Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני וחברה שלי מעוניינים לעשות טיול חודש הבא כנראה שהתאריכים יהיו מה5.10 עד ה11.10 (מראשון עד שבת, אין לנו בעיה שערב חג סוכות נהיה בחו"ל)

חשבנו להקציב כל אחד משהו כמו 2000 ואולי קצת יותר לטיסה מלון, נראה לנו דיי ריאלי אבל לצערנו זה נופל על חגים (אין אפשרות להקדים את הטיול ולא לאחר את הטיול).

הכיוונים שלנו בכללי זה אירופה, מאוד רצינו בודפשט אבל היא טסה בקרוב עם המשפחה אז היעד ירד, היא רצתה ברצלונה ואני הייתי כבר בברצלונה.

חשבנו על פראג, שכן מאוד זול שם (טיסה, מלון וגם יתר הדברים), היא נדלקה קצת על צפון איטליה וזה יגדיל משמעותית את התקציב.

בין היתר לא שללנו את ברלין ורומא.

לא רוצים פריז/צרפת בשום אופן וירדנו מלונדון כי היא מאוד יקרה לנו.

נשמח המלצות :)

לא מחפשים יותר מדי חיי לילה, משהו רומנטי לזוג.

Seat Mii 3Doors

פורסם

בדוק את בולגריה אולי תיכנס בתקציב.

ברלין אמורה להיות לא יקרה מידי(למרות שאני אישית לא טס לשם).

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

התקציב לא מספיק. נניח שתשיגו טיסות ב-400 דולר לאדם, מחיר לא סביר בערב חג, הרי ששרפתם 1500 ש"ח רק על הטיסות. אתה חושב שתוכל למצוא מלון ברמה סבירה תמורת 100 ש"ח (21 אירו) ללילה? שכח מזה. לא משנה מה היעד, עליך להגדיל את התקציב בלפחות 1000 ש"ח לאדם (לטיסות ומלון בלבד, לפני הסנדביץ הראשון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם במקרה כזה הסיכוי לעסקה זולה, במיוחד בערב חג, קלוש.

העסקה הזולה ביותר שזכורה לי מהשנים האחרונות היתה 5 לילות בסלובניה לפני שנתיים, 420 אירו לאדם טיסות + רכב ומלון הזמנתי בעצמי ומצאתי מציאה ב-50 אירו ללילה (לא כולל אוחת בוקר). העסקה נסגרה 4 ימים לפני הנסיעה. סה"כ העסקה עלתה 1100 אירו (בשערי היום קצת למעלה מ-5000 ש"ח) לא כולל אוכל, דלק, כניסות לאתרים וקניות, שעלו לי עוד 2000-3000 ש"ח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם במקרה כזה הסיכוי לעסקה זולה, במיוחד בערב חג, קלוש.

העסקה הזולה ביותר שזכורה לי מהשנים האחרונות היתה 5 לילות בסלובניה לפני שנתיים, 420 אירו לאדם טיסות + רכב ומלון הזמנתי בעצמי ומצאתי מציאה ב-50 אירו ללילה (לא כולל אוחת בוקר). העסקה נסגרה 4 ימים לפני הנסיעה. סה"כ העסקה עלתה 1100 אירו (בשערי היום קצת למעלה מ-5000 ש"ח) לא כולל אוכל, דלק, כניסות לאתרים וקניות, שעלו לי עוד 2000-3000 ש"ח.

טסתי לפני 7 שנים ב300 אירו ל2 אנשים ל7 לילות למלון חצי פנסיון באיזור החוף שליד ברצלונה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

באיזה עונה?

מחירי הנופשים תלויים מאד בעונת הנסיעה ומועד ההזמנה. אני חושב על הנסיעה שלי לפורטוגל בחנוכה האחרון - כרטיסי הטיסה הוזמנו בתחילת אוקטובר במחיר 420 דולר לאדם, כעבור מספר שבועות שקלתי להוסיף את הבן הצעיר - אז המחיר התקרב ל-700 דולר (הבחור ויתר על הנסיעה משיקוליו), ובבדיקה בבוקר הטיסה המחיר היה 1000 דולר.

כיון שהזוג רוצה לנסוע בחג אני חושש שהמחיר יהיה יקר. אם יוכל להמתין שבוע יהיה הרבה יותר זול (וסביר שזה יהיה המצב גם לנסיעה עם יו"כ באמצע). כמוכן יש משמעות לימי השבוע, כאשר בודקים באתרי חברות התעופה יש ימים זולים וימים יקרים. למשל - טיסות בשבת נוטות להיות יקרות כיון שאל על לא מתחרה, אם כי לא מדובר בכלל ברזל. כמוכן יש יעדים עם טיסות בשעות שונות, השעות הנוחות מבחינת המראה או נחיתה יותר יקרות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

שמתי לב שאפילו בסוכות יחסית יקר יותר כי זה חג.

ב2000 שקל פלוס אפשרי לנסוע לבורגס למלון יחסית טוב חצי פנסיון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...