Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 07 החלפת בולמי זעזועים

VIDEN_0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הבולמים שלי במצב גרוע כבר הרבה זמן, בעיקר הקדמי הימני, והגיעה העת להחלפה.

אני חושב להתחיל עם שנים קדמיים.

יש לי מישהו שיעשה את העבודה במחיר שמקובל עלי, ואני רוצה לקנות את החלקים בעצמי.

השאלות:

1. יש מותג מומלץ?

2. שווה להזמין מאיביי?

3. האם כדאי להחליף גם תושבות באותה הזדמנות? איך לבדוק אם צריך?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2. תלוי בהשוואה למחיר שתקבל בארץ.

3.בטח, אם כבר עושים את העבודה, חבל שלא לנצל את האפשרות ולהחליף על הדרך גם את כריות הבולם. ברכב שלך אני סבור שלא מדובר בסיפור יקר. בגדול? אם הם יבשות, זה לא טוב. אני הייתי מחליף בכל מקרה, כדי "ליישר קו", אלא אם כן הכריות אצלך במצב מצויין שפשוט חבל על הכסף.

M-TECH E46

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום, תוכל לרכוש אצלנו בולמי זעזועים של חברת KAYABA במחיר של 250 שקל לבולם

ובולמי זעזועים של חברת MONROE במחיר של 314 שקל לבולם

המלצה שלי לך על הקאייבה,בולם מעולה. הוא זול רק בגלל התחרות בן היבואנים ולא הייתי אומר שהמונרו עדיף על הקאייבה.

בכל מקרה החלטה שלך.

המחירים כוללים מע"מ. אפשר גם לסדר לך להרכיב את הבולמים במוסך לידנו תמורת כ300 שקלים.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לשאול לפי מה מדרגים בולם, ואיך אני מוודא התאמה מלאה לרכב שלי? והאם קפיצים מקבלים בלאי? האם דירוג הבולם משוקלל לפי דירוג הקפיץ והעומס עליו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי, לעניין הקפיצים, ישנה עייפות של החומר במרוצת השנים.

אני גם עומד לפני החלפה של קפיצים ובולמים. סביר להניח שהרכב "יגבהה" במעט לאחר החלפת הקפיצים.

M-TECH E46

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...