Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי לא מזמן סיאט איביזה 2006 בצבע צהוב. ורציתי להוסיף לו קצת פלפל. אחד הדברים שחשבתי ךעשות זה לצבוע את הג'נט בצבע שחור. איפה ניתן לעשות זאת בצורה מקצועית באיזור מרכז או צפון? או שכדאי להזמין משהו מאיביי שיהיה אפשרי לעשות זאת לבד?

תודה לעוזרים! שבת שלום!

פורסם

אתה יכול לצבוע באמצעות פלסטידיפ, זה פחית ריסוס שאתה מרסס על הג'אנט מס' שכבות, אם אני זוכר נכון זה 3 שכבות.

יש מלא סרטונים ביוטיוב, חפש ביוטיוב: How to plastidip ואתה תמצא הרבה סרטונים שידריכו אותך וילמדו אותך את השיטה.

חפש גם בפורום ותמצא שרשורים רבים על הנושא. אם אני לא טועה אתה תצטרך באיזור ה 2-3 פחיות.

אם תרצה מקום שיבצע לך את העבודה, אתה תוכל לעשות בכל מקום דיטיילינג אני מאמין.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

פלסטידיפ לא אמור לרדת בשטיפה. עם זאת, כאשר העבודה מבוצעת בצורה לא איכותית או לחלופין שכבת הצבע נפגעת עקב מכה/שריטה וכד' יש סיכוי שהפלסטידיפ יתחיל להתקלף.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

החומר הזה ממש לא מתקלף. ההפך, הוא נשאר דבוק חזק, גם אם יש חתיכת קילוף פה ושם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...