Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הרכב נסע 100k ק״מ עד עכשיו, אני יד שלישית היה ליסינג בעבר השימוש של הרכב בעיקר עם האישה נסיעות 40 ק״מ בית עבודה ונסיעות סוף שבוע .

לאחרונה (מזה חודשיים ) אני שומע רעשים כמו שריקה בזמן נסיעה במהירות מעל 70-80 קמ״ש , הרעש מתגבר כל שהמהירות עולה, אך מעל 120 הרעש נעלם. ביקרתי במוסך בכפר נאמר לי שייתכן ומדובר בבעיה במיסבים של הגיר אך לא מוכן להתעסק עם זה המליץ לי ללכת למוסך של טויוטא.

אשמח לקבל חוות דעת שלכם על הבעיה ואם מדובר בבעיה רצינית שדורשת טיפול מיידי? האם עלול לגרום נזק יותר ממה שיש עד עכשיו אם ממשיכים להשתמש ברכב , מה עלות תיקון

יש לציין שיש לי קצת נגיעה במכונאות אך ברמה פשוטה כלומר טיפול שוטף לרכב לא יותר

תודה מראש

פורסם

יש גם מוסכים שמתמחים ביפניות ולא מורשי היבואן. לא כתבת מהיכן אתה (כפרים יש בצפון וגם במשולש ובעוד מקומות בארץ).

אי אפשר לאבחן רעשים דרך מסך המחשב אבל יותר הגיוני,שמיסב של אחד הגלגלים החזיר נשמתו לבורא במיוחד אם הנסיעה בכב רגילה והגיר אינו מחליק,אין מנורת תקלה דולקת שקשורה לגיר,הרכב מתנהג כרגיל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על המענה.

אני מהצפון , הגיר מתנהג מצויין העברת הילוכים חלקה כמוכן בנסיעה ראשונה בבוקר כשהמנוע קר , אין שום מנורת תקלות דולקת

אני בטוח שלא ניתן לאבחן דרך מקדת ומסך , חיפשתי יותר הכוונה אם ניתן לדחות תיקון מאוחר יותר עקב בעיות בתקציב

פורסם

גם לי זכורה שריקה בתדר גבוה שמופיעה סביב 80 קמ"ש ונעלמת צפונית ל-110.

לדעתי היא נהייתה דומיננטית עם הק"מ שהצטבר, אך לא ברמה של רעש מפריע.

פשוט רחש רקע בלבד.

מעבר לכך הגיר תפקד טוב מאד, לפחות עד 150,000 ק"מ.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

efi-shams

תודה לך. איך זה נגנר בסוףאיך טיפלת ? מה אמרו בעלי מקצוע בנידון. האם מסוכן לנסוע עם הרכב

אשמח לעוד המלצות , חוות דעת

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יצא לי לנהוג ולנסוע בקורולה 2011 בשבוע שעבר, רכב ליסינג אבל עם 24 אלף קילומטרים בלבד וגם אני שמעתי את השריקה הזאת מ-70 קמ"ש בערך.

• תוכן חדש...