Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום (ושיהיה שקט בארצינו)

הרכב שלי זה פיאט בראבו 2009.ברשותי מולטימדיה של פנסוניק דגם cq-vw220w.דגם משנת 2009.אני רוצה לחבר את המערכת לשליטה מההגה.

בפנסוניק אין סימון של "שליטה" מההגה,כמו שראיתי בדגמים אחרים(כל מיני חברות).האם בחיבור אם "מתאם שליטה" אני אוכל לשלוט גם דרך הלחצנים מההגה?

חלק מאנשים ששאלתי אמרו שאם אין את האופציה הזו גם בתוך המכשיר לא יעזור כלום

חלק אחר אומר שבשביל זה יש את המתאם.

מה נכון לגבי מכשיר זה?????

מבקש את עזרתכם חברי מפורום זה

גם בספר ההפעלה אני לא רואה שום התייחסות לנושא זה.את המתאם אני רוצה להזמין ב"אי ביי" כי בארץ זה מינימום 600 ש"ח ובאיביי אולי 200 ש"ח

ניכנסתי באי ביי למערכות אינטגרליות לפיאט ושם ראיתי את המתאמים

פתאום קפץ לי- אולי לקנות מוליטמדיה תואמת לרכב מאי בי? מישהו יודע איך המערכות האלה? הרי כל המערכות הם מסין,טיאוון וכ"ו מה אתם אומרים?

דיי כבר נישברות לי האצבעות ,תודה מראש לכולם

פורסם

יש מתאם בין מערכת מולטימדיה לרוב הרכבים שעולה באמת כ200 ש''ח מאיבי (הזמנתי שבוע שעבר לעצמי).

עכשיו השאלה העיקרית היא האם למכשיר שלך יש כניסה למתאם והאם הוא יתמוך בפונקציה זאת. תנסה לחפש יותר בספר רכב כי באינטרנט לא מצאתי הרבה מידע לגבי המכשיר הספציפי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שלום,

ה cq-vw220w לא תומך באינטגרציה של הכפתורים של הרכב, אין הכנה במכשיר.

פורסם

אז אי אפשר לחבר את המתאם.

אני למשל קניתי מערכת מולטימדיה עם אפשרות חיבור למתאם הגה.

כמו שאתה רואה יש שם חיבור 3.5mm.

dvd-automotivo-pioneer-avhx2650bt-dintela-61-mixtrax_iZ252XvZxXpZ5XfZ31959146-541850627-5.jpg$_12.JPG

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפי מה שאני מבין מפה זה שאם אין הכנה בפונקציות המכשיר אז אין אפשרות שליטה מההגה.

אז בשביל מה יש מתאמים????מה התפקיד שלהם?הרי למתאם יש את הפונקציה שגורמת להעברת הנתונים להתחבר לחיווט המקורי של הרכב והעניין מתבצע,לא?

בשביל זה יש מתאם יעודי שראיתי באי בי שכאתה מזמין אתה מציין איזה מכשיר יש לך ,לדוגמא:פיונר,קנווד,פנסוניק.שם הם שולחים לך את המתאם שמתאים לסוג הרכב וסוג המערכת אותה אתה רוצה לחבר....או שאני לא מבין כלום.

פורסם

המתאם יודע להמיר את הפקודות של לחצני ההגה לפקודות שהמכשיר מבין,אם אין כניסה במכשיר לשלט אי אפשר לשלוט עליו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כל מה שנאמר לעיל + אל תסמוך על חוברות הפעלה בעברית. הנה החוברות המקוריות, שבאף אחת מהן אין אפשרות לחיבור שליטה מההגה:

1) http://www.5starcaralarms.co.nz/manuals/CQ-VW220W3.pdf

2) http://www.5starcaralarms.co.nz/manuals/CQ-VW220W3_INST.pdf

3) http://www.5starcaralarms.co.nz/manuals/CQ-VW220W_System_Upgrade.pdf

האם לפחות יש ברשותך שלט רגיל שקשור למערכת?

פורסם (נערך)

נזכרתי במשהו,פעם ראיתי מתאם של PAC שיודע לתרגם את הפקודות של השליטה בהגה לIR ולמיטב ידיעתי הוא אוניברסלי ואמור להתאים לכמעט כל מכשיר שתומך בשלט רחוק.

עריכה:

מצאתי http://www.pac-audio.com/productDetails.aspx?ProductId=212&CategoryID=29

רק צריך לבדוק איתם אם זה תומך ברכב.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום

תודה למשיבים.יש לי את החוברות המקוריות וידעתי שאין חיבור 3.5 או דומה בפנל האחורי.

יש למכשיר הזה שלט רחוק. סליחה על השאלה מה זה IR​ ?

פורסם (נערך)
בוקר טוב ושבת שלום

תודה למשיבים.יש לי את החוברות המקוריות וידעתי שאין חיבור 3.5 או דומה בפנל האחורי.

יש למכשיר הזה שלט רחוק. סליחה על השאלה מה זה IR​ ?

בדרך כלל לא חייבים שקע 3.5MM כדי לחבר מתאם שליטה, יש מכשירים כמו KENWOOD שיש להם פשוט כבל או שתיים שמחברים,

בכל מקרה במכשיר שלך אין לא שום אופציה,

IR זה INFRA RED, שלט שעובד כמו השלטים בבית, עם עינית.

הזכירו פה על מתאם אוניברסאלי לIR, זאת האופציה היחידה בשבילך,

ואני מאשר שזה יעבוד אצלך, הדגם הוא PAC SWI-X

בהצלחה

PS

רק תבדוק שהרכב שלך לא עובד דרך CAN, אם כן אז תצטרך בנוסף גם מתאם CAN-SWI של PAC

עריכה אחרונה על ידי Guest
פורסם

חברה אני מבין.כלומר אם רוצה שליטה מההגה אז חבל על הזמן והכסף.עדיף מכשיר אחר.

איך המכשירים הסיניים שהם כבר אינטגרליים לרכב וגם זולים(לא הכל זבל,נכון?)?האם הם עושים את העבודה?הרי גם פנסוניק,פיוניר ושאר ירקות מיוצרים באותו מתחם (מזרח רחוק).למישהו יש מושג,קנה,האזין לסאונד וכ"ו ?

אשמח לתשובה ובזה כניראה ייסתיים השירשור

• תוכן חדש...