Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש לי כמה בעיות שאני צריך לסדר ברכב שלי פונטו ספייס ELX 01

1. לפעמים כשאני מתניע את האוטו זה מרגיש כאילו טיפה קשה לו והוא נחנק כזה - יש את הרעש של ההתנעה, משתתק לרגע ואז שוב רעש של התנעה ומניע, לפעמים סתם לוקח לו טיפה זמן ולפעמים ישר מתניע. למה קורים שני המצבים הראשונים?

2. קורה לי מדי שהרכב עומד והוא קופץ בין הטורים 0.8 ל0.9 למה זה? (גם על D וגם על N/P)

3. בעיקר ממש לקראת עצירה מוחלטת במהירות נמוכה מ5 קמ"ש הרכב מתחיל לרעוד\לרטוט בצורה מוגזמת, זה קורה גם לפעמים בתחילת נסיעה אותו דבר במהירות ממש נמוכה

y0zztrwydmih.jpg

פה הצינור הקטן לא מחובר לא מחובר (חיברתי אותו עם איזולירבנד) ובגדול גם יש איזה קרע אבל אמרו לי שהעניין הזה לא ממש קריטי יש מצב שאיכשהו קשור?

אמרו לי גם אולי בית מצערת לנסות לנקות אותו אבל אין לי מושג איך לעשות את זה.

תודה לעוזרים

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני מקווה בשבילך שזה לא בעיה עם המנוע, אבל לפי שרשרת האירועים בהחלט צריך לעשות בדיקת מוסך כי זה בדרך כלל הולך ומחמיר. לגבי הצינור אוויר תחליף אותו זה 70 שקל. רעידות יכולות להיות מתושבות קרועות. תפרט את ההתדרדרות בביצועים. האם זה החל להתדרדר מהר או שזה היה קיים לפני באופן פחות מורגש? הסחיבה של הרכב ירדה? יש תופעות לוואי נוספות כמו איבוד שמן/מים?

פורסם
אני מקווה בשבילך שזה לא בעיה עם המנוע, אבל לפי שרשרת האירועים בהחלט צריך לעשות בדיקת מוסך כי זה בדרך כלל הולך ומחמיר. לגבי הצינור אוויר תחליף אותו זה 70 שקל. רעידות יכולות להיות מתושבות קרועות. תפרט את ההתדרדרות בביצועים. האם זה החל להתדרדר מהר או שזה היה קיים לפני באופן פחות מורגש? הסחיבה של הרכב ירדה? יש תופעות לוואי נוספות כמו איבוד שמן/מים?

הרכב אצלי חודש ככה שאין לי בדיוק הרגשה של החמרה או משהו כזה. זה היה ככה כשקיבלתי אותו זה לא מאוד קריטי אבל זה קורה לפעמים. אין איבוד שמן/מים.

המנוע דווקא במצב טוב לפי מה שהבנתי ועבר רק 120 אלף ק"מ.

בקשר לצינור על שתיהם רצו 400 שקל לא כולל עבודה..

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

עכשיו נגיד נסעתי לאנשהו הלוך חזור לא קרה אף אחד מהדברים שכתבתי בכלל

זה קורה רק לפעמים ואני גם מקווה מאוד שזאת לא בעיה במנוע

גם בקשר לאיבוד כוח הרכב מתנהג מאוד יפה יחסית לשנה שלו ולכ"ס שלו בלי עין הרע

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מניסיון עם רכבים בעבר מדובר בלכלוך בבית מצערת ויכול מאוד להיות שאחד האטמים בבית המצערת משוחרר/קרוע.

אם יש לך סבלנות ידיים טובות נסה לפרק את בית המצערת (כמובן אחרי שתקרא מדריכים ותראה סרטונים) ותראה אם הבעיה מסתדרת.

אם לא- גש למוסך לבדיקה.

פורסם
מניסיון עם רכבים בעבר מדובר בלכלוך בבית מצערת ויכול מאוד להיות שאחד האטמים בבית המצערת משוחרר/קרוע.

אם יש לך סבלנות ידיים טובות נסה לפרק את בית המצערת (כמובן אחרי שתקרא מדריכים ותראה סרטונים) ותראה אם הבעיה מסתדרת.

אם לא- גש למוסך לבדיקה.

עשיתי היום 3 נסיעות הלוך חזור, כל ה6 פעמים בלי עין הרע לא הייתה שום בעיה בכלל קרה רק פעם אחת שראיתי שהטורים קפצו ברמה מאחד נמוכה של חצי קו באיזה רמזור

הייתי שמח לקבל איזה מדריך או משהו איך לעשות את זה כי מצאתי מדריך אחד אבל התמונות כבר לא עובדות והבנתי שזה קורה הרבה ברכב הזה בגלל בית מצערת מלוכלך

כמה תעלה עבודה של זה במוסך?

הבעיה שלי עם המוסכים האלה שאני עוד לא מכיר אחד שאני סומך עליו בנתיים דווקא 2 בעיר שאבא שלי שלח אותי אליהם ניסו לעקוץ אותי במעל 1000 שקל ולגרום לי להחליף רדיאטור למרות שהבעיה הייתה רק בפקק (אחד מהם יצא מאוד מלוכך ראיתי אותו בזווית העין מחליף לי פקק ופותח אותן טיפה ואז קורא לי לראות שכאילו זה עדיין נוזל) אז יש לי חוויה מאוד רעה איתם כבר בפעם הראשונה ואיבדתי תקווה בכולם..

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אם לא- גש למוסך לבדיקה.

מחזק את מה שהוא אומר , אחרי שניקיתי את בית המצערת הטורים התחילו להירגע ולהיות יציבים ליומיים בערך , חווית הנהיגה ברכב השתפרה , משום מה הבעיה חזרה אז כניראה שצריך להחליף לאחת אחרת.

פורסם
מחזק את מה שהוא אומר , אחרי שניקיתי את בית המצערת הטורים התחילו להירגע ולהיות יציבים ליומיים בערך , חווית הנהיגה ברכב השתפרה , משום מה הבעיה חזרה אז כניראה שצריך להחליף לאחת אחרת.

ויש לך מושג כמה החלפה של זה תעלה? (במידה וניקוי לא יעזור)

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

חקרתי עוד וכנראה בית מצערת מלוכלך הוא הבעיה שלי

מצאתי את המדריך הזה http://www.fiatforum.com/punto-mk2-2b-guides/307670-remove-clean-throttle-body-1-2-8v.html

ואת זה בלי התמונות - http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3575

נראה לי קצת מסובך לעשות את זה לבד כי אני לי בכלל שום ידע וניסיון עם רכבים

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...