Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר שציינתי הוא עם זכרון מוכפל ועם אחריות מורחבת. מכך, שהקאץ' היחיד הוא המשקל/גודל והמעבד שזולל אנרגיה וכתוצאה מכך מקצר זמן פעילות של הסוללה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קראת מה שכתב לך בני לפני שבוע? הרדיפה אחרי ה-i7 מיותרת לחלוטין. המחשב הדרוש הוא מחשב קל עם סוללה חזקה. המחשב שהצגת כבד, וקרוב לודאי שחיי הסוללה שלו לא מי יודע מה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שחכתם את התוכנה שתשמש אותה הכי הרבה, סוליד וורקס, והיא כבדה יותר מכל מה שציינתם ודורשת יכולות גרפיות טובות, כרטיס מסך, וגודל מסך.

אני אישית השתמשתי המון בלפטופ בתואר, הראשון שלי היה מאוד כבד, אייסר עשוי בטון וסבלתי מזה המון.

לדעתי כדאי ללכת על מסך גדול ככל שניתן (במגבלות הגב של אחותך). וחושב שתהייה יכולת להריץ סוליד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הבן שלי עבד הרבה מאד עם SW, לא היתה שום בעיה עם "13.3, אם כי אכן היה למחשב מעבד גרפי עצמאי שנכנס לפעולה אוטומטית כאשר התוכנה דרשה זאת.

בבית אפשר לחבר למסך חיצוני.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אומי, כשאתה אומר כרטיס מסך/מאיץ גרפי, אתה מתכוון למשהו מובנה כמו Intel® HD Graphics 4400 או לכרטיס יותר רציני?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכרטיס של אינטל מספק את מרבית הצרכים. הבחור מתכוון לכרטיס נוסף המותקן במחשב, ואשר המחשב ממתג כאשר התוכנה נזקקת לעיבוד הגרפי המואץ. היתרון הוא, כמובן, האצת עיבוד גרפי, החסרון - צריכת סוללה. לכן קיים אותו מיתוג, אשר מאפשר מפעיל את המאיץ המובנה במעבד בשימוש בסיסי ואת החיצוני כאשר כוחו נדרש.

פורסם

אם יש כוונה ריאילית לעבוד עם סוליד, אז הדבר היחיד שריאלי ואשר משרדרג את הפעולה השוטפת הוא כרטיס יעודי, דוגמת nvidia qadro או AMD FIREgl/FIREpro. אלו מחשבים שיתחילו ב5,000 ש"ח ויצפינו ולא יתרמו במאומה למעט למשתמש מקצועי מאוד.

אני סטודנט לעיצוב תעשייתי ואנחנו עובדים על הסוליד בתור תוכנה מרכזית לתיב"ם והמחשות.

אני משתמש בשני מחשבים:

נייד בן שנתיים, CORE I7, 12GB RAM, כרטיס מסך עצמאי למשחקים של ATI עם 512MB זכרון

נייח בן 5 שנים core i5 OC, 16GB RAM, כרטיס מסך למשחקי מחשב של ATI עם 1.2GB זכרון

שניהם עובדים סבבה ולא מתאמצים גם במודלים מורכבים. נקודות כשל עולות באנימציות מורכבות ורינדורים "כבדים" שאינם נדרשים למיטב ידיעתי בהנדסה.

core I5, מינ' 8GB זכרון, הארד דיסק היברידי מסך של 14" וזמן סוללה ארוך הם ארובה למחשב בתקציב סביר שהבחורה תהנה ממנו. מחשבים כמו לנובו Y14, DELL XPS 14 וכיו"ב הם מכונות מולטימדיה יעילות עם כי כבדות יחסית ועושות עבודה טובה בתוכונות הלרוונטיות (רוב החברה שלנו רוכשים כאלו בגלל מגבלות תקציב של 4-6 אש"ח), מחשבי אולטראבוק סוחבים סבבה תוכנות אם כי לא בצורה מיטבית אך מתאפיינים בניידות וזמן סוללה ארוך, תחנות עבודה ניידות כמו DELL PRECISION יקרות, מפלצות עבודה אמינות, דומות בניידות וזמני סוללה למחשבי מולטימדיה (נרכשות אצלנו בעיקר ע"י אנשים שחיים בסרט שזה יעשה אותם סטודנטים טובים יותר ובמקצת ע"י מה שאנחנו קוראי חיות סוליד שבאמת מיישימים את היכולות של המחשבים הללו, איך שלא תהפוך בארץ תשלם עליהם במקרה הטוב 7,000 ש"ח וצפונה (10,000 זה לא סכום גס במחשבים האלו).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
תקציב רצוי עד 3, אך אני גמיש אם צריך.

