Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל זה אני צריך להיות בבית בשעות שבהן יש אור יום וזה לא כזה פשוט בתקופה זו בעבודה :wink:

אנסה לצלם בראש השנה ולהעלות תמונות.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
הרכב המשפחתי שלנו בחמש השנים האחרונות (ועוד קצת) הוא Ford S-max שנרכש חדש מהחברה.

כיום הרכב עם 125KKM ולאורך כל השנים מטופל מכנית במוסך פורד ברעננה.

מצב הפחחות מצוין.

הרכב משמש ביום יום בעיקר את אשתי, לעיתים הרכב נשטף ידנית אך לרוב במכוני שטיפה.

ברצוני לבצע טיפול דיטיילינג מקיף לרכב (פנימי וחיצוני) ע"מ להחזיר עטרה ליושנה :-D.

אין בכוונתי לבצע זאת לבד ואני מחפש מקום מומלץ שיכול לבצע טיפול חיצוני ופנימי מקיף.

בקריאה בפורום מצאתי אזכור של:

SwissWax

יעקב אלטר

NessDetail

אשמח להמלצות של בעלי ניסיון אם לגבי המקומות שציינתי ואם לגבי מקומות נוספים אפשריים/מתאימים לביצוע עבודה זו.

אני מתגורר באיזור השרון ולכן אשמח להמלצות מאיזור המרכז (ת"א) וצפונה עד חדרה.

תודה,

אלי

מנצל שרשור ישן שנראה שנגדע באיבו.

יש לי אותו צורך כמו של פות"ש:

- המלצה לבעל מקצוע לביצוע חידוש פנימי וחיצוני

- אין לי ידע מקדים עם המושגים והתכשירים השונים ולכן לא יכול לסנן בעלי מקצוע לפי פרמטרים אלו

- מחפש בעל מקצוע טוב במחיר סביר (לא זול, סביר). לאו דווקא מישהו ברמת אומן באלפי שקלים. מישהו שיעשה עבודה טובה ובעיקר שלא יעשה נזק

- אזור מרכז והשרון

יש המלצות? מה לגבי קלין קאר?

כמו כן, ברור שצריך לראות את הרכב לפני אבל האם בכל זאת תוכלו לתת הערכת מחיר לכזה טיפול לרכב פרייבט?

• תוכן חדש...