Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע רכשתי את הרכב המדובר, הרכב נמצא באחריות יבואן עד נובמבר. שמתי לב לכמה דברים מוזרים שיכול להיות שהם חלק מהרכב אז למען הסר ספק אני ישאל

1.בהנעת בוקר עד טמפרטורת עבודה הרכב משנק ל1500+ סל''ד תקין?

2. תגבור הגה מוזר מידי פעם קל מדאי, מידי פעם קשה לא משנה במצב.גם מצב סיטי לא רך במיוחד תמיד.

3. המערכת מתבלבלת ולוקח לה זמן לקרוא דיסקים.

4. המזגן לא חזק במיוחד . מה שמוגדר בלשון העם"מזגן מקפיא" כמובן שהמזגן עושה עבודתו נאמנה.

פורסם

1. כן תקין, זה לשם חימום המנוע/טורבו

2. את זה צריך לבדוק, אם כי מצב סיטי מתבטל כאשר אתה עובר מהירות מסויימת (נראה לי 40-50)

3. כן מערכת לא הכי טובה, כיבוי והדלקה מסדר את העניין

4. כן המזגן בהתחלה לא הכי טוב, לוקח לו כמה דקות כדי להגיע לטמפרטורת קור מספקת, אם כי בדיקת גז לא תזיק.

פורסם

1.הרכב נלקח לבדיקה במכון, ואחד הרג'קטים היה דרישה דחופה לכיוון פרונט, השארתי את הרכב בחברת הליסינג והם "ביצעו" כיוון פרונט.

יכול להיות שחוסר כיוון גורם לבעיה?

2 איך מכבים את המערכת?

פורסם

שווה לבדוק גם את פילטר המזגן,כולנו מכירים את הניסיון לחסוך בחלפים בסיסים אצל חברות הליסינג.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צודק זה שמעלי. מניסיון, מסנן מזגן סתום הוא בעל השפעה מכרעת על כושר הקירור של המזגן.

אני ממליץ להתחיל בהחלפת המסנן, שזאת פעולה פשוטה, זולה ובעלת תוצאות מיידיות, לפני שעוברים לדברים הכבדים יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כי הרכב צריך להיות כבוי בהילוך ולא בניוטרל

בפיאט ובהרבה רכבים נוספים, כיבוי המנוע צריך להעשות כשידית ההילוכים על P

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

כשמכבים את הרכב בN הוא מצפצף כי הוא רוצה שתישאר בהילוך.

כשאתה מכבה את המנוע הרכב מחבר את הקלאץ, ממש כמו להחנות עם הילוך משולב ברכב ידני.

1500 סל"ד? אצלי הוא עומד על פחות.

לגבי המזגן, לוקח לו כמה דקות כדי לקרר ממש טוב, אבל גם כשממש חם בחוץ הוא יגרום לך מתישהו להעלות את המעלות.

They are trying to ban me...

פורסם

יש לי פיאט 500 שרכשתי לפני כמה ימים, עם גיר דומה אני מתאר לעצמי, בכל אופן אתה מדומם מנוע כאשר הגיר על הילוך 1 (לפי ספר רכב אצלי, אם אתה נמצא בירידה עם הפרונט לכיוון מטה - יש לחנות על R, ולהיפך אם אתה חונה בעליה על הילוך 1).

לגבי המערכת אכן לוקח לה זמן לקרוא דיסקים משום מה.

המזגן דווקא מקרר מהר וחזק מאוד אמנם צריך לתת לו כמה דק' לפני.

במצב חיסכון אצלי ההגה רך כמו מרגרינה ממש כיף, במצב ספורט הוא קשה יחסית.

הכי טוב לקרוא את ספר הרכב, אני נמנעתי מעודף שאלות כאן בעזרת הספר הנ"ל לשם זה הוא קיים

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...