Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיטיילינג מקיף ל-S-max בת חמש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הרכב המשפחתי שלנו בחמש השנים האחרונות (ועוד קצת) הוא Ford S-max שנרכש חדש מהחברה.

כיום הרכב עם 125KKM ולאורך כל השנים מטופל מכנית במוסך פורד ברעננה.

מצב הפחחות מצוין.

הרכב משמש ביום יום בעיקר את אשתי, לעיתים הרכב נשטף ידנית אך לרוב במכוני שטיפה.

ברצוני לבצע טיפול דיטיילינג מקיף לרכב (פנימי וחיצוני) ע"מ להחזיר עטרה ליושנה :-D.

אין בכוונתי לבצע זאת לבד ואני מחפש מקום מומלץ שיכול לבצע טיפול חיצוני ופנימי מקיף.

בקריאה בפורום מצאתי אזכור של:

SwissWax

יעקב אלטר

NessDetail

אשמח להמלצות של בעלי ניסיון אם לגבי המקומות שציינתי ואם לגבי מקומות נוספים אפשריים/מתאימים לביצוע עבודה זו.

אני מתגורר באיזור השרון ולכן אשמח להמלצות מאיזור המרכז (ת"א) וצפונה עד חדרה.

תודה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עוקב אחרי דף הפייסבוק של יעקב אלטר .

הוא תמיד מעדכן ולפי מה שרואים הוא עושה עבודה מצויינת , גם חיצוני וגם פנימי

מציע לך לקבוע איתו כדי שיראה מה המצב של הרכב וככה הוא יציע לך מה שצריך

בהצלחה

C200k W204 & C180k W203 coupe

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעקב אלטר לא רק מעדכן, אלא גם מספים בטירוף. (לא מעיד על האיכות העבודה שלו, אבל בחייאת ראבק, על כל פיה של אזוז כפול והנקיון שלה הוא מסוגל להעלות "פרוייקט").

פות"ש, יש לא מעט דיטיילרים באתר, הייתי מזכיר שמות אבל על הדרך הייתי שוכח את השאר וזה פחות הוגן.

מה שכן, רמה מאוד גבוהה.

תן להם "קריאה" ומאמין שתקבל הצעות מחיר שפויות ייחסית, קח בהחשבון שהרכב שלך הוא בהמה (מכל בחינה) אז התשלום עליו יהיה גבוה מלכתכילה.

בהצלחה :)

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בהחשבון שהרכב שלך הוא בהמה (מכל בחינה)

בחודש האחרון התלבטנו אם להחליף אותו ולאיזה רכב.

אחרי סיבוב סוכנויות קצר הגענו למסקנה שאם הרכב יוחלף, זה יהיה ל-S-max אחר, ומכיוון שדגם חדש ממש מתדפק על הדלת, נחכה עוד שנה/שנתיים.

צריך לנהוג ולחוות נסיעה ברכב בשביל להבין במה מדובר - נוחות, כוח וכן, גם חדוות נהיגה.

תן להם "קריאה" ומאמין שתקבל הצעות מחיר שפויות ייחסית

אתה יכול להסביר מעט יותר?

"קריאה" כבר 'הנחתי' כאן על גבי הפורום...

אשמח לקבל המלצות, גם אם בפרטי.

תודה ושבוע טוב,

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את יבגני, הוא עשה עבודה מדהימה אצל חבר קרוב ועל צבע מאוד קשה (bmw שחור מטאלי למי שמבין...) אם תרצה את הטלפון שלח פרטית.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את יבגני, הוא עשה עבודה מדהימה אצל חבר קרוב ועל צבע מאוד קשה (bmw שחור מטאלי למי שמבין...) אם תרצה את הטלפון שלח פרטית.

האם יבגני זה לא NessDetail?

תודה,

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי ה"קריאה".

הכותרת הנוכחית גורמת לחשוב שבתוך השרשור נח לו פרוייקט על smax, ולא שאלות והכוונה.

הבנתי, מקבל.

מכיוון שאינני יכול לערוך את הכותרת הראשונית, אז אולי אחד מהמנהלים יכול לשנות את הכותרת ל - "המלצה על עסק לדיטיילינג מקיף, S-max בת חמש" (את הכותרת של ההודעה האחרונה ערכתי בהתאם).

אם לא יתאפשר, אפתח thread חדש עם כותרת זאת.

שוב תודה,

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל שרשור שני כאן הופך לפרסומת עבור דיטיילר כזה או אחר.

אני מתחיל לחשוד שזו הפרסומת הסמוייה הכי גלוייה שיש.

דווקא באזור המרכז/שרון יש המון דיטיילרים, גם פרטיים שעושים עבודה מעולה.

למען הסר ספק- אינני נותן שירותי דיטיילינג, אצלי זה היה ויישאר תחביב בלבד ככה שאין לי כוונה לפגוע באדם כזה או אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאמין שיש מספיק דיטיילרים במרכז הארץ שלא זוכים למספיק פרסום אשר מסוגלים לבצע עבודה לא פחות טובה מהשלישייה המפורסמת פה על בסיס קבוע ואולי אפילו עם יחס מחיר/תמורה שווה יותר לאלו שלא מחפשים דיטייל באלפי שקלים.

הבעיה העיקרית פה היא פרסום סמוי/גלוי שאנשים רואים פה בעין לא יפה מלבד השלישייה המובנת מאליו (או שלא?).

צריך לחפש בנרות את אותם הדיטיילרים שלא מפורסמים ולדעתי זה פספוס ענק של הקוראים שמבחינת הפורום יש רק 4-5 סדנאות דיטייל בכל הארץ עם מחירים שלא מתאימים לכל כיס.

מלבד אלו שצויינו כבר, אמליץ לך לחפש עצמאית דיטיילרים באזור מגורייך.

על מנת שלא יעבדו עלייך או ינסו לדחוף לך חבילות יקרות עם שמות מפוצצים, גש לאותם מקומות עם אדם מבין או נסה לרכוש ידע פה בפורום לגבי סוגי העבודה והחומרים,כך תשכיל בנושא ותמנע מצב של "עבודה בעיניים", משהו שרלוונטי לכל עבודה בכלל.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת בדיוק הסיבה שאני מגיע לכאן להתייעץ - לקבל המלצות וחוות דעת מבעלי ניסיון.

ואכן, לאחר חיפוש בפורום עלו השמות שציינתי בתחילה.

אתה מציין, ובצדק לטעמי, ששמות אלו חוזרים על עצמם וישנם אחרים טובים אך 'נסתרים'.

כיצד אני, חסר הניסיון וההיכרות עם מקצוע זה, אמור להתוודע אליהם או בכלל רק לשמוע את שמם?

זה בדיוק המקום של הפורום - להביע דיעה ממקום אישי ופרטי ולאור הניסיון של כל קורא וחבר כאן בפורום.

אז אולי תחלוק עימי את החוויה שלך? אפשר גם בפרטי אך לדעתי חבל, מכיוון שאחרים יתקלו באותו (חוסר) הניסיון והחוויה שלי...

תודה,

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...