Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 Vs Micra ב-60 אלף

rlevari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

המבצע החדש מביא בפעם הראשונה (אם זיכרוני לא מטעני) מכונית סופר מיני (די קטנה) למחוזות המיני - 60K לגיר ידני.

מה אתם אומרים?

ותיק וגדול יותר למול חדש ומודרני וקטן יותר......

פורסם

לדעתי הניסן משתלמת יותר,היא מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר,חיסכונית,זריזה יותר,אבל פחות מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן המיקרה במחיר מעניין ולא גבוה בהרבה מקטנות יותר. מאידך ספלאש די חזקה על הנייר, גם בסוסים וכעת בחבר ב66.

כ"כ סופר מיני בסיסיות יש באזור ה70, אם לא כרגע- אז במבצעים: קליאו, פיאסטה, איביזה ועוד.

אין לי מושג בכמה נמכרת כעת הפנדה.

ולכן שתי שאלות:

איך המיקרה בפני עצמה? כוח, הגה, מגרעות מהותיות? לא כ"כ מצאתי מידע.

האם היא נחותה בהרבה מסופר מיני שעולות יותר בעשיריה?

תודה.

למכירה כלב במחיר נמוך מכלב תחש.

פורסם

אני בהתלבטות אחרת משלך, ואני חושב שכדאי לקבוע נסיעות מבחן על מנת להתרשם.

אני נהגתי על הi10 מהדור הקודם בגרסה הידנית, הרכב די חלש, אבל בא מאובזר ולא ערום (והדור החדש עוד יותר טוב), מצד שני המיקרה זה תמורה יותר טובה לכסף מבחינת גודל הרכב וביצועים (לא שהיא מטוס קרב). שתיהן נחשבות מכוניות אמינות ולא יקרות לתחזוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לי מושג בכמה נמכרת כעת הפנדה.

אפשר להוציא אותה באותו מחיר כמו שתי אלו בכותרת. יתרונות על i10: זמינות כוח בכלל ותחת מזגן בפרט, נוחות נסיעה, נוחות מושבים, צריכת דלק, מנוע 4 צל'. חסרונות: איכות חומרים, מרווח מאחור, אבזור. יתרונות על מיקרה: עידון, נוחות נסיעה, נוחות מושבים, מנוע 4 צל'. חסרונות: תא מטען, מרווח מאחור.
:idea:
פורסם

האבזור בפנדה דומה לגטס שהייתה לי ב2008, שזה בעצמו רכב שנבנה במקור ב2003. לא מלהיב במיוחד.

(בדיעבד בגטס הייתה אפילו שליטה מההגה וחלונות חשמל בכל הרכב, מה שאין בפנדה שלך אפילו)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בניגוד אליך, אני קורא מפרטים לעומק ולא בצורה שיטחית. האבזור בפנדה לא פחות טוב כאמור, מהפיאסטה, אחרי שמשקיעים ברדיו ואפילו שלט שיושב על ההגה. הנחיתות באבזור שלא ניתן להשלימו לעומת ה-i10 קטנה מאשר העליונות בתחומים החשובים שמניתי. ביחס למיקרה, הנחיתות היא רק באבזור שניתן להשלימו בקלות: שליטה מההגה ודיבורית, שאת שניהם אפשר לכסות באמצעות פתרון aftermarket אחד מבלי להכאיב לכיס. בלי כל קשר, מספיק לשבת במיקרה באולם התצוגה כדי להבין שהיא לא בליגה של הפנדה וה-i10.

:idea:
פורסם

בזה אני מסכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המיקרה הנוכחית נחשבת סופר מיני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היי

בלי להכעיס אף אחד, הפנדה מבחינתי לא במשחק. רכב לא מספיק פופולארי עם מותג בעייתי (בארץ). לא רואה שום יתרון, מבחינתי, למול השתיים האחרות.

בזמנו שקניתי את הקליאו הנוכחית ישבתי במיקרה (שעלתה אז 75) וגם אז, לפני 3 שנים, די התאכזבתי מהצורה והגימור.

עברו 3 שנים וברור שהזמן לא שיחק לטובתה - רק המחיר.

אני אבצע נסיעת מבחן ע"מ לבדוק האם המכוניות הללו יכולות להוות תחליף זול יותר עבורי לאחר שהתרגלתי לרכב סופר מיני בגודל מלא (ולא כמו המיקרה שמנסה להיכנס לנעליים גדולות יותר ללא הצדקה ממש שהרי קטנה באופן משמעותי מהקליאו) או שכדאי להוסיף 10K (אולי קצת יותר) ולהמשיך בסופר מיני (גם אם המנוע יהיה חלש, לפחות הרגשה של רכב ולא צעצוע).

לפחות במבחן אולם התצוגה ה- i10 מכניסה נוק-אאוט לניסן. היא פשוט חמודה בלי הצטעצעות מיותרת. מה שהפריע לי קצת זה שהיא די צרה (ואני די גבוה). מענין איך היא בנסיעה.

תודה והמשך יום טוב

פורסם

אתה בעצם נמצא בהתלבטות דומה לשלי, אצלי הi10 לא נבחרה בכלל כאופציה אבל.

דווקא המיקרה השתפרה לפי מה שראיתי, יש יותר אבזור והיא מרגישה פחות דלה מפעם, האמנם מבחינת הביצועים וכו' נשאר אותו רכב. עיצוב חוץ קצת השתנה ונהיה יותר נורמלי.

פורסם

לא רוצה להיכנס לויכוח עקר אבל מה מוכרת פיאט בארץ? חוץ מה 500 שום רכב שלה לא רלוונטי, בטח בהשוואה לשנות ה 90 שהיה מותג מוביל ברכבי הסופר מיני. גם המצב בחו״ל לא הרבה יותר טוב.

לגבי הניסן- מה השתפר באבזור? חוץ מבלוטות׳ שום דבר לא מרשים בגרסא הפשוטה. היתרון שלה מבחינתי הוא מנוע חזק בהרבה בהשוואה ל i10 וממש קצת בגודל. אולי גם האמינות?

פורסם

גם הi10 וגם המיקרה נחשבות אמינות ועל פניו גם לפנדה לא אמורות להיות מחלות ילדות כי זה מנוע ותיק וגיר ידני.

הניסאן השתפרה באבזור גם בתוספות כמו מראות חשמל , שליטה מההגה, מראות בצבע של הרכב שלא היו פעם (לא שיפור גדול אבל בסדר).

• תוכן חדש...