חלק קטן ומוסתר ברכב. ואם התוצאה שקיבלת מהניסוי הזה הייתה מוצלחת, אז תמשיך על כל הרכב. כדאי לבדוק את התוצאה אחרי ביצוע הפוליש תחת השמש או אור חזק לפני שממשיכים.

וכשאתה מבצע פוליש באופן ידני, אז תמיד תבצע חלקים קטנים. למשל אם אתה מבצע את הגג, אל תעשה את כל הגג מהפעם הראשונה, עדיף לחלק אותו לחלקים קטנים.

חס וחלילה אל תעשה עם ספוג הפלא!

1+

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם
חס וחלילה אל תעשה עם ספוג הפלא!

אשמח להסבר וללמוד מדוע

תודה

לא נראה לי, אני חושב שבקבוק אחד יספיק.

אם אתה מתכוון לעשות פוליש לכל הרכב, אז מומלץ לנסות קודם על חלק קטן ומוסתר ברכב. ואם התוצאה שקיבלת מהניסוי הזה הייתה מוצלחת, אז תמשיך על כל הרכב. כדאי לבדוק את התוצאה אחרי ביצוע הפוליש תחת השמש או אור חזק לפני שממשיכים.

וכשאתה מבצע פוליש באופן ידני, אז תמיד תבצע חלקים קטנים. למשל אם אתה מבצע את הגג, אל תעשה את כל הגג מהפעם הראשונה, עדיף לחלק אותו לחלקים קטנים.

1+

תודה רבה

אשמח לדעת מה הסיבה

איזה נזק יכול להגרם כתוצאה מהפוליש ?

פורסם

ספוג הפלא מכיל בתוכו חומרים שוחקים, הוא בעצם כמו נייר זכוכית שאם תשתמש בו על צבע אתה פשוט תהרוס אותו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי פד יעודי ואת הפוליש של מגוויר

הרכב נקי

שם מעט פוליש על הפד עובר בתנועות סיבוביות בלי להפעיל לחץ יותר מדי על הספוג -פד

לאחר מכן מנגב טוב עם מטלית מיקרופייבר ואז עובר עם ווקס

פספסתי משהו ?

• תוכן חדש...