Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום חזרתי הביתה אחרי כמה ימים, נכנסתי לאוטו וגיליתי שהרדיו דיסק (kenwood kdc-mp342u) נכנס לפרוטקשן (המילה ״protect" מהבהבת ואין אפשרות להיכנס לכלום) .

קראתי קצת והבנתי שיכול להיות שמדובר בקצר באחד הרמקולים. בדקתי את שניהם, ואין שום חוטים חשופים (גם ברדיו עצמו).

אשמח אם תעזרו לי בפתרון .

תודה וסופ״ש נעים!

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם (נערך)

עדין לא הבנתי את תצורת החיווט אצלך (לא משנה, הבנתי מפוסט קודם שלך) ואיך בדקת שאין קצר, אבל בנוגע לריסט (שים לב, מאפס הגדרות):

1.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

לפני שנים הייתה לי מערכת של קנווד וקרה לי אותו דבר מסיבה לא ברורה. המכשיר לא חזר לעצמו עד שניתקתי וחיברתי את ה+ שלו, אפילו כפתור האיפוס לא עזר. אבל תעשה את זה רק אם אתה באמת בטוח שאין שום קצר בחיבורים. ממליץ אפילו שתנתק את הרמקולים ותפעיל את הרדיודיסק לפני שאתה מנתק אותו כדי לבדוק אם אחד מהם מקצר.

עריכה אחרונה על ידי asif25

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

טוב, אז אחרי שאתמול פירקתי את כל האוטו כדי להבין איפה הבעיה (וכדי לחדש חיבורים ישנים) , הרדיו דיסק עבד לאחר שניתקתי את הקרוסים ממנו. אחרי זה ליחיברתי כל קרוס בנפרד. מחבר את הראשון - עובד. מחבר את השני - פרוטקט.

בדקתי את החיבורים של הרמקולים שגרמו לפרוטקשן , אבל כלום לא נראה חשוד.

איך אני ממשיך מכאן?

תודה.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

עוד עדכון:

אתמול המכשיר נכנס שוב לפרוטקשן. זה קרה אחרי נסיעה קצרה, שבמהלכה הרגשתי כאילו אני שומע דיסק שרוט (קפיצות כל רגע). עכשיו כשאני בטוח שזה לא הרמקולים או אחד החוטים, אני צריך את עזרתכם.

ד״א, כל פעם שאני עושה ריסט, המכשיר נדלק לכמה שניות ונכנס שוב לפרוטקשן.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

הריסט נועד רק לאחר שהסרת את מקור הבעיה. זה לא יעזור אם הוא עדין שם.

אמרת שאחד הקרוסים יצר את הבעיה, לא?

נסה להחליף בין הקרוסים וראה אם חיבור של אותו קרוס בעייתי לכאורה יוצר שוב פעם את הבעיה או שהבעיה נשארת באותו צד, ואז החשד הוא כנראה ברמקולים או לחילופין בחיווט של אותו צד.

פורסם

כמו שכתבתי, הוא עבד. הוא עבד גם אחרי שחשבתי שהבעיה היא בקרוס, ואז הוא הפסיק לעבוד (זה לא שולל את האפשרות שמדובר בקרוס תקול?).

יכול להיות שהבעיה היא ברדיו דיסק?

The rest of us... l

really are suckers. l

• תוכן חדש...