Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשרשור הזה וגם השרשור הזה, הטיפול מתקרב. קיבלתי הצעות מחיר מ"הילוך שישי" ומהמוסך ש"עזרה" המליץ עליו ועכשיו שאלה אחרונה ברשותכם:

לאור ההיסטוריה של הרכב (היה בחברת השכרה, אין תיעוד טיפולים מסודר של מה החליפו אלא רק מתי ביצעו טיפולים) ולאור התופעה החדשה שנתקלתי בה שלא ציינתי בשרשורים קודמים (לרכב קשה מאוד להאיץ עם מזגן במהירות 80-110 קמ"ש, תופעה חדשה) האם כדאי לבצע ניקוי מצערת?

ובנוסף, האם כדאי לבצע ניקוי בעזרת אינפוזיה? אם כן, כמה דבר כזה אמור לעלות והאם יש מוסך/בעל מקצוע מומלץ באזור קרית גת והסביבה?

(אני זוכר שהיתה חברה שפרסמה כאן בפורום עד לא מזמן).

אני קצת חושש מהניקוי כי קראתי דעות לכאן ולכאן, אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

אתה מבלבל בין שני דברים - ניקוי מערכת הדלק באינפוזיה זה דבר אחד ופלאשינג למנוע,שעליו יש כאן דיונים רבים לגבי הסיכונים הכוכים בו שה דבר אחר.

החברה,שבזמנו פוסם בפורום לגביה עשתה שימוש במוצרי סמוג דוקטור (תעשה חיפושתחת זה ותמצא את כל המידע).

לדעתי,אין ממה לחשוש מניקוי בית מצערת באינפוזיה- להזיק זה בטוח לא..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פעם הייתי מנקה את המצערת עם ספריי לניקוי קרבורטורים, השאלה אם גם ביונדאי זה בסדר?.

אגב לא התכוונתי לפלאש מנוע אולי לא הסברתי את עצמי נכון, אלא לניקוי מערכת ההזרקה בעזרת אינפוזיה כמו שבזמנו אייל ביצע לפולו 16v שהייתה לו.

האם טיפול כזה יכול לגרום לבעיות?.

פורסם

אני כרגע עורך השוואות מחירים, קיבלתי המלצה למוסך "רמי שירותי רכב" ברחוב תושיה בתל אביב, נאמר לי שהוא מומחה לרכבי יונדאי (לא מורשה יבואן).

האם למישהו יש ניסיון איתו?.

תודה רבה,

איתמר.

• תוכן חדש...