Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם ספורטיבי של סוזוקי בלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי אם מישהו יודע על איזשהו דגם ספורטיבי של הסוזוקי בלנו כי בארץ כנראה ייבאו רק את המשפחתי זה מעניין אותי כי לרוב המשפחתיות בארץ יש דגמים או ספורטיבים או עם נפח מנוע מעל 1600 וחשבתי אולי לדגם הספורטיבי בטח יש ביצועים נחמדים כי היא די זריזה וקלה.

**** עריכה - אם קשה לך לכתוב עם סימני פיסוק - תתאמץ ***

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

בלאנו וביצועים? :roll: אם אתה אומר.

אז נכון הוא זריז וקליל (950 ק"ג) אך רק עם 80-90 כ"ס אם אני לא טועה. בכל מקרה הוא רחוק מלהיות ספורטיבי בכל גרסאותיו הסדרתיות בארץ.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

סוזוקו בלנו 2000' אחרי הרצה אחרונה היא עומדת אצלי על 100 כ"ס בדיוק

והיא סוחבת לא רע יחסית לאוטו משפחתי סטנדרטי..

אבל כמובן שאני רוצה יותר ;)

כשאני נוסע לבד היא נותנת בכיף ! :twisted: !

פורסם
סוזוקו בלנו 2000' אחרי הרצה אחרונה היא עומדת אצלי על 100 כ"ס בדיוק

והיא סוחבת לא רע יחסית לאוטו משפחתי סטנדרטי..

אבל כמובן שאני רוצה יותר ;)

כשאני נוסע לבד היא נותנת בכיף ! :twisted: !

WOW איזו מפלצת מטורפת...איך אתה משתלט על כל הכוח הזה ?

נותנת בכיף...תעשה טובה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

השאלה נשאלה בעבר.באופן מפתיע ,לשימחת כל הילדים שלהורים שלהם יש באלנו, קיים בחו,ל דגם ספורטיבי.

לפני ההסבר אני עושה הפסקה ושואל : למה זה כל כך חשוב לדעת שיש דגם ספורטיבי? כי יש לכם את אותם פנסים ולכן לבאלנו 1600 של אימא יש שורשים ספורטיביים?

בחזרה להסבר:

קיים דגם 3 דלתות שעונה לשם היצירתי "באלנו ג'י טי". יש לו מנוע 1800 עם מאה שלושים ומשהו כוח סוס.הוא משווק באוסטרליה,ביפן ובעוד כל מיני רפובליקות בננות.

השאלה הועלתה בעבר מספר פעמים ואני עדיין תומך בדעה שהדגם מיוצר בשביל ילדים שיכולים לספר לחבר'ה שיש להורים רכב עם שורשים ספורטיביים (וגיר אוטומטי) ובשביל לתרום מנועים לסמוראים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...