Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רק לאחרונה שבתי עם המשפחה מגרמניה. היה לי (ועדיין יש לי) שטר של 500 אירו.

לא משנה איפה ניסיתי לשלם איתו, אף אחד לא רצה לקבל אותו. גם על תשלום של יותר מ 300 יורו לא הסכימו לקבל אותו.

אף מוכר אפילו לא הציץ בשטר או בחן אותו, ברגע ששלפתי אותו תמיד נמחק להם החיוך.

מישהו יכול להסביר לי את העניין הזה?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה עושה לך בעיות אני מוכן לקנות אותו ממך.

היורו זה בערך כפול 5, השטר עצמו הוא של 500, אז אקנה אותו ממך ב-100 שקל.

מה אומר?

פורסם (נערך)

גם אני באחת הפעמים שהייתי בחול לא רצו לקבל שטרות גבוההים אפילו 100 יורו, המקום היחידי שהיה מוכן לקבל היה קזינו(כדי להמיר לשטרות נמוכים יותר שאיתם כן ניתן להשתמש).

זה טיפ לכל מי שנוסע לחול, לא להמיר את הכסף לשטרות גדולים, תמיד לבקש את הנמוכים ביותר.

עריכה אחרונה על ידי themichman

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
אם זה עושה לך בעיות אני מוכן לקנות אותו ממך.

היורו זה בערך כפול 5, השטר עצמו הוא של 500, אז אקנה אותו ממך ב-100 שקל.

מה אומר?

שאתה חלש בחשבון?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עם שטרות של 100 אירו לא היו לי בעיות מעולם.

שטרות של 200 פרטתי בקניות גדולות, כגון כניסה לפארק שעשועים.

בד"כ ני יוצא מהארץ עם שטרות של 50, ולזכות הבנקים בארץ - אלה השטרות שהם מספקים בכספומטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נתקעתי באמסטרדם עם שטרות של 200 יורו שאפילו המלון לא הסכים לקבל.

בסוף פרטתי בדוכן מרצ'נדייז של להקה שבאה מאנגליה (כנראה הם לא ידעו כמה השטרות האלה לא סחירים :-P)

פורסם
כנראה שציניות והומור לא נכנסו בשרת היום...

עמוס Is not amused :D

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כאמור בגלל הערך הגבוהה של השטר הזה (וכנ״ל 200 יורו בהרבה מקומות) - כמעט אף אחד לא מקבל אותם חוץ מבערך צ׳יינג׳ים.

גם על 100 יורו עיקמו לי את האף בספרד אגב.

תחשבו שזה שטר שמייצג 2500 ש״ח כשבחלק מהמדינות באירופה המשכורת הממוצעת היא לא גבוהה יותר מישראל , ובאיזורים מסוימים - גם נמוכה ממנה.

מחזק את מה שנאמר - יורו כשקונים מט״ח - עד שטרות של 50.

דולר אגב - גם לא לרכוש שטרות של יותר מ100 (עליהם יעשו קצת פרצופים אם אתה קונה משהו בדולר 2 אבל לרוב יקבלו)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

רוב מוחלט של שטרות ה100 דולר נמצא מחוץ לארה"ב. הם משמשים להחזקה של כמויות גדולות של כסף/חסכונות ובקושי עוברים במחזור הכלכלי. מאוד נדיר לראות אותם בארה"ב אם אתה לא בווגאס, באזור עם הרבה תיירים או מנהל סגנון חיים מאוד מסויים. אשתי שגדלה בארה"ב ראתה את השטר הזה לעיתים נדירות מאוד.

לגבי שטר של 500 יורו, זה השטר המועדף על ארגוני פשיעה, סוחרי סמים בינלאומיים ואנשי מימון טרור. יורו שווה כיום כ31 אחוז יותר מדולר, ושטח השטר של 500 יורו גדול בכ31 אחוז משטר של 100 דולר. כתוצאה, במזוודה/תיק אפשר להכניס פי 5 ערך ולהבריח דרך הגבול אם עושים את זה ביורו מאשר בדולרים. לא יודע למי מכם יצא להתעסק עם סטיפות גדולות, אבל לכסף יש הרבה מאוד נפח, ואם רוצים להעביר סכומים גדולים במזומן, צפיפות הערך של היורו מנצחת.

לליש"ט לדוגמה אין שטרות גדולים מ50, כך שהוא לא במשחק.

ואיך זה מתקשר אלינו? גופים שמדווחים לרשויות למניעת הלבנות הון ורשויות החוק מונחים לעיתים לשים לב לשטרות האלו. זה מוסיף לחוסר החשק שלהם.

וכדי שלא תקבלו את הרושם הלא נכון, אני בתחום של מניעת הלבנות הון. אם אתם צריכים משהו פויה, דברו עם בנצי, הוא מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רק בארץ מתעקשים הבנקים לדחוף לנו את השטרות של 200 ש"ח ואף דברו על רצונם להכניס שטרות של 500 ש"ח. מסקנה מדבריך שבארץ רוצים להקל על שינוע כסף מזומן ממקום למקום.

נכון שערך 200 ש"ח נמוך משמעותית מ 500 יורו, אך בכל זאת.

פורסם
לא יודע למי מכם יצא להתעסק עם סטיפות גדולות, אבל לכסף יש הרבה מאוד נפח, ואם רוצים להעביר סכומים גדולים במזומן, צפיפות הערך של היורו מנצחת.

זו בדיוק הנקודה בה אני נכנס לתמונה, במקום שמישהו יתעסק עם העברה של נניח 6 מליון דולר מזומן, אני "ממיר" לו אותם במשהו קטן שיתחבר לאצבע של הפילגש שלו.

8)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...