Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנרוף לא מקורי מזיק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר אף פעם לא מועיל, בוא נתחיל ככה.

אם כבר החלטת שאתה הולך על התקנה כזו, גש למקום שאתה סומך ויודע שהוא בעל שם ומומחיות בהתקנה, ומה לעשות- על איכות משלמים.

התקנה חאפרית של סנרוף יכולה לעלות ביוקר, מנזילות ועד בעיות במערכות החשמל, לפחות כך שמעתי ממקרים פרטיים.

במקרה של האוטו שלי, נפלתי על המתקינים הכי חאפרים שיש לצערי- רנו...

פורסם

ממה שידוע לי, רכבים שמגיעים עם סנרוף מהיצרן, מצויידים בחיזוק בשלדה שמכפר על חסרונו של הגג הקשיח בחלק זה של הגג.

כך שיתכן ויורגש ההבדל ברכב קטן.

יש שמועה, שבתקופת הלנטיס, לקראת כל סוף שנת דגם היה היבואן מביא חברה ישראלית שתעשה סנרוף לכל הרכבים (1600) שנשארו במלאי. והוא היה מוכר את הרכבים ללא תוספת.

כך שזה תלוי הרבה במתקין.

פורסם

תלוי היכן עושים,

תערוך תחילה חיפוש על הנושא.

כמו כן, מושב גנות נחשבים לטובים בתחום התקנות הסאנרופים.

משכנתא זה קל

פורסם

גם חיפוש לא מזיק, זה מה שבטוח.

בכל מקרה סאן רוף לא מקורי מזיק במידה וחלילה הרכב מתהפך, חוץ מזה עבודה חאפרית תעשה לך חלודות, שריקות רוטח מהגג וחדירת מים וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תעשה חיפוש דובר רבות על הנושא, בין היתר נתתי סקירה עמוקה על בסיס חו"ד אישית עם 4 רכבים שונים...

כמו כן, רכב שמקבל סאן רוף מקורי מהיצרן - לא, ואני חוזר, לא ! מקבל שום חיזוק שלדה, הדבר הזה נכון לגבי וולבו\פולקסוואגן\סובארו

לא יודע מה עם שאר היצרנים, אך אני מניח שהמצב לא שונה....

כאחד שהתהפך עם רכב שהיה בו סאן רוף לא מקורי, התהפכות קשה (למעלה מ4 גילגולים) לתוך שטח סלעי, הגג עמד בעומס, ולא קרס....

אגב, לגנות יש אישור התקנה, מרוב החברות בעולם+מהיבואנים

כך שאם היה בזה פגיעה בשלדה, לא חושב שהחברות היו נותנות לו אישור, וחושפות עצמן לתביעות...

• תוכן חדש...