Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer P99RS, Genesis, Scan-speak

bengee
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה!

המודעה הזו עולה עם חצי רצון, אבל בכל הרצינות, עקב דעיכת התחביב מוצעת פה למכירה מערכת ברמה מאד גבוהה, לא הכל מפורסם בשלב הזה, אבל אני מבקש, לא לפנות עם בקשות מיותרות, לא תהיה פה ולא טיפת התגמשות כיוון שאני מאד אוהב את הציוד הזה, במידה והוא לא יימכר בזריזות אני פשוט יעשה את האקסטרה מייל ואתקין אותו ברכב החדש.

אז ככה

פיוניר P99RS, במצב חדש, כולל הקופסה, שלט, תופסן שלט להגה, תפס שלט למיקום כללי, צמות, כלוב, חוברות הדרכה (בקיצור כל מה שמגיע באריזה).

4way crossover, time correction, 32 band grafic eq, auto TA&EQ אופציות כיוונון מלא, לכל פרמטר.

וכמובן, מה שמבליט את המכשיר הזה משאר המתחרים- USB, תדרים ישראלים.

GENESIS FOUR CHANNEL- מגבר על לדעתי, ולדעת רבים, ארבעה ערוצים שמספקים 100WRMS@4OHM לכל ערוץ לפי תעודת לידה.

מיד ריינגים של סקאן ספיק מסדרת הדיסקברי, 10F.

בנוגע למחירים.

הפיוניר והסקאנים (ימכרו רק ביחד, לא בנפרד, ואין אפילו מה לשאול)- 4200 שקלים ביחד.

הגנסיס -2000 שקלים.

המחירים סופיים, לא יהיה פה מיקוח, הציוד תקין ואהוב, במידה ולא ימכר בחודש הקרוב ימצא את מקומו ברכב.

יצירת קשר בהודעה פרטית, רק לשם רכישה ולא לשם בילבול מוח.

בני.

:roll:

DSC_0653.jpgDSC_0657.jpgDSC_0659.jpgDSC_0649 (2).jpg

SCANSPEAK

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...