Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה אפשרות לדליפה מיחידת המיזוג הפנימית בפיג׳ו 308 טורבו 2008 עם מערכת בקרת אקלים.

הבנתי שישנו חומר שממלאים במערכת וסותם דליפות אבל עלול תוך שנה ליצור נזק רחב למערכת המיזוג.

יש למישהו ניסיון עם החומרים הללו?

התועלת והנזקים הנגרמים ממנו ?

פורסם

אני מציע לך לא להשתמש בחומרי קסם האלה,בטווח היותר ארוך הם גורמים לנזק.

אני מציע לך ללכת לבעל מקצוע ותיק ולקבל חוות דעת נוספת.

פורסם

לצערי הרב יחידת פנימית חדשה עולה 5000 ש״ח ללא פירוק דשבורד. שזה עוד סיפור של יום עבודה למקצוען, וזה מפי חבר שעבד בלובינסקי והחליף לא מעט יחידות כאלו

פורסם

בדוק מחיר במוסכים המתמחים ביצרן

ולאו דווקא מוסכים מורשי יבואן

ישנם כמה מוסכים מומלצים על גבי הפורום

פורסם

תבדוק אפשרות ליחידה פנימית חליפית, היא לא פחות איכותית מהמקורי. לדעתי חלק כזה יעלה בין 1000 ל2000 שקלים + עבודה 1000שח.

:crazyeyesVRUM VRUM

• ספונסר פורום
פורסם

לשאלותיך -

אכן יש חומר כזה שאוטם דליפות במזגן. הוא לא יכול לאטום כל דליפה, הוא מיועד בעיקרון רק לדליפות קטנות יחסית. צריך לעשות וואקום ולבדוק כמה מהר הוא יורד, אז אפשר להחליט.

ממה שאני שמעתי מהבחור שמשווק את החומר הזה בארץ אין תופעות לוואי, אבל כמובן שהוא לא הכי אוביקטיבי שיש. מצד שני, גם לא שמעתי על אנשים שהלך להם מדחס או משהו כזה בגלל שימוש בחומר.

אכן כדאי לקבל הצעת מחיר להחלפת היחידה הפנימית מבעל מקצוע נוסף. יתכן שניתן לרכוש יחידה תחליפית במחיר זול משמעותית. מהיכן אתה בארץ?

• תוכן חדש...