Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנער

User323
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כמו שהבנתם אני נער שהוציא לא מזמן רשיון ועכשיו מתלבט קצת לגבי הרכב שאקנה.

קצת פרטים

תקציב-30K (עדיף פחות בגדול יש לי 25K לא רוצה לבקש מההורים)

צרכים-אוטו לצרכים יום יומיים משהו כמו 60 קילומטר ביום

מה אני מחפש ברכב-בגדול רכב עם קצת כוח(גר במקום עם עליות כך שאצטרך משהו שיסחוב אותם) חסכוני יחסית ואמין שלא אצטרך להוציא הרבה כסף על טיפולים ותיקונים,עדיפות לשנתון גבוהה.

המראה של האוטו יחסית חשוב.

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

ידני או אוטומט?

אתה צריך משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני או אוטומט?

אתה צריך משפחתית או סופר מיני?

סליחה שחכתי לציין ידני , ואם אתה מתכוון בסופר מיני לאלטו,ספארק וכו' אז לא , יותר בכיוון של ה'צבק

פורסם

סופר מיני = איביזה, קליאו, פאביה, פולו וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יונדאי גטס ברמות איבזור gls/gli-אמינות טובה ואחזקה לא יקרה.

גרנדה פונטו עדיפות למנוע 1.4,היא בטיחותית יותר וחיסכונית יותר,אם כי הגטס תהיה זריזה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יונדאי גטס ברמות איבזור gls/gli-אמינות טובה ואחזקה לא יקרה.

גרנדה פונטו עדיפות למנוע 1.4,היא בטיחותית יותר וחיסכונית יותר,אם כי הגטס תהיה זריזה יותר.

מה לגבי כיוון פולו ?

פורסם

אני חייב להגיד שזה מדהים אותי איך בכל שירשור שכזה פות"ש מבקש המלצה, ואז אחרי שהוא מקבל תשובה הגיונית וסבירה- אוטו שמתאים לדרישות שלו.

הוא מחזיר תשובה לגבי אוטו עם קצת יותר פוזה(כזה שגם לא מתאים לדרישות שלו)- פולו, גולף, מזדה וכדומה.

כל פעם אותו סיפור.

משהו לתרום לדיון- קח בחשבון עלויות ביטוח וטיפולים- אולי שווה לקחת אוטו קצת יותר זול ולהשאיר בצד כסף לביטוח.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כי למה שהוא ירצה גטס? מי בכלל רוצה גטס?

הגטס אמינה וזולה וזהו פחות או יותר. אלה הנקודות לטובתה.

החומרים בתא הנוסעים מגעילים, הנסיעה לא נוחה, הרכב לא מהנה, לא מאובזר, לא כלום.

אז ברור שהוא רוצה פולו.

אם מוצאים פולו שמורה ומטופלת אז לא יקר ולא קשה להחזיק אותה. היתה לי כזאת במשך שנתיים.

אז למה להעדיף גטס?

V5

פורסם

אני מסכים עם מיכאל. התרגלנו כאן בארץ במשך כל חיינו לקנות רכבים של 130,000 שהם שיא הטכנולוגיה לאחור או כיום, במהפכה הבלתי נתפסת של רכבי מיני זולים עם גימורים מחרידים ומנועים הזויים במחירים שפויים של רכבי משפחה גדולים בחו"ל.

אז כן, גם אני באותו הראש, אם אפשר למצוא רכב אחר, שהוא אולי נחשב קצת "פוזה" ומי ישמע, רק אצלנו בראש זה נחשב ל "פוזה" אבל מדבור כאן על פולו כן, בואו לא נגזים.

במיוחד, במיוחד אם זה נכנס לו לתקציב, מה הבעיה? אז האחזק שלו תהיה טיפה, ובאמת שלא בהרבה יותר יקרה, לא ביג דיל.

פורסם (נערך)

מה בדיוק פוזה בפולו?

תא נוסעים מעוצב פשוט להחריד,וגם מבחוץ איזה פוזה יש לו?

הגטס לא הרכב הטוב בעולם ואבל יש לו את היתרונות שלו,ברמת איבזור GLS מאובזרת לא פחות מה פולו ברמת איבזור הבכירה.

היא גם תהיה חדשה יותר באותו הסכום,ויש אנשים רוצים אמין עם מינימום אחזקה בנוסף לרצון לשנתון גבוהה שזה מהפולו מציגה בשנתיים/3.

ונסעתי מספר פעמים על הגטס למרחקים ארוכים,זה לא נוחות צרפתית אבל בהחלט סבירה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

ככה הם ממצבים את עצמם ופולקסווגן נחשב פה למותג יותר יוקרתי ונחשק מיונדאי. אז פה הפוזה.

בגלל זה הם בד״כ גם מרשים לעצמם למכור את המכוניות שלהם בקצת יותר מהמתחרים.

V5

פורסם

יותר כסף פחות איבזור נכון גם להיום מבחינתם.

בגלל זה יש את הפורום שיסביר אין משהו יוקרתי בפולו.

פורסם

חוץ מזה שהיא יקרה יותר לאחזקה מהיונדאי, יותר רגישה לאחזקה, מה טוב בה בדיוק? היא לא מצטיינת הרי בכלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכל המגיבים אני באמת לוקח לתשומת הלב ומבין מזה קצת יותר.

לגבי הגטס היא לא כל כך מדברת אליי (היה לאחותי) ולא אהבתי כל כך בגלל זה ההעדפה לפולו .

בגדול אתם יותר מבינים ובגלל זה אני מבקש כאן עזרה אם תוכלו להמליץ על רכבים טובים ואמינים בתקציב הזה אני אודה לכם . תודה!

• תוכן חדש...