Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש ברשותי אוטם צבע של חברת CG

מסוג blacklight

אין לי מקום מקורה בבית ואני מתכנן לשטוף את האוטו מחר בבוקר סביבות שמונה וחצי בבוקר

עד שאני אסיים והאוטו יתייבש הערכה שלי שהשעה תיהיה אחת עשרה, רציתי לדעת כמה נורא ומה ההשפעות של יישום האוטם בשעה הזאת תחת שמש חשופה.

אשמח לתשובה, יאיר :)

פורסם

בלאק לייט זה לא אוטם צבע זה גלייז.תנסה לחפש חניה מתחת לעץ מוצל חניון מקורה בכל מקרה לא מומלץ ליישם אוטמים ושאר חומרים בשמש חשופה.

שיפוצים..

פורסם

דודי אתה טועה .

בלאק לייט הוא אוטם צבע בשילוב גלייז .

השילוב הקלאסי איתו זה יחד עם V7 .

יאיר -

שמונה וחצי כבר חם בחוץ .

מציע לך לקום ב5 בבוקר , ככה תוכל לעבוד בכיף על הרכב מבלי להזיע או הפרעה של שמש .

כמובן שלא מומלץ בכלל לעבוד בשמש או על פח חם .

אני לפעמים קם בבוקר , ולאנשים יש כזה מבט של " מה לעזאזל הוא משפשף את הרכב מוקדם בבוקר במקום לישון " .

הם פשוט לא מבינים , שכמו שיש אנשים שרצים בשעות בבוקר או יוצאים עם הכלב , אז יש גם אנשים שאוהבים לטפח את הרכב .

אבל לא משנה מה , תמיד הם יראו בבן אדם כזה "עוף מוזר " :) .

שיהיו בריאים (מכוונה שיסתכלו על עצמם ולא מה שאחרים עושים ) .

פורסם

אכן בלאק לייט מוצר היברידי. מניסיוני לא הייתי סומך על יכולות הסילנט שלו.

לא הבנתי משהו, אתה הולך ליישם ללא שום הכנה, רק שטיפה?

(כמובן מיותר לציין שאסור לעבוד תחת שמש)

פורסם

בוודאי שנעשת הכנה לפני.

בסוף חיכיתי לערב לעשות את הכל מהתחלה.

אין לי בעיה לקום בחמש בבוקר אבל הייתה משמרת לילה וחשבתי אולי מיד אחריה 08:00 להתחיל לעבוד... אבל אחרי שקראתי את כל התגובות הוחלט שלא..

תודה חברה! עזרתם (וסליחה על הדיליי... :roll:)

• תוכן חדש...