Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש סט מגיני רוח לרכב מאזדה 3 מודל 2008 spirit 0 (הצורה הישנה)- אבל קיימים שני סוגים: האחד, שמודבק חיצונית למסגרת החלון באמצעות דבק והשני שנכנס למסילה של החלון של הרכב.

שאלותיי הן כאלו:

1. יש שמועות שאומרת שהסוג של מגיני הרוח שנכנסים למסילה של החלון של הרכב ושלא מודבקים על דלת הרכב מבחוץ דופק את המנגנון החשמלי של העלאה והורדת החלונות (מאחר והחלון לא מגיע עד לסוף המסילה כי הפלסטיק נכנס בין סוף המסילה והחלון) - האם זה נכון ?

2. יש גם שמועה שאומרת שהחלונות החשמליים של רכבי מאזדה (להבדיל מרכבים אחרים) רגישים במיוחד לבעיה זו - האם למישהו שיש רכב מאזדה מהדגם שלי נתקל בבעיה כזו שמגיני רוח שכאלו דפקו את מנגנון העלאה והורדת המששות ?

2.האם המגן רוח שנכנס למסילה של חלון הרכב יציב ולא זז ? אני יודע שמגן הרוח שמודבק חיצונית למסגרת החלון של הרכב יציב וחזק והשאלה האם מגיני הרוח שנכנס למסילה של חלון הרכב גם יציב וחזק ?

פורסם (נערך)

קודם כל אם תרצה להוריד את המגיני רוח שבהדבקה הם ישאירו סימן של דבק בוודאות,

לי יש מזדה 3 שנת 2008 ספיריט וכבר שנה אני נוסע עם המגיני רוח שנכנסים למסילה

של החלון ואין שום בעיה עם זה, אז אני לא יודע על איזה שמועות אתה מדבר.

אצל אחד יכולה להיות בעיה ואצל השני לא, לרוב מה שתמצא ברשת זה רק את

הדברים הלא טובים אז קח הכל בפרופורציה.

עריכה אחרונה על ידי HawHaw

פורסם

hawhaw, איפה קנית את מגיני הרוח ? ואיזה פירמה הם ? אני חושב שהבעיות בחלונות החשמל הם בעיקר תלויים אם שמת מגן מדגם טוב או גרוע - וכנראש אתה שמת מדגם טוב לא ? שמת בכל 4 החלונות ?

פורסם
hawhaw, איפה קנית את מגיני הרוח ? ואיזה פירמה הם ? אני חושב שהבעיות בחלונות החשמל הם בעיקר תלויים אם שמת מגן מדגם טוב או גרוע - וכנראש אתה שמת מדגם טוב לא ? שמת בכל 4 החלונות ?

קניתי ב-ebay באתר שנקרא MicksGarage, אתר מאוד אמין ומוצרים איכותיים.

הרכבתי רק מקדימה כי הם לא מוכרים לחלונות אחוריים, גם אין בהם שום צורך מאחורה.

אני קניתי מגיני רוח של חברה איטלקית הנקראת G3, והם מצוינים.

• תוכן חדש...