Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צלחות יונדאי i30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. לפני קניתי אוטו מכלמוביל ועקב זה שבבדיקה לפני קנייה היה כתוב שיש צורך להחליף צלחות קדמיות. לאחר ההחלפה שמתי לב שיש מין רעש חיכוך/צפצוף מהגלגלים. חזרתי למוסך ובעל המוסך אמר לי שהצלחות צריכות ל"השתפשף" והרעש יעבור תוך שבוע שבועיים הייתכן??. הוא גם עלה על האוטו ועשה סיבוב לבדוק את הבלמים ואמר שהכל בסדר. מה דעתכם בנידון. עוד דבר מילאתי אוויר בגלגלים לפי הדרישות 32 psi. אבל למרות זאת נראה כאילו בגלגלים הקדמיים הצמיג מאט מרוח

פורסם
ואיפה רשום ובאיזה חלקים הששתמשו מקורי או חליפי ?

מי שילם על התיקון ?

כלמוביל שילמו. לפני שקבילתי את האוטו הם תיקנו לי את מה שהיה רשום בדוח שלפני הקנייה. הלכתי אחר כך למוסך שבו תיקנו את זה והוצאתי היסטוריה לראות מה בידיוק עשו. בגלל שזה לא היה מוסך מורשה של יונדאי אז אני מניח ששמו חלקים תחלייפים. הוא אמר לי צלחות אמריקאיות משהו.

• תוכן חדש...