Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי גוועלד.

אז עכשיו הם יבינו שהכסת"חים הרגילים לא באמת מכסת"חים אותם נגד תביעות, והם אחראיים גם לרכב עם 10/13 סעיפים "לא תקינים"? או שפשוט יוסיפו לרשימת ברירת המחדל "סימני דליפה במנוע"?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפני כשנתיים בדיוק, לקחתי רכב לבדיקה בקומפיוטסט ראשון מערב. כמובן היו את כל הכסת"חים ביחד עם נזילות שמן מהגיר ומהמנוע.

כאשר שאלתי את הבוחן מהיכן בדיוק הנזילות, הוא אמר לי : "אני לא מוסכניק, לך למוסך והוא ייתן לך תשובה".

מה אגיד?

שילמתי 450 ש"ח לבדיקה. הבדיקה הכילה הרבה כסת"חים שאז לא ידעתי והיום אני יודע. והתשובה של הבודק הותירה בי רושם שאני לא חוזר למקום הזה עם רכב אחר לבדיקה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
ולמה אתה חושב שאם תלך למכון בדיקה אחר , הבדיקה תצא מושלמת ?

תאמת אני בכלל לא אלך למכון בדיקה כלל.

אקח את הרכב המיועד לבדיקה מכנית במוסך שאני מטפל, ובכדי לדעת האם יש פגיעת שלדה/תיקוני פחחות כאלו ואחרים אקח בנוסף לבדיקה במוסך פחחות שאני מכיר.

מכון בדיקה זה בזבוז של זמן וכסף. אתה לא מבין מה באמת צריך לשים לב ואם באמת יש פגיעה רצינית באוטו.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

לבדיקת רכב אמינה לך למוסך האמין ביותר שלך. במרוצת השנים למדתי בעיקר מחברים שלקחו רכבים ל"בדיקה לפני קניה" , שמרבית הבדיקות איך לומר... שוות לתחת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אם כל הבדיקות נראות פחות או יותר אותו דבר, על מה הם לוקחים כסף בדיוק?[רעש ממע"תזמון], [מרכב משמעות שולית], [נזילות,קורוזיה], ועוד...

מעניין מה יהיה רשום על רכב חדש שנסע 2000 ק"ם בדיוק. לא יהיה רשום כלום, כי הרכב מכוסה באחריות יצרן, וזה מה שיפתור את בעל המכון במתן פיצויים עתידיים.

אבל ברגע שהאחריות נגמרה, גם לאחר הבדיקה אתה לא תדע להחליט בוודאות אם הרכב תקין.

כמו שנאמר מעליי, זה בזבוז זמן וכסף. מלבד מקרים של תאונה רצינית, אתה חי בחוסר וודאות גם לאחר הבדיקה.

כל מטרתם של המכונים הללו היא לקחת כסף. נטו. אם הרכב תקין או לא מבחינה מכנית, אתה מגלה רק לאחר הקנייה בעצמך.

עקב מקרים כאלה של תביעות כנגדם, הם יחמירו עוד יותר אם רשימת "תקלות", שחלקם קימות וחלקם רשומות למען "הפרוטוקול".

• תוכן חדש...