Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אודה לך על עצתכם בבחירת תמהיל משכנתא יותר כלכלי מהצעות שקיבלתי מבנק לאומי ובנק הפועלים.

ראשית אומר שאני עובד בחברת ישראכרט ומגיע לי תנאים של עובד בנק הפועלים בפתיחת תיק משכנתא שזה אומר פטור מפתיחת תיק (2250 ש"ח), 65% הנחה בעמלת פרעון מוקדם וזה מותנה בפתיחת חשבון.

צירפתי בקובץ תמונה את שתי התמהילים שקיבלתי משתי הבנקים כדי שיהיה יותר קל להשוואות אחד מול השני.

כושר ההשתכרות שלי ושל אישתי עומד על 13 אלף ש"ח נטו בחודש , כרגע ללא ילדים

במידה והחסרתי פרט חשוב כלשהו שהוא חיוני לצורך קבלת ההחלטה אשלים בשמחה

אשמח לשמוע מה הייתם עושים במקרה הזה ובאיזה בנק לבחור.

בתודה מראש,

אבי והבה

השוואת משכנתאו&#15.jpg

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

מאד ממליץ להתייעץ בפורום משכנתאות בתפוז. עם העצות לתמהיל וריביות יעד שקיבלתי שם יצאתי עם מתכון מנצח.

אני יכול להגיד שבבסיס -

1. נסה להחזיר את ההלוואה בפרק זמן הכי קצר שתוכל, זה יחסוך ה-מ-ו-ן כסף בטוטאל.

2. עם הריביות הנמוכות שיש היום, נסה ללכת על מסלולים בריבית קבועה לא צמודה, למעט מסלול הפריים. אפשר להוסיף גם מסלול של משתנה כל 5 אם יודעים שהולך להיכנס כסף מקרן השתלמות או דומה בעוד 5 שנים ובעוד 5 שנים לסגור את ההלוואה במסלול זה.

בהצלחה!

פורסם

תעשה קצת שיעורי בית ותבין ש900K עם שכר של 13K לא הולך ביחד ,

למרות שאני מאמין שמאוחר מדי וחתמת על העיסקה ,

אני מקווה שיש לך כספים נוספים שאמורים להמתיק את רוע הגזרה כמו קרן השתלמות,

ההוכחה לכך היא שלקחת מסלולים ל 30 שנה תעשה סימוציה בין 15 ל30 שנה ותראה מאות שח של ריבית,

בהצלחה

שלום חברים,

אודה לך על עצתכם בבחירת תמהיל משכנתא יותר כלכלי מהצעות שקיבלתי מבנק לאומי ובנק הפועלים.

ראשית אומר שאני עובד בחברת ישראכרט ומגיע לי תנאים של עובד בנק הפועלים בפתיחת תיק משכנתא שזה אומר פטור מפתיחת תיק (2250 ש"ח), 65% הנחה בעמלת פרעון מוקדם וזה מותנה בפתיחת חשבון.

צירפתי בקובץ תמונה את שתי התמהילים שקיבלתי משתי הבנקים כדי שיהיה יותר קל להשוואות אחד מול השני.

כושר ההשתכרות שלי ושל אישתי עומד על 13 אלף ש"ח נטו בחודש , כרגע ללא ילדים

במידה והחסרתי פרט חשוב כלשהו שהוא חיוני לצורך קבלת ההחלטה אשלים בשמחה

אשמח לשמוע מה הייתם עושים במקרה הזה ובאיזה בנק לבחור.

בתודה מראש,

אבי והבה

[ATTACH=CONFIG]394977[/ATTACH]

פורסם
תעשה קצת שיעורי בית ותבין ש900K עם שכר של 13K לא הולך ביחד ,

למרות שאני מאמין שמאוחר מדי וחתמת על העיסקה ,

אני מקווה שיש לך כספים נוספים שאמורים להמתיק את רוע הגזרה כמו קרן השתלמות,

ההוכחה לכך היא שלקחת מסלולים ל 30 שנה תעשה סימוציה בין 15 ל30 שנה ותראה מאות שח של ריבית,

בהצלחה

חייב להבין מאיפה הבנת שהוא חתם?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

כי בדרך כלל רוב האנשים מבררים תמהיל רק אחרי שהם חתמו על חוזה הרכישה ,

ומקווה שאתבדה ,

ודרך אגב , עכשיו קראתי את ההודעה שלי וכמובן התכוונתי מאות אלפי

שח של ריביות ,

חייב להבין מאיפה הבנת שהוא חתם?
פורסם

שתי ההצעות בכי רע.

