Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מסתבר שזה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע.

יש לי בעיה במחשב שאני בונה, ואני צריך מעבדה שיש להם אפשרות לבדוק האם מדובר בלוח אם או במעבד. (או אולי בכלל הספק)

מסתבר שהיום כל התיקונים ואיתור תקלות במחשב זה או ברשתות הגדולות (KSP אייבורי וכו') או טכנאי עד הבית.

אני מחפש מעבדה שאפשר יהיה להגיע לשם, ותוך 10 דקות לצאת עם אבחון סופי.

באמת אין מעבדה כזו בראשון לציון? (גם חולון יכול להתקבל)

פורסם

יש את צ'יפ מחשבים שבעבר רכשתי משם מחשב נייח.

אבל לא נראה לי שתוך 10 דקות יתנו לך אבחון כי יש עוד מחשבים במעבדה.

זכור לי שהשארתי שם מחשב ולקח מספר שעות אם לא טועה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

לפי תיאור הרכיבים שחשודים בתקלה לא נראה שב - 10 דקות אפשר יהיה לאבחן את הבעיה. אם תוכל לתאר את הבעיה אולי נאכל לעזור פה.

עריכה אחרונה על ידי themichman

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אם זה ספק כוח זה בדיקה בסיסית של דקה שאתה יכול לעשות בבית, לנתק את הספק כוח מכל הרכיבים, לחבר אותו לחשמל ולחבר את הגיד הירוק לאחד מהגידים השחורים, כל זמן שהם מחוברים הספק כוח אמור להידלק.

אם זה איבחון של לוח אם או מעבד אני בספק שמישהו ייתן לך אבחון ב-10 דקות, פירוק של קירור סטנדרטי למעבד (בהנחה שיש גישה חופשית ושום דבר לא מפריע ולא צריך לנתק שום דבר אחר) ואת המעבד עצמו ייקח 10 דקות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חבר רק לוח מעבד וזיכרונות וכמובן ספק .

אם יש post אזי הכל תקין זמנית נסה לעבוד עם live cd

ואז נסה להריץ בדיקות שונות דרך הלייב סידי.

בעיקר על החומרה.

אני ממליץ על זיגזג 2000 ביהוד,ו- TMS בחולון.

יש בפורום חבר אשר יש לו חנות אם אני לא טועה בחיפה נסה לעזר בו .

פורסם

הבעיה היא שהחיבור של הרמקול הפנימי הוא שונה ומוזר.

ככה שכרגע אני לא יודע אם יש פוסט או לא.

ספק כוח הוחלף והתקלה נשארה, כך שמדובר בלוח אם או מעבד.

אני צריך לוח אחר לשים עליו את המעבד ולבדוק אם המעבד תקין וזהו.

התקלה לא חמקנית, לוח לא תקין ככל הנראה (סבירות של 80%) ופירוק של קירור זה עניין של 3 דקות.

אין לי בעיה לעשות את כל העבודה בעצמי, אני רק צריך לוח בתושבת 1150. \:

פורסם (נערך)

הלוח הזה אמור להגיע עם מתאם, חפש טוב בקופסה.

אם אתה לא מוצא, אתה יכול בעדינות להוציא את הפלסטיק הלבן ולחבר את הביפר שלך, זה אמור לעבוד, הקוטביות לא משנה במקרה הזה.

עריכה, שים לב שבלוח שלך, הספק מתחבר לפאנל האחורי.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

לדעתי אם תוציא את אחד החוטים ותצמיד לשני (רק צד ימין או רק צד שמאל) הביפר צריך לעבוד, לא ניסיתי אישית.

אם אין רמקול איך אתה שולל זכרונות? וספק?

פורסם

אני מבין שהתקלה שלך הוא שאין לך תצוגה ברגע שאתה מפעיל את המחשב.

האם יש לך 2 יחידות זכרון או אחת ? אם יש שניים, נסה כל פעם עם אחד אחר.

האם ספק הכח מתאים ללוח הזה (לפי דגם הלוח זהו ספק חיצוני ולא ספק ATX סטדרטי).

הבדיקה שאתה יכול לעשות הוא לחבר רק מקלדת ולראות האם ה - NumLock מגיב ללחיצות כאשר אתה מפעיל את המחשב, במידה וכן אז רוב הסיכויים שהמעבד תקין ויש בעיה בלוח.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אכן יש לי ספק חיצוני כפי שאמור להיות.

עוד לפני הזיכרון, אני מנסה לבדוק האם המחשב נכנס לפוסט (כי נורית הסטנדביי על הלוח נדלקת, והקירור למעבד מתחיל לעבוד).

כי אם המחשב אפילו לא נכנס לפוסט, אזי הלוח ו/או המעבד תקולים.

בגלל זה אני מנסה לסדר את עניין הרמקול כדי שאוכל לשמוע האם יש את צפצוף הכניסה לפוסט.

מכיוון שעניין הרמקול לא מסתדר לי (או שמסתדר אחרי אלתור אבל אז אני לא יודע אם אין צפצוף בגלל האלתור או בגלל שהלוח/מעבד הלכו), אני רוצה לבדוק במעבדה את תקינות כל אחד מהם עם רכיבים אחרים וככה אוכל לדעת מי מהם הגורם לבעיה.

בכל אופן מצאתי מעבדה פרטית והוא רוצה 100 ש"ח עבור הבדיקה הזו, אז אגש אליו בצהריים ואבדוק את העניין.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...