Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם זה האשכול הראשון שלי בפורום :)

יש לי חבר שכרגע יש לו 90k לאחר שאסף וחסך את הכסף בשביל מכונית וכל מני דברים הוא מחפש מכונית ספורט יפה חיצונית אפשר להגיד רכב פוזה

מה שחשוב זה שהרכב היה נוח.

תודה לכל העוזרים מראש

פורסם

חוץ מספורטיבי ונוח, מה הדרישות? כמה הוא נוסע? חדש או יד שניה? נסיעות עירוניות או בינעירוניות {בעיקר}?

לפרט קצת יותר בבקשה...

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
ספורט ונוח לא הולכים ביחד.אולי יונדאי וולסטר יכול להתאים לו.מראה ספורטיבי ונוחות סבירה.

חוץ מספורטיבי ונוח, מה הדרישות? כמה הוא נוסע? חדש או יד שניה? נסיעות עירוניות או בינעירוניות {בעיקר}?

לפרט קצת יותר בבקשה...

מצטער שלקח לי זמן פשוט החבר נמצא בחול ולא קל להשיג אותו בכל מקרה לא משנה לו יד שנייה, הוא ויתר על מכונית נוחה

הוא חייל (מסיים שירות עוד מעט) אז הוא נוסע רק לבסיס לעבודה ויציאות תודה מראש

פורסם

סתם ככה עצה...שימתין לשחרור וימצא עבודה ואז יקנה רכב.

לקנות רכב זה לא בעיה וממש כל הכבוד לו שהוא הצליח לחסוך 90K ש"ח. אבל קניית רכב זה לא הדבר העיקרי , תחזוקה ודברים בסיסיים הם יותר יקרים ממה שנראה לעין בטח ובטח ברכב ספורט:

1. ביטוח - באזור 4000 לשנה והייתי נחמד, תלוי ברכב.

2. דלק אוייי דלק - 1000 ש"ח בחודש וגם פה הייתי נחמד, אחרי הכל הוא רוצה רכב ספורטיבי.

3. טסט - באזור ה-1200 ולפעמים יותר.

4. תיקונים ובלת"מים - לצערנו פה זה בלתי מוגבל ויכול להגיע לעשרות אלפים.

גם אם הוא חסך 90K ורוצה רכב ב-80K בכדי שישאר לו 10K לכל השטויות שמסביב...שיזכור שהמשכורת שלו תלך נטו על הרכב.

במיוחד שעוד מעט הוא משתחרר ויצטרך למצוא עבודה ולא תהיה לו הכנסה.

{אלא אם כן תבאס אותי ותרשום שהוא בקבע או גר בסביון :) }

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני חושב שאלפא מיטו בסיסית תשרת אותו היטב, לא בטוח מה המחירונים אבל בטח אפשר למצוא ב-80K אחת סבירה. המיטו נראית ספורטיבית, נוסעת גם בגרסאות הבסיס בסדר גמור והיא זריזה הגם שאינה באמת רכב ספורט. הרכב אמין והאחזקה לא יקרה. קהל היעד די שומר עליהן כנראה ורוב המיטו שאני רואה - גם בקרב אלפיסטים צעירים וגם בקרב "סתם" צפונים - נראות שמורות היטב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...