Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EPIC FAIL

אני שומר בש"ג במפקדה בשעת בוקר מוקדמת, מגיעה המכונית של מפקד המפקדה , אני קם לפתוח את השער ואיך שאני קם המכונית צופרת. חושב לתומי שוב פעם נהג הבוס עם הקטעים שלו, למרות שמוקדם בבוקר יאללה זורמים. צועק לו תוך כדי הליכה לכיוון השער "למה אתה צופר? זה נראה לך שכונה פה?"

המכונית מתקדמת לעברי ואז אני קולט מי במכונית לבד נוהג... אתם כבר מנחשים זה ה- תא"ל שהגיע היום מוקדם במיוחד לפגישת עבודה, הקצין עושה לי עם הראש ספק חכה-חכה ספק אכלת אותה אבל עם הבנה של השגיאה.

בקיצור כל היומיים האחרונים אחרי זה אכלתי סרטים אבל בסוף הכול נשכח ושום דבר לא קרה...

WIN

מש"ק שמירות מעלה אותי למשפט כי לא הופעתי לשמירה (היה לנו הסכם שאני במשרד מחכה לטלפון שלו עם אני צריך לשמור - המשרד שלי היה במרחק של 20 מטר ממנו ולרוב השמירות היה נדחות/מתבטלות כי העדיפות שאני אהיה במשרד בגלל התפקיד) בקיצור משפט בגלל קצר בתקשורת למרות שבאתי והודעתי לו שאני במשרד ואם צריך שייקרא ועוד הייתי חודש לפני שחרור (שמירה אחרונה שלי אגב).

עולה לשופט מסביר לו את קצר התקשורת שלי ושזה דיי דפוק שאני אעשה שגיאה מכוונת כזאת במיוחד מתי שאני משתחרר עוד שנייה. השופט קורא למש"ק שמירות ומתחקר אותו, חושב כחצי דקה ואומר לשנינו ת'כלס הייתי עושה בדיוק מה שאתה עשית! (אני)

המש"ק :shock:, אני :lol: בקיצור לא זוכר אם קיבלתי אזהרה או זכאי, לאחר כמה ימים יצאתי לחופשש...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

EPIC FAIL לא שלי אבל התרחש מטרים ספורים ממני-

המיקום: מוצב חצי חודר בלבנון (חציו בארץ וחציו מעבר לגדר)

הרמטכ"ל בא לביקור ותופס חייל ישן בעמדת שמירה :shock:

(למרות שבסופו של דבר הייתי מגדיר את זה כWIN - החייל קיבל שבועיים על תנאי כי היה חייל אתיופי מצטיין, וגם יצא עם סיפור לספר לנכדים)

האמת שרוב השירות שלי היה מלא בFAIL שהוא WIN ולהפך-

לדוגמה: FAIL -

בקורס מפקדים יצאנו לשטח ומשום מה סינג'רו את סחבק לחתום על כל מכשירי הקשר (היה לנו מכשיר על כל 3 אנשים)

כמובן שזה לא נגמר טוב ומכשיר אחד נעלם (חלק טוענים שבכלל נשאר במחסן)

בכל אופן עליתי למשפט - קיבלתי שבת- אחת השבתות היותר מהנות שהיו לי בצבא-

כל השבת הייתי במועדון משחק שש בש ורואה טלוויזיה עם מחלקה שלמה של בנות שנשארו גם כן לשמור, כשהשמירה מתבצעת בזוגות :wink:

הייתי הגבר היחידי ברדיוס של קילומטר :-)

ועוד סיפור של WIN מעורבב עם FAIL-

אני שוב באותו מוצב על הגבול, מסיים משמרת בבוקר וישר מתארגן ליציאה, ומפספס את הבט"שית שיוצאת (הדרך היחידה בערך לצאת מהמוצב הזה)

אחרי כמה דקות מגיע רכב אזרחי שכור שבכלל לא אמור להיות שם -

בתוכו יושבים זוג, והגבר אומר לאשה- "מעניין אם זה המוצב של עידו"

מסתבר שהבנאדם מכיר חבר טוב שלי ומתגורר כרגע אצלו, מרחק כמה דקות מהבית שלי.

ועדיין הטרמפ הזה לקח יותר מ8 שעות (הבנאדם התעקש ליסוע על כל הגדר מזרעית עד לקריית שמונה או אפילו מטולה אני כבר לא זוכר, ואחרי זה התעקש לאכול באל גאוצ'ו לעוד איזה שעה)

קיצר זה היה הטרמפ היחידי שהיה לי בצבא עד לפתח הבית, ומצד שני זה היה הטרמפ הכי ארוך בחיים שלי...

פורסם

המבא הוא מקור ומקום להרבה ארועים משעשעים פחות או יותר.

להזכירכם - את המסורת שבשרשור זה פתח עידן לפני כמה שנים, אבל השרשור ירד כנראה לאיזה דף 15000

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...