מצטרף להמלצה על פורום משכנתאות בתפוז.

כמו כן, חסר המון מידע כמו ילדים, כסף שנפתח בקרוב, וכו וכו

משכנתא זה קל

פורסם
כי בדרך כלל רוב האנשים מבררים תמהיל רק אחרי שהם חתמו על חוזה הרכישה ,

ומקווה שאתבדה ,

ודרך אגב , עכשיו קראתי את ההודעה שלי וכמובן התכוונתי מאות אלפי

שח של ריביות ,

אני עשיתי דבר ראשון בירורים בעניין המשכנתא כולל אישור עקרוני, אח"כ לפי החישובים התחלתי לחפש דירות שיכולות להתאים ונסעתי גם לראות כמובן (אני חייב לציין שזה מבלבל ומייאש כי השאיפות שלי בחיים תמיד לקנות את הטוב ביותר). מדירה לדירה וממתווך למתווך כמעט כל יום במשך חודש, בסוף הגעתי לשלב שכבר אומרים "טוב יאללה חאלס צריך לסגור על משהו" והחלטתי לא למכור ולא לקנות.

בדיעבד טוב שעשיתי כך. מסתבר שמבקשים לשלם על הדירה שבבעלותנו 50,000 ש"ח יותר, מסתבר שרוב הדירות שכן מצאו חן בעיניי עוד לא נמכרו אחרי יותר מחצי שנה (לדעתי זאת אומרת אפשר לקנות בפועל בהרבה פחות כסף ממה שמבקשים). אני יותר סגור על עצמי בעניין התמהיל ולא מרגיש כמו אדיר מילר באחד מהפרקים של רמזור.

נכון להיום אני מחפש רגוע עד שאפול על מציאה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

למצוא דירה תוך חודש? בשביל זה צריך להיות הרב יותר מבר מזל. אני מצאתי דירה לאחר חצי שנת חיפושים (וקונה לדירה שלי אחרי עוד חודש) - והמתווכום ציינו שהייתי זריז מאד. בבנין שבו מכרתי דירה יהו דירות שפורסמו ביד 2 משך 3-4 שנים בלי למצוא קונה, והמתווכים סיפרו על אנשים שחיפשו דירה משך שנתיים ויותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצאתי דירה שהייתי מוכן להתפשר מבחינת מחיר ביחס למיקום, אבל בסוף לא הייתי סגור בגלל שהיא חכירה ולא טאבו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יותר מ-90% מהקרקעות הן "חכירה" והעסקה קרויה "חכירה לדורות" (ולא מכירה) - זה כיון שמדובר באדמת מנהל או אדמת קק"ל ולא באדמה פרטית, שהיא מצרך נדיר ביותר. כמובן שהחכירה רשומה בטאבו, וזו לא סיבה לפסול דירה (אלא אם עוה"ד מזהיר אותך מבעיה).

אני הייתי חושש מבעיות אחרות, ואישית פסלתי שתי דירות לפני שנתיים בגלל בעיות רישום - האחת היתה דירה עם חריגות בניה משמעותיות שלא הוסדרו, והאחרת על קרקע פרטית, אבל שחלקה עדיין רשום על שם קבלן שפשט את הרגל (וד"א - בדירה זו הבעיה הוסדרה, אבל זה לקח כשנה, ונמצא לה קונה אחר).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מיקי אדמת מנהל לא נמכרת, אלא מוחכרת (ל-49 או 99 שנה). כמובן שהכל נרשם בטאבו. כמובן שחייבים להתיעץ עם עורך דין ולודא שהכל כשר ושלם, אבל זה המצב של 90% מהקרקעות במדינה, כך שהסיכוי שלך למצוא דירה שעומדת על קרקע שאינה כזו קלוש.

יש דברים יותר מוזרים - היתה לי דירה שהרישום שלה הסתכם בהעת אזהרה, כיוון שנבנתה על אדמה שהופקעה והיה סכסוך בין הבעלים הקודם לבין המדינה. הרישום בוצע "בחברה המשכנת" - לא הפריע כהוא זה לביצוע מאות אם לא אלפי עסקות בשכונה, כשכל ההבדל היה תשלום של איזה עמלה לעו"ד של החברה.

• תוכן חדש...