לא מזמן קניתי נייד, אז אני די בעניינים, לשבועיים הקורבים...

קודם כל, אין צריך. כמו שענה לך כאן כבר מישהו, אפשר להסתדר גם עם מחשב נייח, וגם אם קונים נייד, כל זמן שהמחשב יכול להריץ את התוכנה, מבחינת דרישות מערכת, הוא יעבוד.

מה שאתה קונה ביותר כסף זה:

1. ביצועים יותר טובים.

2. משקל יותר קל.

3. מסך וגרפיקה יותר איכותיים.

4. בנייה יותר חסונה.

5. שטח אחסון.

הסעיף ה-5 כבר ממש לא חשוב, כשיש גיבויים בענן ודיסקים ניתקים במחירים נמוכים.

עכשיו אתה מחליט לעצמך על מה אתה נותן יותר דגש בתקציב נתון, כשמידי פעם מבליחים מבצעים על דגם כזה או אחר, שמביאים יכולות יותר טובות מהרגיל למחיר לתקציב מסויים.

הנה התובנות שלי מקנייה אחרונה (תקציב 4.5):

1. קניתי I5. יכול להיות ש-I3 היה מספיק. אם אתה קונה I7 בתקציב נמוך, אתה מוותר על תכונות אחרות, שכנראה תהיינה חשובות יותר. חבל.

8GB עושה אצלי הבדל בגלל תוכנות עיבוד תמונה. SSD עושה הבדל עצום במהירות. כאמור, שטח אחסון נוסף, חיצוני, עולה מעט. אבל...

8GB, אם אין וצריך זו חתיכת הצקה.

SSD זה פינוק, אבל מורגש.

מבחינת ביצועים, כל מה שקראתי על כונני הייבריד (משלבים SSD ורגיל) - השיפור בביצועים לא מהותי.

לא מכיר את התוכנות המקצועיות שהיא תשתמש בהן, שווה לקחת עיצה של מנוסים.

2. משקל קל תלוי כמה אתה סביל למשקל על הגב וכמה המחשב ינדוד. מי שלוקח את הנייד לכל שיעור, זה הופך למשמעותי. מכיוון שנייד, כאמור, זה עניין של נוחות ואיכות חיים.

3. בתקציב שלך אין מסכים איכותיים ביותר, אבל כעיקרון, לעבודה, מספיקה רזולוציה מינימלית ורצוי מסך מט (פחות השתקפויות), בטח בהתחשב בכך שיש גם מסך חיצוני. כרטיס מסך איכותי/נפרד אין בתקציב שלך בכל מקרה. מכיוון שיש מסך נוסף בבית, הייתי הולך על מחשב עם מסך קטן (גם שיהיה קל). לגבי יציאת VGA, יש מתאמים, אז זה לא קריטי.

כאמור, בגלל שיש מסך חיצוני ואין פתרונות איכותיים בתקציב (אין מכונות מולטימדיה יעילות בתקציב. אפילו לא קרוב), אין מה להשקיע בזה תשומת לב. בדקתי ו-SolidWorks תעבוד גם עם הכרטיס הבסיסי של אינטל (לא יודע כמה טוב).

4. כאן נכנסים לעניין הסדרה של המחשב שקונים. לכל יצרן סדרות שמכוונות יותר לשוק העסקי וכאלו שלשוק הפרטי. אלו שלשוק העסקי לרב בנויות טוב יותר ואמורות להיות יותר עמידות, למרות מפרט פחות טוב. כמה זה משמעותי באמת, לא יודע, אבל זה יכול להסביר הבדלים שלעתים נסתרים מהעין.

כלומר, צמצמתי אותך למחשב הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=875517

יש לוודא זיכרון 8GB

אפשר להוסיף זיכרון חצוני (אולי גם דיסק קשיח פנימי נוסף).

לבדוק איזו מערכת הפעלה מגיע/נדרשת (8 או 7).

הוא קטן, קל, קשיח, מסך מט (לא משהו בחוץ, אבל סטודנטים עובדים בפנים), מפרט שייתן ביצועים טובים יחסית. במקור זה סדרה עמידה לבתי ספר.

http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/laptop/3513183/dell-latitude-3340-review/

[נ.ב. שים לב שאתה קורא ביקורות, באותו מודל יש תתי דגמים עם מפרטים שונים מאוד]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אומי, כשאתה אומר כרטיס מסך/מאיץ גרפי, אתה מתכוון למשהו מובנה כמו Intel® HD Graphics 4400 או לכרטיס יותר רציני?

מובנה, אני לא בקיא בשמות ובדגמים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...