Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד שלישית - בעלות חברה , הייתכן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , השאלה היא בקשר לרכב מסויים שאני רוצה לרכוש .

נכנסתי ללוח וחיפשתי פתחתי מודעה אחת והרכב יד 3 אך רשום שבעלות נוכחית ״חברה״

האם זה יכול להיות ? ואיך זה בדיוק מופיע ברישיון ?

הייתי מתקשר לשאול אבל כרגע שבת ואני מעדיף להתקשר ביום ראשון

אך מסקרן אותי אם יכול להיות כזה דבר

תודה לעוזרים

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם (נערך)
מה הבעיה?

חברה פרטית קנתה רכב משומש ממגרש ורשמה אותו על שמה.

ובשורת ״רישום מקורי״ ברישיון יהיה רשום חברה

למרות היד הראשונה הייתה פרטית ?

עריכה אחרונה על ידי daniel_carstyle

פורסם

לא יודע לגבי רישום מקורי, אבל אני יכול להגיד לך שאת המיטו שלי רכש בעל חברה ורשם את הרכב על שם החברה, ככה שזה אפשרי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אוקיי אז אני מבין שזה אפשרי ,

אבל איך זה יהיה רשום ברישיון במידה וארכוש את הרכב ?

יהיה רשום משהו ברישום מקורי ? או שהשורה הזאת תישאר ריקה ?

פורסם

בעלות קודמת של חברה פרטית (כלומר לא ממשלתית) - לא מופיעה ברישיון הרכב לאחר העברת הבעלות.

ואל תאמין לכל שטות שמישהו כותב באתר יד2. ברור לך שאין שום בקרה על המודעות שם ושלא כולם מבינים (או רוצים להבין) את הדקויות שאתה ואני מבינים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בעלות קודמת של חברה פרטית (כלומר לא ממשלתית) - לא מופיעה ברישיון הרכב לאחר העברת הבעלות.

ואל תאמין לכל שטות שמישהו כותב באתר יד2. ברור לך שאין שום בקרה על המודעות שם ושלא כולם מבינים (או רוצים להבין) את הדקויות שאתה ואני מבינים.

זאת אומרת שבמידה וקניתי את הרכב ולאחר שנה אני מחליט למכור אותו - אי אפשר לדעת על פי הרישיון של הרכב אם בעבר הוא היה בבעלות חברה פרטית ?

(כמובן בלי בדיקה במשרד הרישוי)

פורסם

למה אחרי שנה? גם אחרי שבוע אתה יכול להזמין כפל רישיון באתר של משרד התחבורה ולסגור את הפינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
למה אחרי שנה? גם אחרי שבוע אתה יכול להזמין כפל רישיון באתר של משרד התחבורה ולסגור את הפינה.

תודה רבה ! באמת עזרת לי מאוד , חששתי מהנושא

פורסם

עבדתי פעם בחברה שהיה לה צי רכב יחסית גדול, כל המכוניות היו יד שניה שנקנו מחברות אחרות או מחברות ליסינג.

ברישיון רכב כמובן לא הופיע כלום, אבל אפשר לבדוק בקלות על ידי הוצאת תדפיס בעלים קודמים במשרד הרישוי. בעל הרכב הנוכחי יכול להוציא תדפיס כזה.

ואז לפי שם הבעלים אפשר לקבל מידע, אבל המידע הזה תמיד לא שווה הרבה.

מדוע לא תמיד שווה הרבה?

למשל יש חברה שנקראת "משה כהן חפירות".

רכב יכול להיות רשום על שם "משה כהן חפירות", כלומר רכב חברה.

ויכול להיות רשום על שם משה כהן עצמו, כלומר פרטי.

בפעול בשני המקרים זה יכול להיות רכב חברה שצמוד נניח לאחד העובדים של משה כהן.

פורסם

שוחחתי עם בעל הרכב , הוא גם הסביר לי שלא יהיה לזה זכר ברישיון רכב

הבת שלו נוסעת על הרכב בעיקרון כבר שנתיים אז החששות נעלמו (:

פורסם

אין בזה שום בעיה.

גם בחברה שעבדתי בה לפני הצבא רכשו רכב משומש ששירת חברת ליסינג ואחר כך נרשם כרכב חברה, אין בעיה גם שרכב פרטי יהפוך לרכב חברה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...